![]() |
Dac-ar sti toti ce masina e asta, s-ar infiinta un club...
|
Vectra rulezzz ....RESPECT
|
Florin, ai ceva noutati? Cand vii cu ea in tara?
|
superba :shock:
|
Se vede ca e facuta cu gust ! Felicitari !S-o rupa soselele fericit cu ea :)
|
Sa o stapanesti sanatos :D :peace:
|
yo ce sa zic masinaI tare parerea mea e ca exteriorul este elegant si nu depaseste limitele bunului simt.totdeauna ma intereseaza mai mult ce se afla sub capota decat pe langa ea.si asta are sub capota de toate.si yo am un vectra 2000cmc da de ala slabut ohc .dar daca se da drumu cu importurile vreau una 4x4.totdeauna am ales masina modificata cu 15000 decat aia din showroom de 15000
|
OPEL VECTRA A 4X4
SALUT CU RESPECT TOTI PROPRIETARII DE OPEL.
VREAU SA VA ADUC LA CUNOSTIINTA CA VIT-UL ESTE DE VANZARE LA PRETUL DE 10.000 EURO DELALII LA 00393206175455 - SMS 0040722432939 NICK MESENGER florinmincu |
Re: Opel Vectra turbo tuning - BUBU2 - inca o lectie de tuning
Revin am schimbat numarul de Italia an 00393934496036
|
este super masina.am si eu opel vectra 1.6 din 1995 dar este varza pe langa asta.bravos!!!
|
felicitari......pacat ca se vinde:(.....si n-am eu bani:)
|
Super Oferta
9.0000 EURO !!! 0722300938 PTR VIZIONARI (RADU)
[email protected] 00393934496036 ptr detalii, foto sau alte informatii |
Pret Bomba !!!! 7500 Euro Indiscutabil
|
tare de tot masina,mecanica ma impresionat,nu stiu daca a mai facut cineva asa ceva la o vectra
|
Frumos...n-am ce zice... felicitari... :) nu mi-o dai mie?
|
si vectra lu way-ul e tare si are doar 150 cp cica.
sa vezi ce face omul ala cu vectra aia...e smekera rau... bv proprietarului!FELICITARI! |
Quote:
|
S-a dat pana la urma masina? Daca da, la cine a ajuns?
|
super tare masina, arata super bine, si e simpla, ceea ce e cel mai frumos.dar..daca ar fi sa o vinzi cu cat ai vinde-o? asa cu aproximatie, dar sa nu exagerezi :P.ms:rolleyes2
|
bv felicitari:))))
|
mai stie cineva ceva de ea ? la cine a ajuns ? cu cat s-a dat ?
|
zine si noua banii si dak ai dato pe man cui a ajuns
|
masina arata bine si asa si ma gandesc ca si merge beton
|
foarte tare masina... felicitari
ce va rog eu este sa-mi dati si mie un sfat... eu am un opel vectra 2001 cu motor 1.6i ceea ce vreau si eu ... i-am facut deja un chip tuning care a dus-o de la 101 calutzi la 114 calutzi.... pot sa ii pun cumva turbo si turbina? si daca pot sa ii pun ma indruma si pe mine cineva in vreun lok? mersi mult |
masina e de invidiat nota 10
|
Quote:
o alta varianta mai usoara(si poate si mai ieftina) este sa ii pui un motor mai mare turbo. dar s-ar putea sa ai probleme cu RAR-ul, nu stiu care e situatia exact. dar te poti interesa. P.S. daca ai vreun raspuns de la ei(RAR), te rog sa-mi dai si mie PM. mersi;) |
foarte smechera masina pacat ca nu are cutie de transfer...oare daca as vrea sa o iau m-ar putea ajuta cineva cu o cutie de transfer? arata si merge foarte bine, si intr-adevar cred ca lucrurile care sunt puse pe ea daca sunt toate din lista...ar cam ajunge undeva la vreo 12-13000 fara montaj...
|
azi am vazut masina si nu mai avea acelasi motor ca in poze mai ales ca era cu negru in loc de rosu si avea un furtun mare de la vasul de expansiune catre radiator care era din material textil....sper sa mai aiba aceleasi interne care ar trebui sa le aiba...oricum azi mi-a parut ca masina are alt motor....fata de ceea ce trebuia sa aiba....si ii curgea ulei pe langa chiuloasa....ceea ce e cam nasol...oricum masina tragea destul de bine chit ca nu mai are acelaso actuator dar cica are aceleasi chipuri...oricum masina e intr-o stare de zile mari....cred ca o sa o cumpar....chit ca nu mai are aceiasi 365 cp....si chit ca masina nu mai are acum tractiuine integrala....oricum i-as ramane recunoscator celui ce m-ar ajuta cu o cutie de transfer....evdent nu moca... va multumes si astept reply-uri...vis-a-vis de cine are asa ceva de vanzare in stare foarte buna, sau eventual cuiva care poate sa imi dea un pret pentru una noua
|
O cutie de transfer noua la Opel costa cam 4000E
exista insa si solutii mai ieftine si mult mai bune....solutii care se invart pe la 1500E. |
Salut!Arata bn masina,felicitari proprietarului!Asteptam sa vedem victimele!:workout:
|
Sincer,eu aud de vreo 2 ani povesti despre masina asta dar inca nu am vazut-o pe strada sau macar pe la vreo (i)legala.....si informativ sunt curios cum merge cu 1.5BAR constant fara biele forjate......sau cum face fata ambreiajul stock cuplului existent la 1.5BAR.....
|
Quote:
Quote:
Ca din posturile tale nu se intelege nimik .. Si ulei pe la chiulasa iti zic servit ca nu e de bine neam ... doar sa nu fie scurs de la capacul motor , de la axele cu came ca acolo sunt mai naspa garniturile de cauciuc ... In rest ... povesti cu masina asta in texte frumoase a auzit toata lumea ... practica = zero ! Si un LET pe o caroserie de 1200 kile scartzaie rotile si in a 5-a daca e setat cum trebuie ... Unul stock le polizeaza un pic in a 4-a ! ... si asta cu jante pe 17 , nu stock pe 16. |
nu am cumparat-o, dar e inca de vanzare masina trage frumos de tot nu ma e spune, dar ti-am zis am vazut acolo ulei si chestia asta nu mi s-a parut calumea, capacul de la motor sau tot motorul era schimbat ca in poza e alta culoare si acum e negru, in fine ma deceptioneaza chestia cu cutia de transfer...
ambreiajul nu mai e stock din ce am inteles l-a schimbat omul cu unu mai reising:P...chiar as fi tentat sa o iau daca as stii ca gasesc cutie de transfer mai ieftina |
Quote:
|
de vanzare......0723 359 847......
|
De Vanzare..............0723 359 847
|
inca mai este de vanzare...masina are acelasi motor aceeiasi CP, numai interiorul este schimbat...gen alte scaune alt volan...pozele care sunt...sunt de 3-4 ani....arata altfel acum interiorul..............7500euro.....0723 359 847 sau mai multe detalii id de mess elena_halterutza:D
|
de vanzare......7500 euro ............0723 359 847.......id de mess: elena_halterutza
|
pune poze cu ea sa vdm cum arata acum
|
Re: Opel Tuning : Opel Vectra turbo tuning - BUBU2 - lectie de tuning
pune niste poze recente pt cei care vor sa aiba o idee cum arata inainte de a veni la o vizionare
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning