![]() |
Re: Accidente Tg-jiu
1 Attachment(s)
golfu accidentat e masina lui Sirbu :)
|
dap a lu sarbu e..
|
pacat...imi placea masinuta.a fost grav accidentul?
|
fata la golf e praf..si un pic plafonul,din cate mi-a zis proprietarul :)
masina era si la vanzare...pe site-ul asta..la sectiunea masini second..Gorj era superba masinuta...o face el si mai superba ;) |
adica are de gand sa o refaca?
|
am inteles ca nu o mai repara. era frumos golfu
|
o face pe casco aluia cu audi...poate il stit si pe ce`l cu audi...era un A4 BNY la nr..avea o tendinta de tuning
|
Wow, il stiu eu ...sta pe lotrului,si wolverine vezi ca e la sala cu tine la Denis :)
|
il stiu. e mai inalt. a fost in generala la liceul de muzica.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
a lu sarbu..
|
Nici nu a inceput bine anul, si au inceput si accidentele? A mai fost astazi un accident in fata la Autogara, un VW Golf intra in fundul unuia!
|
sa sti...din ce in ce mai multe accidente.numai azi era sa o patesc si eu de 2 ori(din cauza neatentiei altora)
|
Re: Chat
lume cine stie detalii despre accidentu de azi de pe centura? ca eu am vreo 4 poze ingrozitoare:(
|
eu nu stiu nimic...
dar arata-ne si noua pozele :| |
Dacă-s cu persoane lovite rău, te rog frumos să nu le pui din respect pentru ele!;)
|
il stia cineva pe baiatu cu masina?...ca de fiecare data cand trecea pe langa mine ma saluta dar niciodata nu mi`am dat seama cine e..
|
4 Attachment(s)
astea sunt pozele pe care le am primit
|
:omfg: pe centura de la Coloana nu? :|
cum s-a intamplat, cal, a pirdut controlul? :| Groaznic oricum... |
Quote:
sursa: Impact in Gorj |
Teribilist, toata lumea il stia de vitezoman. Am trecut si eu ieri pe acolo, insa nu am stiut a cui e masina sau cine a fost la volan! Viteza ucide!
|
Quote:
pacat... Doamne fereste ! |
urat de tot :(...
|
In cele mai multe cazuri in astfel de accidente sunt implicati si participanti la trafic nevinovati.
Este buna vorba...inconstienta ucide ! |
Am auzit de accidentul asta am inteles ca s-a luat la intrecere cu o calibra..
|
asa cica...
|
adica??eu nu am auzit nimic de asta, dar sunt atat de multe zvonuri si minciuni...asa a fost sa fie..din pacate sa pirdem un prieten:((macar sa nu se mai vorbeasca atat, daca nu se stie. nu e vina nimanui ,asa a fost sa fie. se zic multe, dar nu erau niste teribilisti :((
|
anib, daca nu erau teribilisti nu se intampla ce s-a intamplat, asta sa fie clar. Mergi legal, iti vezi de treaba ta, nu esti vinovat. El a fost vinovat!
|
nu erau, a fost un moment pe care il platim toti mult prea scump. o groapa ,o vorba, un pom, toate ne-la-locul lor:(erau baieti buni, nu veneau de la disco sau nu stiu ce...ma rog, asta stim noi.. lumea crede ce vrea dar e eronata imaginea pe care si-o fac toti
daca stiti voi mai multe despre accident ascult ...as vrea sa stiu pt ca nu inteleg nici eu |
http://www.gorjeanul.ro/societate/ac...targu-jiu.html
Dragoş a murit din cauza faptului că prietenul său, tot de 24 de ani, mergea cu viteză foarte mare. |
asa este. stiu si eu asta de aceea am spus o vorba poate un moment ..i-a facut sa greseasca..masina era a lui dragos, amandoi au gresit...cred totusi ca nu s-au intrecut cu nimeni
|
anib....daca nu erau teribilisti decedatul de ce avea dosar penal pentru ca a fost prins fara permis ?
Imi pare rau pentru el dar in unele momente neatentia si prostia se platesc scump. |
nu stiu poate dupa multa bunca bucuria ca faci ceva cu banii te fac sa gresesti nu crezi u nu ai gresit niciodata sat nu ins ca mereu ai facut la fel nu trebuie catalogat...si el nu a fost la volan nu>??poate ca el nu a avut nici o putere sa il opreasca sau poate la impulsionat cine stie numai el dar sigur nu sia-r dorii sa i se distruga viata si prietenului lui...greseala se plateste asa este:(
|
nu mai ziceti ca erau teribilisti....pt ca pe f multi dintre noi ne ia valul vitezei....si mie mi se intapla de f multe ori si imi dau seama de prostiile care le fac abea cand ajung acasa...
|
deja o dati din fanta in cola... si nu cred ca suntem in postura sa judecam pe altii... ;)
comentariile sunt in + ... |
asa e...
|
Fiecare face ce-l taie capul...de data asta a fost bine ca s-a intamplat sa iese in decor ... dar in multe cazuri de genul asta mai mor inca vreo cativa nevinovati cand masina scapa de sub control si iese pe contrasens.
Oricum, sa se odihneasca in pace....si sa speram ca n-o sa mai vedem chestii de genul asta pe la noi. |
stii ce, nu iti mai da cu parerea. citeste ce scrie wolverine si pastreaza-ti parerile, daca nu intelegi nimic
Te rog frumos să nu mai fi așa agresiv în limbaj! Te cred că este vorba despre moartea unui prieten apropiat, dar nu trebuie să te aprinzi așa ușor!Eu consider că nu a sărit nimeni calul, iar dacă o va face, postul îi va fi șters!;) Ps: Scrie corect, te rog!:D |
Ar trebui sa inchidem subiectul asta, fiindca nu prea e bine sa vorbim de morti. S-a intamplat ce s-a intamplat, a fost de vina cine a fost, gata, subiect inchis.
Pana la urma urmei e bine ca nu s-a lasat cu mai multe victime. Dumnezeu sa-l odihneasca! |
4 Attachment(s)
Aseară în față la Agip! (lânga Liceul Nr.4):sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning