![]() |
Re: Chat
unde e firma asta? :D
|
rotitza, nu mi-ai raspuns si mie, cum redeschid un thread ?
daca mai pot ! |
Quote:
|
......ms mult !
|
npc........
|
Quote:
ask pe mess..k doar stii unde ma gasesti :wink: |
da sefu :D
|
:boogy: ba da ce liniste e pe ''tg-jiu''
|
inghetzul, hibernarea, alea alea :twisted: :twisted:
|
membrii inferno tg-jiu sa se pregateasca de o intalnire pe 18-20 decembrie ;) rotitza buzz me cand ma vezi pe ym :D
|
Ti-am explicat pt a putea rezolva cu primarul, trebuie sa am acele legitimatii despre care ti-am vb ca sa ii pot da cu ele in nas ca e un club auto legal si toate cele.vorbim pe "chat"
|
ce face lumea pe chat ,eu unu fac rau ,am opelu in service cu chiuloasa varza......:(
|
ce opel ai? si cum s-a stricat? :D
|
Quote:
|
opel astra 2001 1.7
|
aha, dar cum ai stricat-o? mai stiu eu pe cineva care ia stricat caseta directie :lol:
|
|
nasol...succes cu ea!
|
dimineata pun cureaua la distributie si gata :D ...
|
am vazut ca v-ati distrat aseara pe zapada :lol: pana a venit politia, asea a zis la antena 1 ;))
|
cine si unde s-a zis?vreau detali va rog pt ca nu mai stiu nimic ms
|
ieri seara ne-au prins din nou gaborii acolo:(ne-au inconjurat cu 3 masini de politie:(
|
si ce v-au facut?
|
ce sa ne faca?NU E DRUM PUBLIC:):):)
|
4T 3D Car Battle - Editia 2
Sa incheiat si etapa a 2-a a concursului de tuning virtual 4t 3D Car Battle, care a avut ca tema ALFA ROMEO 147 GTA Va asteptam paredea asupra lucrarilor |
hai frate ca te-am votat esti pe locul doi;) fac un anunt IMPORTANT:
haideti cu toti sa il votam pe rouver la concursul virtual tuning la care participa .omul e pe locul 2 acum deci cu ajutorul vostru poate iesi pe locul 1.ce ziceti ne mandrim cu el ca e de-al nostru?haideti sa ridicam si tg-jiu-ul sus cu rouver pentru ca merita. |
Mi-a placut lucrarea lui ruver, de aceea l-am si votat :D
|
nu frate votati ce va place daca doriti sa votati
|
pei mie mi-a placut a ta, serios...poate te pun sa imi faci si mie ceva ;)
|
Sa ma *** pe ei de gabori ca mai impuscai o amenda - motivul: proiectoare aprinse cand afara nu e ceata *** de gabor imbaxit.cand vor sa te faca te fac.asta e inca o dovada.
|
:lol: cap de creta
|
Lasa, ca am luat si eu acu' o saptamana 2 puncte penalizare si amenda de 1 mil pt centura de siguranta . Problema e ca a fost gaboru baietas ca trebuia sa-mi dea 6 puncte si 3 mil pt ca nu am avut farurile aprinse pe ceata (aveam decat pozitiile) si mi-a dat pt centura (o aveam ) !
|
Sa ma ... pe ei de gabori ma ca il ***e pe el grija ca am aproiectoarele aprinse.
|
herpa 50
1 Attachment(s)
:-o ... HERPA 50, un fel de trabant, un fel de Mini/BMW, da' produs de DACIA...
totusi, mie imi place, adica ...imi place ! |
Re: herpa 50
Quote:
|
Re: herpa 50
Quote:
d-aici...inlocuieste tu punct cu punct :P, k nu stiu daca am voie sa pun adrese web.. |
nu arata chiar rau :D
|
cam nu arata rau deloc...mie imi place...un fel de MINI asa...
|
e de anul trecut aparut proiectul asta..automarket astia..cam repeta stirile :lol:..
|
e florine daca le repeta inseamna ca e din ce in ce mai sigura stirea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning