![]() |
Quote:
ok man nu te supara inteleg ! apropo te-am vazut la TV tele7abc :D |
Ciclistu
Pentru picnic la CLUJ, contati si pe \"\"\"\"Ciclistu\"\"\"\"[/list]
|
1 Attachment(s)
bine mah... yo te-am intzeles...
vbim noi deseara... daca ne-ar lasa primaria shi nu ar fi mashini in parcare le expo s-ar putea fac un traseu ceva de genu ca in poza... linia dr e destul de lunga... shi eventual se poate configra traseul chiar shi in circuit.... |
ala de pe tele7 eram eu :) :)! in legatura cu intrunirea din CJ s-a rezolvat ceva... pana la ce stadiu s-a ajuns? Cj82ufo ai promis ceva poze cu locul care l-ai gasit!
|
inca e totm in stadiul in care a ramas... ce parere avetzi de \"configuratzia\" traseului?
ufo are probleme cu netul... nu prea intra... |
Quote:
|
aham... am uitata ca deja avetzi un calendar...
pai atunci o sa ma uit sa vad o data care sa pice bine intre etapele voastre.... |
picnic
Pai ma gandeam eu \"\"ca nici chiar asa\" pentru ca doar nu o sa vin la pantaloni de stofa si camasa la picnic :)))))))))))))))))))))))))))) :2gun:
|
Re: picnic
Quote:
|
k_gula am facut poze o sa le pun maine
este o parcare la expo o sa vedeti tre sa vb mai serios ca o miscare din asta implica multe treburi si tre sa stim ca veniti si de la bucuresti si din alte orase |
Dj.
Dj. mesajul ala se referea la poza cu masinile ferrari adunate la picnic, iar daac te uiti mai atent o sa vezi persoane in pantaloni de stofa si camasa :))))))))))))))))))))))))))))))
|
lool, clclist, din partea mea pot sa vina imbracatzi in pijamale :peace: , important e sa reushi sa facem ceva...
|
dj.
Ceva normal Dj.
Oricum, numai sa facem ceva, cat de \"mic\" . |
pai uite... a inceput sa intre lumea din cj pe forum, ex recent: ovi, se aduna lumea... poate reushim sa facem ceva pe 1 mai... asha, cj & imprejurimi, un cartodrom,hoya sau ceva de genu... unde sa nu ne trebuiasca aprobari & shit...
|
da si eu am prieteni care abia asteapta sa facem ceva de genu asta
:? :? :? :? :? :? |
Dj.
Dj. trebuie facut ceva neaparat hai sa vorbim pe forum despre picnicul care sper sa fie pe 1 mai la Cluj-Napoca. :2gun: :chainsaw:
|
nu are cum sa fie pe 1 mai stii???..... pe 1 mai e la constanta!
|
i-am zis shi yo da nu intzelege...
macar cu cei din cj ar fi frumos pe 1 mai... |
poi cei de cj poate merg la ct de 1 mai nu tekno?
|
:) unii, nu totzi...
|
am vb si cu fredtga si a zis ca ii surade ideea de a veni la tm
|
shi yo mash duce la TM...
faza e ca daca mergem cu trenu e fieftin... 130 mii cu reducere cu tot (pt studentzi shi elevi)... eu de pashti cred ca o sa fiu la un var in arad... iar deacolo... cred ca o sa o iau catre TM... oricum... m-ash duce shi eu :D |
pai TM e pe 17, asa ca poti veni defapt eu unul chiar ma supar daca nu vi
|
pai incerc sa vin... :D
|
am si eu o intrebare stupida...sau nu chiar intrebare..dar poate am putea face un mic ocol prin cluj sa-i luam si pe baieti...cu benzina am rezolva noi cumva...asa-i Cluj si Bucuresti?ca sa vina si baietii astia...ca tot ai nostri sunt..
|
ar fi o treaba dragutza din partea noastra sa stii, vorba ta sunt ai nostrii... nu stiu inca sigur pe ce ruta se pleaca si cum. Oricum am sa vb cu Micutzu sa vad daca se pleaca in coloana sau fiecare cand il apuca, si in functie de asta sa vedem cum putem trece prin Cj.
|
:hug: :peace: :joy: :lalala: ar fi nemaipomenit
|
pai... pe mine cred ca va tebui doar sa ma ia cineva din gara din TM ca nu am mai fost veci prin TM :D
|
Normal ca te luam, poate ne intalnim pe tren... cred ca si noi optam pt acest mijloc de transport. Oricum mai vb
|
ok...
pai ar fi mishto... :D tragem o \"khermeza pe tren\" :lol: :drunk: :evil_laug :peace: :rah: |
cum e mai ieftin ?
cu masina sau cu trenul? mersi tnos din partea clujenilor pt atentie :lol: :peace: |
cu tot cu reduceri, trenul e 130.000, pe accelerat..., dus intors ar fi 260...
yo zic ca ii mai ieftin trenu... |
Cu trenul :)))))))))))))
Te :2gun: kno, eu zic sa mergem cu trenul si din gara , din Timisoara vedem noi cum facem.
|
cand va hotarati ce ce mergeti sa ma anuntati si pe mine
|
pai... cu trenu ramane atunci...
|
Timisoata
Tekno, deci am stabilit mergem cu ternul, pai din gara vedem noi ce facem, vb. cu careva de pe forum sa ne astepte. :2gun:
|
daca nuh in gara dormim ca aurolacii
:lol: :lol: :lol: |
In gara nu dormin noi, Tekno :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ne descurcam noi cumva, ca doar nu suntem de 2 zile :)))))))))) :2gun: :chainsaw: |
mii de scz ptr offtopic... insa in fata nr posturilor lui ciclistu scrie -94 ??? :) :) :) cata caterinca , peace all
|
EvLSant0S nu e vina mea ca am -94, problema e ca au fost sterse mesajele de pe \"Cluj\" si de aceea \"stau asa de prost\".
Scuze |
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning