Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

nicu132003 21-03-09 14:14

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

salut

eu sunt din Valcea;te-am intrebat daca ai vreun model, deaorece ma costa drumul 100 lei si iti dai seama, ca sunt bani, cat de cat acolo.
dar, te rog mult, trimite-mi niste poze cu ceea ce ai facut?
si daca e sa fie bine, nu faci si tu discount la 2 geamuri?
initial pe mine m-ar interesa doar unul, numai cel de pe dreapta, dar daca tot schimb unul, poate sa il schimb si pe celalalt!
stima

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2169402)
ai vreun model ceva? as dori sa vad cum dau.
de unde esti?
stima

Sunt din bucuresti, nu am ce model sa iti arat, farurile vor arata ca unele originale
daca vrei iti pot pune poze cu unele lucrari efectuate, dar de s40 nu am nici o poza.[/QUOTE]

tea_radu 22-03-09 11:21

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

39 Attachment(s)
o sa iti pun niste poze cu unele din lucrarile pozate ca sa iti faci o idee

nicu132003 22-03-09 13:30

chiar foarte bine lucrate.
lasa-ma ceva timp, sa vad cand am sa pot veni la Buc.
te rog, sa imi lasi si un nr de telefon.
stima

tea_radu 22-03-09 16:09

ma bucur ca iti plac
0723138090 radu , noroc

CristiRS 23-03-09 21:06

doar sticla de la stopurile de logan ?

tea_radu 24-03-09 12:07

Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 2176758)
doar sticla de la stopurile de logan ?

nu pot sa o fac

CristiRS 24-03-09 16:54

doar sticla, clara, fara culori si modelul de la stopuri, ma refer doar o sticla lucioasa in forma la stop, daca ai inteles gresit :)

tea_radu 24-03-09 21:16

Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 2179127)
doar sticla, clara, fara culori si modelul de la stopuri, ma refer doar o sticla lucioasa in forma la stop, daca ai inteles gresit :)

intelesesem, nu culoarea e problema, si nici modelul, nu pot sa ii dau forma stopului original

adyice 13-05-09 10:52

Sal boss am o rugaminte la tine, am un E34 si vreau si eu geamurile de colt de la usile spate si farurile +proiectoarele? la c bani ar fi toate ? Tks!

tea_radu 13-05-09 11:12

Quote:

Originally Posted by adyice (Post 2314195)
Sal boss am o rugaminte la tine, am un E34 si vreau si eu geamurile de colt de la usile spate si farurile +proiectoarele? la c bani ar fi toate ? Tks!

salut, 2 mil coltarele, 2 mil farurile si 1500 proiectoarele

tea_radu 14-05-09 18:45

6 Attachment(s)
update

tea_radu 16-05-09 21:26

5 Attachment(s)
.....

B-11-AYG 16-05-09 21:33

2 Attachment(s)
Cat ma costa si pe mine niste sticle clare:shock:

tea_radu 16-05-09 23:00

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2325589)
Cat ma costa si pe mine niste sticle clare:shock:

Din pacate nu pot sa iti fac pt clio

quick_5hifter 18-05-09 14:30

2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza in primul rand semnalizarile alea galbene din prima poza, sa fie "albe" clare-clare fara nici o striatie, nimic.
In al doilea rand indraznesc sa intreb si de stopuri clare :D desi au suprafata cam dificila.
Si daca tot am indraznit :lol:, te intreb si de proiectoare, dar le vreau tot asa, clare, fara striatii.

Mai am o intrebare, in cazul in care stii sau ai auzit pe cineva: stiu ca plexiglass-ul capata foarte repede zgarieturi, chiar si de la spalare... daca il slefuiesc si ii aplic un strat (sau mai multe) de lac, crezi ca va rezista mai bine?

Astept un raspuns si eventual niste preturi. Precizez ca, daca se pot face semnalizarile si mai ies si bine, o sa vreau 3 perechi.

Toate cele bune!

tea_radu 18-05-09 15:22

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2329618)
Salut, ma intereseaza in primul rand semnalizarile alea galbene din prima poza, sa fie "albe" clare-clare fara nici o striatie, nimic.
In al doilea rand indraznesc sa intreb si de stopuri clare :D desi au suprafata cam dificila.
Si daca tot am indraznit :lol:, te intreb si de proiectoare, dar le vreau tot asa, clare, fara striatii.

Mai am o intrebare, in cazul in care stii sau ai auzit pe cineva: stiu ca plexiglass-ul capata foarte repede zgarieturi, chiar si de la spalare... daca il slefuiesc si ii aplic un strat (sau mai multe) de lac, crezi ca va rezista mai bine?

Astept un raspuns si eventual niste preturi. Precizez ca, daca se pot face semnalizarile si mai ies si bine, o sa vreau 3 perechi.

Toate cele bune!

Salut, semnalizarile se fac 100%, costa 75ron bucata, cu stopurile e mai dificil, dar daca ai drum prin Bucuresti si ne vedem iti spun sigur daca se pot face.
Iar proiectoarele se pot face , te costa , la fel, 75ron bucata
Intr-adevar, se zgarie f usor plexiglassul dar nu si asta folosit de noi;)
Cu treaba cu lacul, nu stiu ce sa spun

quick_5hifter 18-05-09 21:58

Cu semnalizarile mi-am imaginat eu ca s-ar putea face :D ca sunt destul de drepte.... daca nu am drum la Bucuresti saptamana asta, ti le trimit prin curier.
Proiectoarele sunt putin bombate, din sticla, dar nu m-ar deranja daca ies drepte si ele, important e sa arate bine si sa nu deranjeze lumina.
Oricum, proiectoarele pot sa ti le trimit si sa lucrezi la ele cat timp vrei, ca nu prea le folosesc nici macar pe ceata :oops: cu semnalizarile ar fi un pic mai mare graba...
Lasa-mi te rog nr. de telefon pe privat, daca se poate.

Multumesc pentru promptitudine!

mihaidca 18-05-09 23:51

sal mar interesa si pe mine sa fac niste faruri calre la o Dacia nova ... stau in bucuresti catr mar costa si cum putem vb un nr de tel sau un id de mess ceva te rog pls ..

tea_radu 19-05-09 00:49

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2331261)
Cu semnalizarile mi-am imaginat eu ca s-ar putea face :D ca sunt destul de drepte.... daca nu am drum la Bucuresti saptamana asta, ti le trimit prin curier.
Proiectoarele sunt putin bombate, din sticla, dar nu m-ar deranja daca ies drepte si ele, important e sa arate bine si sa nu deranjeze lumina.
Oricum, proiectoarele pot sa ti le trimit si sa lucrezi la ele cat timp vrei, ca nu prea le folosesc nici macar pe ceata :oops: cu semnalizarile ar fi un pic mai mare graba...
Lasa-mi te rog nr. de telefon pe privat, daca se poate.

Multumesc pentru promptitudine!

Iti fac pe matrita si pentru semnale si pentru proiectoare deci vor iesi ca cele de fabrica.
Ce sa zic, la mine dureaza 24 de ore sa le fac, acum nu stiu cat face curierul pe drum

0723.138.090 Radu, sau daca asta e inchis
0731.778.523 Dan
Poti sa suni la oricare din ele, dar preferabil dupa ora 2:oops::oops:
Noroc

tea_radu 19-05-09 00:52

Quote:

Originally Posted by mihaidca (Post 2331677)
sal mar interesa si pe mine sa fac niste faruri calre la o Dacia nova ... stau in bucuresti catr mar costa si cum putem vb un nr de tel sau un id de mess ceva te rog pls ..

salut, 100 ron bucata te costa
0723.138.090 Radu, sau 0731.778.523 Dan

tea_radu 19-05-09 00:57

1 Attachment(s)
.....

Bogyciu 19-05-09 09:46

Salut, am nevoie de o pereche de "sticle" clare pt proiectoare Supernova, poti face? Daca da ce pret si cum se procedeaza, nu sunt din Bucuresti... Apoi as mai fi interesat de un set de "sticle" pt Faruri (tot Supernova)... Astept raspuns, daca pretul e bun (la proiectoare momentan, ca alea le am desfacute) revin cu comanda cat de curand...

tea_radu 19-05-09 11:52

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2332288)
Salut, am nevoie de o pereche de "sticle" clare pt proiectoare Supernova, poti face? Daca da ce pret si cum se procedeaza, nu sunt din Bucuresti... Apoi as mai fi interesat de un set de "sticle" pt Faruri (tot Supernova)... Astept raspuns, daca pretul e bun (la proiectoare momentan, ca alea le am desfacute) revin cu comanda cat de curand...

Salut, te costa 50 ron bucata, daca te incanta pretul, ori le trimiti prin curier, ori daca ai drum prin Bucuresti treci pe la noi.Pentru faruri te costa 100 ron bucata

Bogyciu 19-05-09 12:33

Da-mi te rog un PM cu adresa la care sa le trimit... Cred ca le trimit sapt asta (sticlele la proiectoare). Ideea e ca imi trebuie sticla clara cam cu un cm mai "inalta" decat cea originala, se poate face? Din ce material se fac, rezista la cunoscutele pietricele?

tea_radu 19-05-09 20:22

5 Attachment(s)
stanga Vs dreapta:P

axela 20-05-09 01:50

sal..cat ma costa un semnal dreapta pt un volvo s40?

giubau_v8 20-05-09 06:38

cat ma costa doua semnalizari ( cele de langa faruri ) pentru o dacie din 96 ( cn3 ), eventual si doua stopuri spate pentru dacia break ...tot model vechi

tea_radu 20-05-09 12:27

Quote:

Originally Posted by axela (Post 2335014)
sal..cat ma costa un semnal dreapta pt un volvo s40?

salut fratimiu. 75 ron

tea_radu 20-05-09 12:29

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2335095)
cat ma costa doua semnalizari ( cele de langa faruri ) pentru o dacie din 96 ( cn3 ), eventual si doua stopuri spate pentru dacia break ...tot model vechi

Salut, semnalele 50 ron bucata, si stopurile 100 ron bucata

axela 21-05-09 00:54

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2335865)
salut fratimiu. 75 ron

ms mult ...maine vin sa le facem

tea_radu 21-05-09 17:39

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by axela (Post 2338201)
ms mult ...maine vin sa le facem

te astept cand vrei tu fratimiu

tea_radu 21-05-09 21:20

7 Attachment(s)
semnale clare Toyota:)

Nebun4ever 22-05-09 00:39

1 Attachment(s)
cat ma costa si pe mine o pereche de semnalizari transparente de 1300, cele incercuite in inagine?

tea_radu 22-05-09 01:16

Quote:

Originally Posted by Nebun4ever (Post 2341338)
cat ma costa si pe mine o pereche de semnalizari transparente de 1300, cele incercuite in inagine?

Salut, 100 ron

gigi_x 22-05-09 07:42

Salut! Stopuri pentru Astra coupe... partea de semnal si marsarier sa fie transparenta,restul rosu se poate?

tea_radu 22-05-09 12:26

Quote:

Originally Posted by gigi_x (Post 2341591)
Salut! Stopuri pentru Astra coupe... partea de semnal si marsarier sa fie transparenta,restul rosu se poate?

Salut, se poate

RaZVaN_17_06 22-05-09 19:48

Salut!
Cat costa 2 faruri clare pentru cielo?
Astept si eu un PM.
Merci anticipat!

madicioco 23-05-09 00:14

2 Attachment(s)
salut ma poti ajuta si pe mine cu niste geamuri clare pt faruri ,de fapt si pt stopurile pe spate la o mazda .
daca da spune mi si preturile pt toate
sunt pt masina asta

gigi_x 23-05-09 00:23

Si un pret poti sa imi spui? Stopurile au o tenta fumurie din fabrica. As vrea sa fie semnalul ca marsarierul si sa ramana tenta fumurie :) Hai k te.am inebunit :) Ms

tea_radu 23-05-09 01:50

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2344115)
salut ma poti ajuta si pe mine cu niste geamuri clare pt faruri ,de fapt si pt stopurile pe spate la o mazda .
daca da spune mi si preturile pt toate
sunt pt masina asta

Salut, misto masina, farurile te costa 150 ron bucata iar la stopuri iti dau maine un raspuns sigur

All times are GMT +2. The time now is 14:54.

- Copyright 2026 4Tuning