![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
mai sunt vreo cativa ursi portocalii,2 stiu sigur,asa ca daca vrei sa faci ceva top,gaseste o culoare tare rau,o sa ma gandesc si eu la ceva in afara de alb si o sa-ti spun,sper sa nu fie prea tarziu:D
|
In primul rand vreau s t felicit santos ptr inteleapta alegere pe care ai facut-o ! nu am apucat sa-ti spun personal pe mess dar am dat click pe statusul tau si am ajuns aici .... am stat, am citit 6 pagini pline de opinii pro si contra culorilor alese de tine ... daca nu poti sa te decizi intre culori fa-le pe amandoua :P ....
parerea mea mea este k important e omul care conduce masina si cat de rea este ... iar k aspect ... parerea mea de fata .... portocaliu ... ne sare mai repede in oki ;)) inca odata felicitari !! si ai mare grija .. nu sunt 75 de calutzi ci 170 ...tentatii vor fi multe importante sunt LIMITELE ... presupun k ai auzit povestea asta de la toti prietenii dar stii k noi ne facem datoria :D PS : BlueEyes here ... -mi-era lene s m mai loghez cu useru meu .... |
1 Attachment(s)
Quote:
nu-i ft tare dar e ok... oricum nu cred k l-a vazut pentru ca nu l-am prezentat aici si va mai lua ceva timp pana il voi prezenta! (sper ca nu te deranjeaza ca am bagat o poza pt un mic preview) am uitat sa iti spun si tie o vorba pe care mi-a spus-o gsi-u cand mi-am luat ursul... "niciodata nu subestima tractiunea spate" ;) indiferent de culoarea pe care o alegi iti urez mult succes si sa vedem cum colaboram pe viitor cu nijde: e30 "tips & tricks" ;) bafta |
Quote:
|
Quote:
p.s. culoarea???!!!!....raz'u rulzz :D |
santos ...mai avem de lucrat la culoare:D:))
|
Quote:
ma gandeam.. la capota , plafon si portbagaj.. negru.. si jantele..negre cu buza portocalie.. sau invers,...avem in craiova .. un seat pe care asa l-a vopsit proprietarul..arata super.. |
Felicitari Santos! Ti-ai indeplinit o mica parte din vis! Sa o stapanesti sanatos fara probleme!
|
galben? :rolleyes2
|
dc nu o faci neagra ? cu absolut tot sa fie negru faruri , stopuri , geamuri , spitele de la jenti pana si pe parbriz sa ai folie:D
doar emblemele si buza de jenti sa fie de alta culoare , ar arata bine :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
pai daca au inceput sa vina cu idei despre culori.. vin si eu cu una.. cred ca ar fi.. senzatie :) pe urs
Attachment 316612 |
Fa tati masina cum vrei tu si cum itzi place tzie, ideea ar fi doar sa fie ceva unicat!
Spor la lucru si FIR INTINS |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
stai linistit am fugit la urs :D bbl :D |
2 Attachment(s)
-Poate galben.....de mult nu am vazut unul cum a fost asta......si as fi mandru sa aleg sau sa alegi tu obtiunea mea.........un singur defect....te vor iubi musculitzele....ce spui?
-Am iubit mult masina asta....dar viata nu ti lasa ce iubesti niciodata cat vrei tu. |
hehe , memories :)) lasa k faci u alta :D dale draq de motoare :D
|
8 Attachment(s)
Sry ptr pauza ..
Asa , azi am fost sa vad copilu`, a primit masti noi , un nasuc nou noutz :D alte mici ornamente , cotu de la .. admisie .. spre rusinea mea nu stiu mai mult detalii despre piesa aia . . in fine :D e timp de toate stopurile .. ceasurile de bord.. manetele geamuri .. si altele. . mi-a fost dor de ea :D 2 zile nu o mai vazusem e din ce in ce mai "mare" si din ce in ce mai frumoasa .. :D saptamana viitoare dupa ce terminam cu spatele intra la vopsit dupa care echiparea + actele si gata :D ah :D era sa uit citind postul lui uwe legat de evacuare .. am gasit evacuarea.. am gasit si serpisori .. :D si o sa le punem pe masina 171 fabrica + cip + serpi .. cine stie ... :D poate schimbam prefixu cat de curand.. nu mai am rabdare , de abia astept s-o vad gata :D poze poze poze |
:shock: felicitari
|
6 Attachment(s)
ah da :D si dupa ce-am vazut copilu` m-am dus sa fac lectii pregatitoare invartitului in masina :D sa ma obisnuiesc cu miscarile :)) :D cu tractiune fatza :P
o luam treptat :D |
Quote:
|
:D proprietarul era in dreapta :D
era incantat , nu stia ca masina lui stie sa faca asa ceva :D era acolo un S , curba in S , foarte misto .. veneam ... 2-a... contrabalans .. am reusit s-o tzin o data in derapaj pe partea dreapta si dupa aia la revenire .. pe stanga .. a fost tare rau de tot, era praf pe jos si putea saracu leon de 1.6 :D a fost super tare, bine , dupa faza asta am fost dat jos de la volan , nu m-am dat de buna voie, am fost dat jos :)) dupa cateva vorbe dulci eram din nou la volan .. :D dupa o ora ma plictisisem .. nu poti sa faci nimic cu tractiune fatza.. te distreaza un pic .. dar.. un pic :D si atat de abia astept rwd :D |
felicitari tinere bafta in continuare, astept sa vad un rezultat final, ma asteptam sa te vad pe o silvie, dar sincer tot bmw e mai masina;) felicitari inca odata si bafta!
|
Quote:
ursu-iBaza:P |
Cica stau cuminte stau cuminte si hop...frana de mana:lol: :lol:
Tare asta... |
hai bravo ma :d
la inceput m-am jucat .. am facut parcari , garari , si alte ***uri .. da dup`aia mi s-a luat .. doar nu-mi iau urs sa merg cu 50 la ora .. : / 60 :D fiecare om are iesirile lui :D cand o sa fie masina mea .. o sa fie mai rare dar bune :D asa pe masina altuia .. e haios :D nu te doare inima pe a mea .. o sa mi se rupa :D inima :D |
cat a costat cotul de la debitmetru si de unde l-ai luat?
|
Sa vezi ce o sa faca omu' asta din iel ...
Bai ... bafta si succes cu ursacheul din partea mea. :0) |
aa, glumesc ma :D
keep up the good work si multa bafta. mai toata lumea asteapta sa le incanti privirile cu masinuta ta ;) take care... |
Sa traiasca si sa-l creasca mare. Adica... fratioru' sa traiasca, pentru a-si creste ursu' mare.
Te pupa fratele tau si nu-ti spune mai multe ca... stiu ca ai idei nebune pe care le vei pune in practica. Abia astept sa ne vedem! :twisted: |
uite cate pagini a reusit sa umple santos.
asa se vede cine e baiat bun, si stie sa-si tina prietenii aproape :) |
ura bravo acum am gasit si eu thread-ul asta ... marfa masina ! FELICITARI!!
|
bravos domle si sa o stapanesti sanatos !! in sfarsit te-am vazut si pe tine cu o masina !! sa ii faci niste poze frumoase asa cum sti tu !! :lol: :D :idea: ;)
|
azi am fost iar la masina .. :)
la sf. saptamanii sper sa intre la vopsit, la sf. saptamanii viitoare sa iasa .. apoi reechipare si acte.. nu mai pot , vreau s-o vad odata gata :( |
Quote:
|
da , partea proasta e ca n-am poze sa va arat ..
poate e mai bine , o tinem surpriza.. astept sa primesc codul de culoare pana la sf. saptamanii cand sper sa intre naibii o data la vopsit ca nu mai tzine .. urat e sa stai dupa o masina :D e chiar dureros nu doar urat :D dar asta este.. sunt multumit totusi ca a cazut pe maini bune :D foarte bune :D ( ma refer la partea mecanica si etc ) eu mai am de invatat , mult , la capitolul asta :D |
un vis a oricarui baiat care implineste 18 ani.....un urs 2.5 12v (cel putin si al meu...dar momentan nu:( ). spor la munca in continuare si sper ca in ceva timp 1 an cel mai devreme sa ma alatur si eu aceste sectiuni cu un bmw....bmw sa fie. :)
|
urs sa fie :P
eu sunt mort dupa bucata asta de fier :D nu m-as vedea in alta masina :D inca |
bravo bravo am vazut-o si eu ce frumos statea acolo si astepta sa intre la vopsit, maine o sa reintre si a mea la acelasi foarte priceput mecanic deci cred ca o sa fie colege vreo 2-3 zile :D, acum sper sa ma intelegi cum mi-a fost mie cu silvia...ei bine afla ca bucuria o sa iti fie mai mare decat daca iti luai o masina mai noua...acum chiar poti sa zici de asta ca e ur baby;)
|
my baby my baby da e mai mare ca mine :D ea bate pe 23 eu pe 19 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning