Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Poze, filme si discutii de la intalniri (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47535-poze-filme-discutii-intalniri.html)

Sasha 05-04-08 12:46

Re: poze si filme de la intalniri

10 Attachment(s)
primul set de poze de la mine
:arrow:

Sasha 05-04-08 13:02

10 Attachment(s)
part. II:arrow:

cristea_rotitza 05-04-08 18:57

40 Attachment(s)
pozele kr l am eu

DolusD 05-04-08 20:29

tarzi pozele , de astea itzi ziceam aseara ! :D
off : ce nu-mi place cum ies in poze :(

GJ_03_HRY 06-04-08 19:57

frumoase poze.......dar si feteleeeeee......

DolusD 06-04-08 20:45

eeeeee , normal k sunt frumoase
sasha @ data viitoare vi si u cu mai multe fete :D

chucky4you 06-04-08 21:58

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1469500)
eeeeee , normal k sunt frumoase
sasha @ data viitoare vi si u cu mai multe fete :D

Da , ai dreptate Flaviuse , supeeer fetele

DolusD 06-04-08 22:09

sorry , din viteza am mancat un "i" mai sus ! :(

cristea_rotitza 06-04-08 22:50

sa speram ca data viitoare va fi mult mai bn;)

DolusD 06-04-08 23:21

atata timp cat nu apare garda totul e ok , dar ca sa nu apara garda trebuie sa fie ceva legal . Ar trebuii sa ne ducem pe la primar sa-i "cerem" voie (e inainte de alegeri , ar trebuii sa accepte) !

cristea_rotitza 06-04-08 23:47

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1469927)
atata timp cat nu apare garda totul e ok , dar ca sa nu apara garda trebuie sa fie ceva legal . Ar trebuii sa ne ducem pe la primar sa-i "cerem" voie (e inainte de alegeri , ar trebuii sa accepte) !

e o idee si asta,dar ce sa ii cerem k nu prea avem ce sa ii cerem pt k nu dispunem de acele acte kr trebuia sa le avem deja sti la ce ma refer

DolusD 06-04-08 23:57

i-am lasat un mesaj ,acu astept sa-mi raspunda la el !

cristea_rotitza 07-04-08 17:31

30 Attachment(s)
ultimul set de poze,doar ce le-am primit

Lukyan 07-04-08 17:56

ce sa mai...nota 10 pentru toate pozele.toate-s reusite.
acum abia astept sa vad si filmuletu8)

DolusD 07-04-08 18:21

dap , tari pozele ! pe astea le asteptam :D

cristea_rotitza 07-04-08 20:35

va veni in curand si filmuletu

DolusD 07-04-08 21:34

YO am 4 filmulete

lowrider.STi 07-04-08 22:57

1 Attachment(s)
unul mic facut de mine...

cristea_rotitza 08-04-08 02:09

dar vrem sa il vedem in totalitate,nu doar jumatate asa k asteptam sa vedem filmul facut de u si de alex dar produsul final;)

crissti_d 12-04-08 19:43

interesante pozele.... dar cum se face k din toate masinile care le`am vazut prin poze doar 1-2 se dau la liniute? si asta ft rar(aproape deloc). care e scopul vostru? pt ce va intalniti? sa vb despre masini si cum fac altii liniute, burnout`uri si drifturi??? misto!!!! continuati tot asa! felicitari!

Sasha 12-04-08 20:26

noi macar ne intalnim;) si altii stau decat sa tasteze;)

crissti_d 12-04-08 20:48

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1481020)
noi macar ne intalnim;) si altii stau decat sa tasteze;)

:))))) asta e parerea ta=))) care din noi sta sa tasteze??? aia cu 50-60 de posturi sau cei care au 8-900???

DolusD 12-04-08 21:54

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 1481056)
:))))) asta e parerea ta=))) care din noi sta sa tasteze??? aia cu 50-60 de posturi sau cei care au 8-900???

Din cauza celor ca tine nu este vazut bine tuningul in Romania , voi aveti numai liniute in cap (goange , ce mai..... ). La tine , la o intalnire trebuie sa se faca liniute si chestii de astea ??? tu de comunicare ai auzit ??? aaaaa ,scuze , ce-i aia ????

crissti_d 12-04-08 22:03

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1481192)
Din cauza celor ca tine nu este vazut bine tuningul in Romania , voi aveti numai liniute in cap (goange , ce mai..... ). La tine , la o intalnire trebuie sa se faca liniute si chestii de astea ??? tu de comunicare ai auzit ??? aaaaa ,scuze , ce-i aia ????

mda... voi pe forum discutati despre liniute, provocari... goange din astea... dar doar discutati! dc nu puneti si in practica ce discutati??? sau va place sa discutati despre altii?
k... comunicare... vorbe.... dar fapte??? cand???

DolusD 12-04-08 22:38

Si ce ai vrea sa zic ??? Eu am o masina XXX cu nr XX XX XXX si fac liniute , pun pe cineva sa filmeze cand fac liniuta si urc pe forum , e bine asa ????? nu suntem numa noi pe forumul asta , mai sunt si "baieti buni " ! daca tu vrei sa pui un filmulet cu masina ta la liniute n-ai decat , dar eu nu vreau !

crissti_d 12-04-08 22:43

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1481258)
Si ce ai vrea sa zic ??? Eu am o masina XXX cu nr XX XX XXX si fac liniute , pun pe cineva sa filmeze cand fac liniuta si urc pe forum , e bine asa ????? nu suntem numa noi pe forumul asta , mai sunt si "baieti buni " ! daca tu vrei sa pui un filmulet cu masina ta la liniute n-ai decat , dar eu nu vreau !

nu vrei sa pui filmulet pt k nu ai. nu pt k nu ai filmat, pt k nu ai facut nimic!
mai bine ramai tu cu comunicarea si noi cu adrenalina (dc ai auzit de asa ceva).

Sasha 12-04-08 22:43

DolusD - n`are rost;) trust me.... lasa`l sa viseze in continuare...si sa faca liniute si alte de alea probabil cand joaca NFS:lol:

crissti_d 12-04-08 22:45

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1481269)
DolusD - n`are rost;) trust me.... lasa`l sa viseze in continuare...si sa faca liniute si alte de alea probabil cand joaca NFS:lol:

:)))) cu tine vb cand o sa`ti iei permis si masina.

Sasha 12-04-08 22:46

mai bine taci si doar pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala;)

crissti_d 12-04-08 22:48

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1481275)
mai bine taci si doar pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala;)

tu asa faci cand stai in dreapta? felicitari! mai vb dupa ce iti iei permisul. pana atunci va las sa tastati si sa `comunicati`

Sasha 12-04-08 22:51

deci chiar ma amuzi rau de tot=))) se vede ca nu cunosti nici jumate` din userii de pe tg jiu...si faci gura mare ...tu vorbesti de liniute si alte alea cand nu stii nici macar sa porti o conversatie???

iti dau un sfat las`o balta

P.S. si nu vorbi despre ceva sau cineva ce nu stii;)

Lukyan 13-04-08 00:11

:)) ma baiatule...nu te mai baga in seama cu noi.habar n-ai cine suntem,habar n-ai ce facem noi,habar n-ai pe unde ne umbla noua masinutele noaptea.

imi aduci aminte de un coleg de liceu...care nici n-are permis si ma bate la cap sa dau o liniuta cu el.sti parerea mea despre el?e idiot cu diploma ;).

succes in continuare sa demonstrezi ca idiotenia ta depaseste orice limite

DolusD 13-04-08 00:41

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 1481280)
tu asa faci cand stai in dreapta? felicitari! mai vb dupa ce iti iei permisul. pana atunci va las sa tastati si sa `comunicati`

mai prietene ! sasha are o masina la care tu doar visezi (poate ma insel), dar nush d c suferi , hai la intalniri si comunicam atunci :)) (ca din catzi o sa fim poate isi face unu mila de tine si te scoate la o liniutza , cu scuteru)

DolusD 13-04-08 00:44

apropo tipule , ce masina ai ???? de curiozitate , poate ardem una mica ca sa ne creasca adrenalina

ps: filmulete s-au facut , daca nu stii unde sa le cauti .........

cristea_rotitza 13-04-08 13:24

stiti care e problema?nu are rost sa va certati,nu cred k stim unul despre altul nik,in cazul in care nu ne cunoastem,,sa sti k in orasul asta nu e doar o gasca kr se da la liniutze,stiu si eu multe,asa k nu e neaparata nevoie sa sti u cand se da x si y intelegi?referitor la sasha nu face acuzatii nefondate(in necunostinta de cauza)si app,cand ne strangem la intalniri de ce nu veniti sa ziceti ,nu in gura mare,hai sa n spargem de aici si sa ne dam?pt k nu veniti,dak ati veni si ne-am strange mult mai multi ar fi altfel,io sa sti k imi omor masina pentru a face cat de cat atmosfera si crede-ma k mi-ar face placere sa vad k se baga mai multi la burnout-uri si alte tampeni,pt a ma da cu frana de mana am furat masina lu fratemiu si tot m-am dat deci dak ne adunam mai multi se vor face mai multe asa cum a fost la intalnirea de la agip;)atat am avut de spus.

Lukyan 13-04-08 13:29

gata,da-l naiba de idiot.

rotitza data viitoare aduc pe cineva care o sa faca donut`uri :D.data trecuta n-a putut sa vina,dar data viitoare a promis ca vine.sa nu fi singurul care face atmosfera :)

cristea_rotitza 13-04-08 13:34

e binevenit;)

crissti_d 13-04-08 14:04

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 1482023)
gata,da-l naiba de idiot.

rotitza data viitoare aduc pe cineva care o sa faca donut`uri :D.data trecuta n-a putut sa vina,dar data viitoare a promis ca vine.sa nu fi singurul care face atmosfera :)

eu ti`am vb frumos si nu te`am facut in niciun fel. asa k te rog sa vb frumos,

crissti_d 13-04-08 14:05

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1482012)
stiti care e problema?nu are rost sa va certati,nu cred k stim unul despre altul nik,in cazul in care nu ne cunoastem,,sa sti k in orasul asta nu e doar o gasca kr se da la liniutze,stiu si eu multe,asa k nu e neaparata nevoie sa sti u cand se da x si y intelegi?referitor la sasha nu face acuzatii nefondate(in necunostinta de cauza)si app,cand ne strangem la intalniri de ce nu veniti sa ziceti ,nu in gura mare,hai sa n spargem de aici si sa ne dam?pt k nu veniti,dak ati veni si ne-am strange mult mai multi ar fi altfel,io sa sti k imi omor masina pentru a face cat de cat atmosfera si crede-ma k mi-ar face placere sa vad k se baga mai multi la burnout-uri si alte tampeni,pt a ma da cu frana de mana am furat masina lu fratemiu si tot m-am dat deci dak ne adunam mai multi se vor face mai multe asa cum a fost la intalnirea de la agip;)atat am avut de spus.

:). tu kiar esti unul din cei 1-2 care fac cate ceva. felicitari tie.

cristea_rotitza 13-04-08 14:13

sti care e chestia,k aici fiind un forum liber,poate vedea oricine ce vb noi si nu are rost sa dicutam unele chestii aici de-aia sunt intalnirile k sa vb si poate si altele dak are cine;)app,cine e in spatele acestor lumini de pozitie?de curiozitate,ne stim?

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning