Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

Edd 27-04-05 19:53

anyone mentioned beer????? :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

needBrain 28-04-05 20:56

\"prietenii stiu de ce\"

madfish 28-04-05 21:11

deci OFFTOPIC la greu ...

Alexutzzz 18-08-05 08:52

nush daca e locu bun sa postez da e vb tot de concurenta la un bairam acu 2 3 luni la un prieten un buna rau si toti pe langa ea hop hop si nush ce am cautat yo sa iau ceva de pe masa parca si m am aplecat ca era o masuta de fapt si aia se apropie miroase se retrage si face din nou acelasi gest si intreaba misto parfumu ce e, yo- nmik asa miroase \"PELEA MEA\" (boaca) si m ai incolo va dati seama ( combinata putzin nu mult ca strica si PA) ( fratilor puneti mana pe Jean Paul Gaultier)

needBrain 18-08-05 15:02

pe mine daca ma intreaba cineva cu ce parfum m-am dat rasp:\"jmecherol\",sau \"transpiration\".
daca ma intreaba o fata rasp \"cantarinol\",ca a atras-o,nuh? :lol:

aleks 22-08-05 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pe mine daca ma intreaba cineva cu ce parfum m-am dat rasp:\"jmecherol\",sau \"transpiration\".
daca ma intreaba o fata rasp \"cantarinol\",ca a atras-o,nuh? :lol:

need, lasa asta pentru 16 ani, nu pt tine :lol: :lol:

needBrain 22-08-05 14:45

pai daca e mai pustoaica...tine textu'
ca-i mai prostutza...... :lol:
daca e mai mare si mai coapta la minte:asa miros io cand transpir<-deci e sotto sotto treaba

trust me

TM-84-DMX 22-08-05 15:31

Cum sa scapi d concurentza?!?!
Trebuie sa fii mai bun ca ea! 8)
Despre parfum...vdm c rezolvam,totusi e o kestie d gust...mie pers imi place Hugo Boss...si fetelor la fel :twisted:

needBrain 22-08-05 15:34

chiar ca tre sa fii mai bun ca ea.bv TM-DMX bine zis
cat despre parfum,o prefer BRUT

orlando 22-08-05 16:04

tare asta cu cantarinol...
pentru cine stie... :lol:
ma nush ce sa zic cum sa scapi de concurentza...sa faci fata sa iti vada numai punctele forte si sa vada defectele concurentului daca ma intzelegetzi dar sa nu bagi raca sau astea ca imediat iti da cu flit fata...mai bine o lashi pe ea sa puna in balantza...
si ca fapt divers prefer ECHO de la Davidoff :lol: :wink:

aleks 22-08-05 16:10

eu prefer parfum rusesc la kil in sticle de lapte ( pt cunoscatori )
dak nu se gaseste... bun si varul emporio ... :twisted:

EvLSant0S 23-08-05 20:36

ummm
eu vad asa treaba
atunci cand intr-o relatie apare concurenta .. o a treia persoana sa zicem ca e de sex masculin .. eh .. in cazul asta .. cel mai bine sa nu te bagi .. atata timp cat ii arati fetei/femeii ca ... te bati ptr ea .. si-o ia in cap .. zice .. omg .. ce tare sunt .. se bat 2 pe mine ... si etc.
asa ca .. cel mai bine .. o lasati sa faca ce-o duce capu .. daca o duce ..
daca il alege pe ala .. f bine .. inseamna ca nu va merita .. ca nu era o rel. ca lumea si etc.
poate sa-l aleaga pe ala .. sa vada ca nu e .. cum ar trebuii sa fie si sa se intoarca .. moment in care.. alegerea .. e a voastra.. daca ziceti da. . sa va impacati .. sau ii zici .. NU .. ai fost proasta ... l-ai ales. .. PA ..
as scrie mai mult dar n-am timp o sa revin cu un post mai .. lung ..
asta fiind parerea mea ..

aleks 24-08-05 12:39

no no no my friend :evil:
nu cedezi fara lupta, deci trebuie sa pui ferm piciorul in prag, clar, nu o lasi sa-si faca de cap.
o lasi sa aleaga, dar ii dai o singura varianta, tu :twisted:

needBrain 24-08-05 17:54

pai daca tine la tine,lupta este inutila ca oricum pe tine te va alege(ma refer la ceea ce spunea Santos)
daca incepi sa te lupti.....nush dar parca suna a gelozie

si mi-a placut post-ul lui santos.bine zis

valib 24-08-05 19:28

sincer...lupta e arma prostului.....desi uneori iti mai scapa cate un pumn...
eu de obicei incerc cu frumuselul, incerc sa ii explic cat tin la ea, si ce simt pentru ea...
daca nu tine....renunt....important e ca ea sa fie fericita, mai ales daca tu tii intradevar la ea
ce va fi cu tine?pai iti vei reveni tu...ca doar esti barbat!

needBrain 24-08-05 19:40

dar cine a zis mah ceva de bataie?
bai,deci te lupti pt ea,nu-l omori p-ala

CT-03-ART 24-08-05 21:56

in unele cazuri se mai shi omoara lumea...

needBrain 24-08-05 21:58

mai sunt si d-astia.mai.......dusi

Psycho 24-08-05 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Cum sa scapi d concurentza?!?!
Trebuie sa fii mai bun ca ea! 8)
Despre parfum...vdm c rezolvam,totusi e o kestie d gust...mie pers imi place Hugo Boss...si fetelor la fel :twisted:

hmzz sa shtii k .. si femeile sunt atrase de un parfum bun asa cum si noi ... cand trece cate o fumeie ... p langa noi .. sau p langa mine sau tine ... sa nu`mi zici k nu miroshi .. sau nu o miroshi ... aerul lasat d ea in spate in care este impregnat parfumul ei .. sau cand coboara o pisda din lift ... nu intri si miroshi parfumu si tragi aganc in piept .. asa fac si ele ...

EvLSant0S 25-08-05 04:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
no no no my friend :evil:
nu cedezi fara lupta, deci trebuie sa pui ferm piciorul in prag, clar, nu o lasi sa-si faca de cap.
o lasi sa aleaga, dar ii dai o singura varianta, tu :twisted:

scuza-ma ca-mi permit sa te contrazic ... ai multa experienta in domeniul asta fatza de mine .. insa .. sincer ! asta e parerea mea

NU merita mai sa te lupti .. ptr ea ...
DACA ea .. e atat de ... incat sa ... se duca cu altu ! asa sa fie ! sa se duca ! stii mai bine decat mine ca roata se intoarce ! stii bine ca la o adica se intoarce la tine ! si atunci TU decizi ce ai de gand sa faci ..

DACA ea ... pleaca la altul .. e clar ca nu te merita, ca-i prea fataloaica sa-si dea seama ce are langa ea , mergand cu ala nu va avea decat un termen de comparatie ! termina cu ala si dupa aia compara.. si .. aici depinde
insa ti-am zis .. parerea mea e ca atunci cand incepi sa te \"lupti\" ptr ea..
si-o ia in pisda masii in cap .. ca vai doamne ce \"lupta\" ptr mine ..
NU nene .... vrei cu ala, du-te-n pisda matii cu el si lasa-ma ..
si gata . ai rezolvat problema ..
daca e pe bune fata.. NU se va duce la altul .. si va aprecia ce are langa ea.. hai ca iar o dau in posturi kilometrice la 6 dimineatza ...
nu mai ai ma nene ptr cine sa fi baiat cuminte cumsecade ... sa fi fidel .. si etc. ptr cine ? nu ai ptr cine ! pana la .. 25 etc de ani ... n-ai .. pana pe acolo trebuie sa te distrezi cat POTI ! cu cat mai multe !
saliu

aleks 25-08-05 10:12

nu spui rau, ai si tu dreptate, my dear evil saint :wink:
dar ce te faci daca o iubesti, sau daca e prea mult spus, daca simti ca nu poti renunta la ea?
atunci incepe problema cu adevarat ...

EvLSant0S 25-08-05 13:50

am simtit-o pe pielea mea , cum pwla mea sa te lupti cu unu de 21 de ani cu bmw , cu plm ... si etc.
si nu neaaparat, asta a fost in situtatia de fatza.. eu sincer iti spun! nu voi lupta ptr nimeni ! nu lupti ... ii spui clar ... alege ... eu sau el ...

ai zis ca e vba de iubire.. , iubirea nu apare dupa .. 5 zile de relatie ... apare dupa ceva timp .. corect ?
eh .. daca ea e atat de ... incat sa arunce o relatie de ** luni de zile .. pe o chestie noua cu un tip pe care de abia il cunoaste , e treaba ei frate.. cat de mult ai iubi-o ... las-o .. . o sa-si dea seama ca greseste... si o sa se intoarca.. si o scuipi frumos intre ochi ..

nush aleks ,cel putin acum ... NU mai vreau o relatie lunga .. chiar nu mai vreau .. nu isi are rostu .. toata lumea imi zicea ca eram model .. ca eram genu de tip fidel si etc. long fuckin story .. ca sa ce ? ca sa te arda una la modul ala ? nu mersi .. o data mi-a fost de ajuns .. a doua oara nu-mi mai trebuie ..
problema e atunci cand se intampla a doua oara :) cand inseamna ca ceva nu e in regula .. mai pe romaneste, esti prost .. sa te arzi de doua ori . .
nush .. ti-am zis... depinde ... de multe chestii .. insa... eu pana acum .. n-am gasit pe cineva ptr care intradevar sa merite sa \"lupt\" ptr ea...
saliu

aleks 25-08-05 15:06

nu te complica, umbla din floare in floare, nu te uita inapoi, nu acum ai suficient timp pe urma.
acum inscrie cat poti, si asa nu o sa mai cauti sa scapi de concurenta, pt ca tu vei fi \"concurenta\"
:twisted: :twisted:

EvLSant0S 25-08-05 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu te complica, umbla din floare in floare, nu te uita inapoi, nu acum ai suficient timp pe urma.
acum inscrie cat poti, si asa nu o sa mai cauti sa scapi de concurenta, pt ca tu vei fi \"concurenta\"
:twisted: :twisted:

ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
deci .... POT SA INCHID TOPICUL !! :)))) sa mor , mai bine nu se putea, bravo frate :)) ...

needBrain 25-08-05 22:46

nu-l inchide frate

acum sa revin la subiect:daca stii sa cauti o tipa,si stii cat sa oferi intr-o rel,dar mai ales cat sa ceri de la o relatie,nu ar trebui sa existe probleme de acest gen
tineti cont ca mai sunt si fete in banca lor,care in mom in care se cupleaza pt ele altii nu mai exista

EvLSant0S 26-08-05 05:04

stai linistit, normal ca nu-l inchid .. si .. totusi .. exista fete de genul asta ? \"care in mom in care se cupleaza ptr ele altii nu mai exista\" subtil ai zis-o ... :) in MOMENTUL in care se cupleaza :)) dupa aia ... Dumnezeu cu mila ...

aleks 26-08-05 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
exista fete de genul asta ? \"care in mom in care se cupleaza ptr ele altii nu mai exista\" subtil ai zis-o ... :) in MOMENTUL in care se cupleaza :)) dupa aia ... Dumnezeu cu mila ...

ai dreptate aici, in momentul ala esti numai tu, dar pe urma se vor obisnui, si vor descoperi ca zeul lor nu e singurul, cu alte cuvinte vor deveni politeiste, pentru cine cuoaste termenul... :lol: :lol:

needBrain 26-08-05 13:24

deci io VREAU sa cred acest lucru.
daca as sti ca nu-s si fete d-astea.....ar fi cam nasol,nuh?

EvLSant0S 26-08-05 14:00

NU , nimic n-ar fi mai bine decat sa poti sa ai incredere in persoana de langa ! dar INCREDERE ...
iar ea sa nu se ..... pe increderea pe care i-ai acordat-o .. ca atunci e nasol.. rau
sa stii ca nu se intampla nimic, si chiar daca se intampla , sa-ti zica si cu asta basta ..
insa, in continuare consider ca cel mai bine fac ... spaniolii

needBrain 27-08-05 00:30

santos,si u ai dreptate,si sa stii ca la o sit de genu asta:sa ma insele,dar sa-mi spuna,nu m-am gandit.....dar oare ma intreb ce as face....

EvLSant0S 27-08-05 03:02

ideea e sa nu faci nimic .. vezi-ti de treaba ta ..
las-o .... o sa-si dea seama cand va fi cazul in ce hal a putut sa greseasa..
si se va intoarce ..
se intampla tot timpul ..
si atunci ... eh .. atunci vei face ce vrea ... ta .... ;)
ideal e sa nu ajungi intr-o situatie de genul asta , problema e ca nu depinde de tine daca ajungi sau nu , ci de ea ..
iar ea .. femeie fiind ... n`o sa stii vreodata ... cand cum si in ce fel ..

aleks 27-08-05 11:05

Re:

Quote:

ideea e sa nu faci nimic .. vezi-ti de treaba ta ..
las-o .... o sa-si dea seama cand va fi cazul in ce hal a putut sa greseasa..
si se va intoarce ..
se intampla tot timpul ..
si atunci ... eh .. atunci vei face ce vrea ... ta .... ;)
ideal e sa nu ajungi intr-o situatie de genul asta , problema e ca nu depinde de tine daca ajungi sau nu , ci de ea ..
iar ea .. femeie fiind ... n`o sa stii vreodata ... cand cum si in ce fel ..

uite eu am fost intr-o situatie de asta recent.. si pana la urma tot ea mi-a spus, dar ceva se rupe clar, si oricat de lucid ai fi nu mai e la fel... e cam asa: daca ai o calimara cu cerneala albastra si una cu cerneala rosie, si le amesteci, oricat le-ai reimparti, nu vei mai face din nou una rosie si una albastra .
asa e si aici

needBrain 27-08-05 12:45

ba io cred ca depinde si de el
dar oricum \"decizia\" este a ei

aleks 27-08-05 13:14

decizia ei e sa te insele
foarte bine, dar sa nu mai aiba pretentii sa mai fie ca inainte

needBrain 27-08-05 13:18

ar fi chiar tupeista sa mai aiba si pretentzia asta dupa ce a facut

aleks 27-08-05 13:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
ar fi chiar tupeista sa mai aiba si pretentzia asta dupa ce a facut

ai ramane surprins ce tupeu au unele... :twisted:

needBrain 27-08-05 13:44

deci crede-ma aleks,cred ca am intalnit-o pe mama tupeistilor
ma shoka gagica

EvLSant0S 27-08-05 13:45

eu raman surprins de faptul ca aveti taria de a continua o relatie dupa asa ceva ...

aleks 27-08-05 13:49

Re:

Quote:

eu raman surprins de faptul ca aveti taria de a continua o relatie dupa asa ceva ...

te agata, si te ia flama de nu te recunosti nici tu... dar oricum totul e clar, mai devreme sau mai tarziu se termina...

needBrain 27-08-05 13:51

deci io sunt genu cae acorda a2a sansa
asa mi se pare normal
dar depinde.......nu oricui,nu oricand

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning