![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
Si sambata seara ar fi bine..banuiesc:rolleyes2
|
sambata seara pe la 7-8 ar fi perfect daca s.ar putea
|
stabilim si sambata seara la 20:00 la stadion si sunt curios cati de la facultati o sa vina....cred ca tot cei care au fost pana acum putini....incercam si varianta asta...
|
Merita incercat..si vazut:D
|
E mult mai bine, sambata seara pentru intalniri.....dar e c-am greu cu galagia, k vine garda si eu am un pic de probleme cu ei!!...
Sambata asta nu o sa pot veni pentru ca lucrez, dar saptamana viitoare vin sigur k termin si TT-ul de facut pana atunci si poate mai vin si cativa baieti din Piatra.... |
De cand tot zici ca te duci la intalniri ca nu stiu ce, ca hai sa ne intalnim , si cand vine vorba , te dai lovit din orice directie, daca vorbesti asa aiurea nu o sa rezolvi niciodata treaba in tg neamt.
|
"Treaba" se va rezolva,dar in alt mod:D
|
Quote:
|
Quote:
Cu gura mare sunt altii, k daca nu insistam eu mai mult ca sa organizam si noi in Targu Neamt o intalnire saptamanala, nu se facea si poate asa o sa se tina si pe viitor!?!!.. P.S...Si ca sa mai fie si unii din prin Roman multumiti, saptamana viitoare TT-ul o sa iasa la asfalt si la multora o sa li se inchida gura!!..... |
Quote:
|
Quote:
da...am vazut ce multi s-au strans in seara asta :lol::lol::lol: =)) vine cineva maine seara? :rolleyes2 |
maine poate vin si eu la timp..:-)
|
Faceti si niste poze daca tot va intalniti! Spor in continuare
|
Quote:
|
de adunat ne-am adunat..am fost vreo 5-6 masini,nici makr nu ai fost...dc vb fara sa stii....am stat pan la 8 jum si am vazut k nu mai veniti ne-am imprastiat...dak veneatzi si voi poate eram mai multi.Poate data viitoare knd spuneti k facetzi cv va si prezentatzi...
|
Quote:
|
Hai ca a fost frumosh in seara asta :lol:
|
da....in seara asta au fost multisori....pacat ca nu am si eu masina ca numai la stadion stateam...faceam un plin si numai in parcare stateam...
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
frumos...care a filmat in seara asta????
sa tot stai sa te invarti |
Lik_focus... ai numai doua filmulete???
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Intalnirile saptamanale nu stau intrun singur om. Asa ca haideti sa nu mai facem atata caz din toata povestea cu venitu respectivului sau nu. Din cate citeste fiecare individ pe forum se poate observa ca el e cel care "hai hai hai" si cand e ora...nu'i de gasit dar nu cred ca asta influenteaza intalnirea voastra saptamanala sau nu...intelegeti unde vreau sa ajung? Cine are de venit vine...cine nu, scrie pe forum. ;)
2. DarkRacer sau devil cum mai ai acontul acum, te rog eu frumos sa nu mai sari atat in sus cu "baietii de la roman", baietii de la roman ca sincer incepe sa ma cam deranjeze sa generalizezi pentru ca ai tu probleme cu 1 sau 2. Numeste'i dupa nume, dupa user dar nu mai generaliza ca, "comunitatea din roman" sa ii zic asa nu are nimic cu tine. Suntem o gasca de baieti ok care ne descurcam si noi cum putem si ca COMUNITATEA din cate stiu eu nu are nimic cu nimeni. (scz kkofonia) 3. Felicitarile mele voua, baietilor care va intalniti si incepeti sa faceti treaba buna acolo! Asa au inceput toti, cu 2/3 masini intr'o parcare slab luminata! Multi au ajuns departe totusi unii sau impotmolit pe drum. Voi sa cresteti mari si "sa livrati" masini frumoase, simple si cu gust facute! Va salut pe toti si sper la primavara sa facem toti pe neamt o intalnire frumoasa, sa ne cunoastem cu totii (Roman/Piatra/Tg Nt) si sa ne prezentam "bolizii". O saptamana usoara. |
Quote:
Deocamdata is membru fondator al unui club, in care sunt si masini pe masura, iar si o sa mai fie....In ceea ce priveste masina mea sa te uiti la pozele care le-am pus aici la cum a iesi in exterior si in curand o sa fier si auzita, si atunci o sa vad ce o sa mai comentezi.. |
Nu te mai da cocos de parca ai avea vreo super-masina, ai un TT KITSCH. PUNCT
Si membru fondator al carui club esti tu ? aaa? Crezi ca nu mai poate lumea ca ai tu TT, KITSCH ! Haidi Pa! |
De curiozitate intreb, ca is si eu membru fondator al cluburilor CucuRacing, Condubeatsimori, Spumaberiiracing...cati membri are clubul in care esti tu fondator???...ca eu is membru fondator in toate, leam format acum pe loc...astept membrii dar pana atunci sunt singur. Si Turoag are perfecta dreptate...nu te mai da prietene cocos, fi si tu mai retinut, mai modest ca nu ai un Ferrari Modena sau un Lamborghini Gallardo Valentino Balboni, ai un Audi TT care aspira tot ce misca mai putin pareri pozitive din partea adevaratilor cunoscatori.
Eu te salut si sper sa'ntelegi ca'ti vreau binele si incerc sa te ajut. Tu sper sa nu o iei cum le lua DarkDevil666 |
Quote:
|
Quote:
chiar c-asa...membru fondator al carui club?:poke: la noi in oras?:lol::lol: sambata vii la stadion cu TT-ul?sa il vedem si noi...acum ceva timp ai zis ca l-ai vandut iar apoi ai spus ca e la modificat...:shock: te bagi si tu la o invarteala pe gheatza?:rolleyes2:dizzy: ce motor are TT-ul? P.S: despre ce ziceai ca vrei sa vb mai multe knd ne intalnim?despre VIP...or what?:confused::confused: ca sa reusim sa infiintam un club in tg neamt si sa ne remarcam si noi printre comunitatile 4tuning trebuie si fapte, nu doar vorbe..:cry: dar problema e ca multi vorbesc si foarte putini fac:sad: ar trebui sa fim uniti,prieteni inainte de toate...nu cum sunt unii,care se oftica daca pierd o liniutza sau daca are altul masina mai frumoasa decat a lor, or shit...:anger: stiu ca e greu fiindca a venit iarna..dar daca tot am inceput cu intalnirile ar trebui sa continuam..mai anuntati si voi pe ici pe colo :-P poate ne adunam mai multi ;) cat de curand sper sa revina si VIP-ul meu pe strazi :D |
@extreme_boy: Morf stie ca Darkdevil si Darknight racer ii aceeasi persoana, dar daca tu nu stii treaba cu DD666 abtine-te.
Aici nu-i loc de laude ! Aici taci si faci ;) |
Ma de fiecare data va gasiti alta sectiune unde sa va tot intepati!
|
Pai daca de fiecare data pe alta sectiune ii tare-n gura, se da cocos si crede ca are nu stiu ce super-masina, dar defapt ii un kitsch de TT.
|
Quote:
|
DR = GOOD ??? No way ! :))
|
1 Attachment(s)
schimband putin subiectul...vine careva duminica la stadion? Sper sa nu fie zapada multa ca acum nu ai cum nici o roata sa o intorci
|
Quote:
Red Line nu cred ca e un club oarecare din Piatra Neamt ca sa va dati voi cu parerea de analfabeti...in curand o sa ajungeti la fel ca aia de la Realitatea sau Antena 3.... |
Ma faci sa rad bai DR :lol: sincer, ai terminat 8 clase?
Da, dar tu nu esti memrbu fondator la RED LINE TUNING din cate stiu, esti doar MEMBRU. Se scrie LINK-UL , nu LINCUL, ANALFABETULE ! Eu is curios pe ce te bazezi tu de esti asa de tare-n gura BA TARANE DE LA TARGU NEAMT ! Daca esti asa de RAMBO cum spui tu ca omori si bati pe toti, de ce nu vii pana la Roman sa vorbim baieteste, "barosane" !!! |
Am alergie la tigani.....si din cate am auzit eu esti un pic CIOARA....
Asa ca invata sa te comporti cu lumea.....si pentru cultura ta generala is TERMINATOR...:twisted: |
Eu as zice ca esti TERMINAT, nu terminator :lol:
De unde ai auzit tu ca sunt putin cam cioara ? :lol: Ai auzit gresit rau de tot !!! Is Roman 100% si am alergie la tarani/tigani obositi, de cand vorbesc cu tine, stranut si mi-au aparut niste bubite rosii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning