![]() |
Re: Top Speed cu bmw-urile voastre...
318i hidramat(tiptronic)...mers pe manual.. 1:80km/h 2:120->130km/h 3:160->170 km/h si top speed...e limitata la 190...:(
|
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gps#Error_sources La 230 km/h, 15 m se parcurg intr-un sfert de secunda - am mai multa incredere in eroarea unui vitezometru de bord (maximum 5-10 km/h) decat intr-un GPS de calitate medie sau slaba. Nu avem avioane si nici avionica unui aparat de zbor modern :p On topic: 230 km/h, cu Seat Leon FR 1.8T, viteza mentinuta pe mai multi kilometri. Cifra oficiala e 229 km/h, corectitudinea vitezometrului a fost testata inainte si dupa, cu presiunea corecta in anvelope. Un "destept" pretindea ca e imposibil sa fie indicata in bord viteza reala... ~Nautilus PS fiindca n-am BMW, nu intru in competitie cu nimeni si nici n-am interesul sa ma laud |
Quote:
|
stiu ca sunt off topic dar chiar nu stiu pe ce topic sa pun intrebarea...nu stiti cine e posesorul unui BMW E30 negru cu ceva paint albastru cred(ne`am "dat" acuma seara si nu prea am vazut ce culoare era paint`u :lol:) cu numere de MM(maramures)??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un f50 prinde cu 1-a 100...care este un supercar! nu vreau sa fiu rautacios ;), dar asta este parerea mea personala. |
Quote:
|
Quote:
Masinile "hidramate" au treptele foarte lungi asa ca nu cred ca minte. Urca la viteze mari in treptele inferioare dar nu au sprint. |
Quote:
audi v8 automat in kick-down urca LA 135 kmh cu 2 in conditiile in care fuge 240 cu 4 viteze |
bmw E39
motor 2.0i filtru k.n viteza maxima 230 pe bord pe drmul european severin-calafat apropo de viteza...mai mergea...mai erau 600-700 ture pana pe rosu greutate..proprie +a mea |
nu am de ce sa va mint...o sa incerc sa`i scot limitatoru sa vad cat poate si cu ultima treapta...(este limitata deoarece scrie si la "computeru de bord" si avea si un actipild pe care scrie ceva de limitare la 190)
|
aa..si chiar are un demarj f prost...nu e masina care sa nu ma faca pe demaraj :))....ee asta e chiar daca ma face oricine la sprint imi sta mai bine in ea decat intr`o dacie :D
|
wolverine dai si detalii despre masina:)
sa stim si noi cu ce....ca in prima faza am crezut ca e vreun passat...ca alea au actibild cu 190:))) |
ce detalii as putea sa dau...motor de 1.8 cutie tiptronic...daca vreti si s`o vedeti e aici https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/79564-e36-cda-turbo/page-3.html
|
putin peste 210km/h...poate s ar mai fi intins putin....320i din '95
|
bmw e30 1990, motor Hartge H26, evacuare sport Hartge cap-coada, filtru sport, am inchis bordu la 240...turatzie mai era cam 1000...cutie Alpina
|
Quote:
|
nush care e problema ta....in 6000 in a 5-a am avut 240...limita e undeva la 7000...ce e ciudat in asta....?
|
peste 240 cu e30 25 24v kompressor pe bucuresti-pitesti cu 4 persoane in masina
300 cu m5e39 pe autostrada soarelui |
e36 325i coupe app 240/treapta 5 6500RPM
|
530xd E60 , cip TCM , evacuare Remus am prins 260 km/h cat arata in bord si erau 3200 rpm... Mai urca dar nu imi mai putea arata in bord.
|
209 km bmw 525i 12v la 6500rot trei pasageri constanta bucuresti,cred ca era maxim....
|
Bmw 318i an 94 , 220 am pe bord 220 am luat dupa care mi-a taiat benzina , si mai stiu un lucru ca la 210 am dat un mercedes clasa S la o parte ( toate astea s-au intamplat pe autostrada soarelui ) . Masina este foarte Stock .
|
263 pe GPS.....325 i an 84.........
motor stoc.....grup alpina 2,56....injectoare M3...pompa benzina 745..... |
nu credeam ca un 530d nu sta mai bine cu viteza ca un a6 break 3.0 tdi integral .
https://www.youtube.com/watch?v=jbL3t...eature=related |
Bmw E 46 320d , 2003 , 150 HP 230km/h autostrada pitesti - bucuresti
|
BMW E90 320xD, 2008, 177 CP - 230km/h - Bucuresti - Pitesti. Mi-a fost frica sa merg mai tare; in plus, la data aceea aveam doar vreo 4500 de km la bord.
|
bmw e36 2500cm3 24 v an 92, 210km/h la 4800-5200 ture..
|
bmw e36 325td 200km/h ......
|
model 328i 1998 stok 235 ca urma limitarea pe autostrada italia am sa pun si un filmulet de la urmatoarea iesire ps. caut esapament m3
|
incepe cu 3:)) in USA:)
|
E36 92" 320i 150cp - undeva la 210 la o turatie de circa 6000 ture.
|
E36 coupe 316i (105 cai) 04.1996 210 pe gps ( ~220 in bord ) 225/45/zr17 motor stock dar in stare buna, benzina omv carrera 100, inca o persoana in masina putine bagaje, pe autostrada cand veneam din constanta (acu nu stiu daca batea si vantu din spate :lol: )
|
320i 95' 24 valve.coupe
240km/h .. autostrada germania.. 4 pers in masina.. stok :) ..cu masina unui prieten...:D.. nu masina mea :X.. bafta ... |
Quote:
..sincer ,mi se pare destul de mult pentru motorizarile astea mai vechiutze. ..Pana mea,cineva cu un 320i e30 motor destul de slab spune k a luat 237 PE GPS....ori,s-o dam dracu d treaba, 2.8i deabia prinde 245 pe ceasuri,pe gps vreo 235.... la fel un 318i (230km/k) ....astea da povesti. DOVEZI!!! |
Quote:
|
Quote:
|
da, pana acum 50% din cei de aici au si aberat... vreau si eu sa stiu dak eu am o problema sau atata duce motorasu meu :D;):?::?:
e36, 94, 1.6i, a-V-a 6000 rpm 195 km/h in bord, reali nush, dar dupa 170 imi mai trebuie cam 1 km :D:D:D:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning