![]() |
Re: Clubul nostru Pitestean reinvie
Quote:
intr-un fel are dreptate bobby . sesiunea a trecut . noi suntem in sesiunea aia mai speciala , aia pentru oamenii destepti :P |
pe la ce ora va intalniti duminica?
|
salut,ptr liniutelecde pe 13.09,in ce clasa ma incadrez eu cu un seat leon cupra r de 1,8l,209cp tractiune fata?mi seaplica coeficientul fwd de 0.95 si ajung la E?
|
Nu se aplica coeficienti, masina fiind turbo intra la turbate pana in 2000 cm3.Cel putin asa stiu ca s-au facut grupele data trecuta.
|
Pana la urma sunt liniute sambata sau nu ? chiar nu are nimeni o informatie oficiala ?
oricum , eu o sa vin doar spectator , ca talonul meu iese cel devreme luni ... inebunesc de nervi :) |
SUNT CURSE SAMBATA IN VECINATATEA UNIVERSITATII BRANCOVEANU. iNSCRIERILE INCEP LA 8:00. GRUPELE SUNT ACELEASI CA DATA TRECUTA. SUNT DOUA MANSE DE LINII SI DOUA DE INDEMANARE SI SE CUMULEAZA TIMPU`.
|
Salutare ahhh ce ma oftic ca nu pot sa ajung si yo sambata sper sa ninga sa nu mai aibe loc :P (cei care se duc sper sa filmati si sa postati filmuletzele) duminica aceasta am sa fiu si yo prezent la intalnire. Baftos!!!
|
Quote:
toata lumea se strange duminica la finante... dar cei care nu au fost trebuie sa stie ca sunt ''bisericute, bisericute'' ... sa nu se gandeasca ca se face vre'un cerc sau ceva si toti ''lauda'' vreo masina sau mai stiu eu ce... |
Quote:
o sa fac eu poze si o sa si filmez ... calitatea o sa fie bunicica ...atat cat poate sa scoata camera mea din cei 8 megapixeli .... cat despre duminica , eu muncesc ...si tot de noapte ...duminica viitoare sunt plecat la bucuresti ... pana mea ...dar promit ca in prima duminica libera vin si eu , ca sa nu mai zica lumea ca vorbesc in necunostinta de cauza |
daca doreste cineva pt sambata ''numere de competitie'' cu fullspeed sa-mi spuna... le imprumut, deoarece nu pot sa concurez (compresor AC defect, si din cauza asta masina nu trage foarte bine si are si un zgomot groaznic)
|
:)))) tare asta cu compresorul
|
merci killer sunt convins ca vor fi de calitate pozele si filmarile la 8 mega pixeli :) sa mi le trimiti si mie pe mess
|
Quote:
ia zi boby ca u esti in domeniul asigurarilor... pot sa-l bag cumva pe casco?? sa urc masina pe vre'un cap de pod ceva? ca nu vreau sa dau 3500 ron pe un *** de motoras... |
orice se poate...dar tre sa dai unde trebuie...si nu cu masina ;)
|
Quote:
am uitat sa precizez... casco nu il am la ardaf.. deci paguba nu va fi platita de voi :)) ... il am la asirom si un sfat eventual |
Orice piesa distrusa in accident se schimba pe casco, atata timp cat nu sunt indoieli sau manareli....totul se rezolva. Sper sa te fi lamurit :)
|
ma enerveaza doar faptul ca masina incepuse sa faca un zgomot cand era inca in garantie... m-am dus la eurial invest si cei de acolo mi-au zis ca nu are nimic masina.... dupa 2 luni cand a iesit din garantie, cand m-am dus la revizie, mi-au zis cei de acolo ca mi s-a stricat ambreiajul de la AC (1200 ron + tva + .... ) .... pana la urma m-am hotarat sa-l fac pe banii mei, dar cand m-am dus sa dau comanda, mi-au spus ca acum e stricat si compresorul care costa in jur la 3500 ron... macar compresorul sa-l fac pe casco, ca ambreiajul il iau singur....
merge ''mituit'' constatatorul? sau nu el e cel care are ultimul cuvant? :D |
am si eu 2 intrebari de pus.....se tine ceva la voi sambata sa nu batem drumul degeaba,si cam cate masini credeti ca or sa fie la start?si sper k nu o sa fie k la buzau unde spectatorii erau pe pista.....astept reply.thx
|
da , maine la ora 8 incep inscrierile .
comunicatul oficial aici > https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=13 mai multe detalii , poze cu traseul , etc , aici >>> https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/90139-legale-pitesti.html |
merci.
|
si da, s-ar putea sa stea si spectatorii p pista, dar doar p la start.
data trecuta au fost gardieni peste tot. |
in martie se mai impingeau spectatorii , dar au rezolvat jandarmii treaba ... in spatele liniei de start, circulatia era libera ...
sa speram ca o sa fie frumos maine . pentru voi .. oricum , nu se stie inca , dar poate voi participa si eu cu un opel astra 1.6 benzina .... mai am de negociat cu proprietarul ... deh , daca a mea nu poate fi folosita , poate reusesc sa gasesc asta , ca simt putin nevoia de adrenalina legala |
Salutare vine cineva in seara asta??? am vrut sa vin si duminica trecuta dar am crezut ca nu se mai tine intalnire era foarte frig apoi am aflat de la cineva ca a fost ceva lume pfff........o sa trec pe la 21:00 nu vreau sa ratez si intalnirea de azi ......in caz ca va avea loc
|
eu si duminica asta sunt la munca ... sper ca macar duminica viitoare sa fiu liber ... distractie placuta baieti
|
De curand a aparut un club auto tuning in pitesti si anume Street 4 Cars, va asteptam la adresa de mail [email protected] daca doriti sa va alaturati sau sa cereti informatii despre noi .. in curand ne vom ocupa si de partea web, deocamdata am avut de munca la acte si cautarea membrilor de onoare.
Multumesc Catalin. |
Fa si tu un topic separat pentru gruparea voastra...in care sa prezentanti membrii si bolizii lor......si neaparat cu poze sexy daca aveti vrabii in club :))
|
cine e catalin? si dc i-a multumit lui? :lol:
|
k bine zici bobita
|
eheeee , ce liniste s-a lasat in colutul asta de forum de ceva timp ...
|
nu mai invie nimic in pitesti?
|
Prin Pitesti ar fi ceva(si se tine de ceva timp): in fiecare sambata la stadion la ora 16.00(de regula loganisti...dar nu neaparat;) ).Din pacate sambata viitoare nu se va tine deoarece clubul respectiv are programata o intalnire la Targoviste.
E bine de stiut!;) |
In primavara va asteptam la craiova .... probabil un VTM pe Bucovat ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ce caractere ....
|
offtopic toata lumea unde s-a ajuns cu discutia ce legatura au loganele cu aceasta bucata de istorie sa ii spun asa mai pe intelesul tuturor.
topic closed |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning