![]() |
Re: VW polo 86c BV 06 HOX
da eleronul jos!!!:sad:
|
Fratele meu de 10 ani ... ai avut curiozitatea sa citesti tot threadul? Postul acesta -> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=75 l-ai citit? Chiar nu inteleg de ce postezi pe un thread fara sa-l fi citit 100% in prealabil!
|
Mersi Razvane 8) Sunt destui din astia pe forum :rolleyes2
Vreau sa imi pun toba sport, dar in septembrie am ITP-ul si nush..:???::???: Ma vor pune aia sa o dau jos? :???::???::???: |
Depinde cati decibeli scoti, si mai important, daca iti ies noxele (nu tie, masinii :lol:) in normele admise! :)
|
Masina asa nu scoate un gram de fum negru, doar rareori daca de exemplu se inneaca motorul, cand e si normal sa scoata fum mai colorat. Mai mult mie frica de decibeli decat de noxe, sincer. Cred ca imi iau si o pun, fie ce va fii, daca se leaga o dau jos, si o montez din nou dupa ce iau ITP-ul si aia e :D , mai am de facut franele pe spate cu tot cu frana de mana si farurile imi bat un pic aiurea. In rest sper sa nu am probleme. :D
Zilele astea m-am apucat sa confectionez o pleoapa :D Daca nu ar fii curbura aceea de la capota, as fii cel mai fericit... asa ca incerc sa scap de curbura, sa pun o placa de metal, sa dau cu chit, vopsit, si pe grila o banda din plastic sau ceva asemanator. Vreau sa-mi confectionez si o fusta, dar intai trebuie sa fac indoitura aceea de sub bara :D |
spor la treaba sef....sa iasa cum vrei u si sa faca vrum vrum dupa ce ii pui toba;)
|
Quote:
Nu a zis nimeni ca nu e facut de mana ta , nu a zis nimeni sa iti duci masina in service , nu a zis nimeni nimic ca vrei sa fii tu unic , si aia care isi pun nike pe luneta tot cu mainile lor si-o fac , nu o duc il service sa puna abtibilduri pe luneta.... da macar daca vrei sa fii unic.. fii la modu frumos... chiar si cu bani putini se pot face lucruri frumoase... e kestia de gust... ma bucur ca ai dat eleronul jos...arata mult mai bine ...bafta cu masina ta... |
1 Attachment(s)
salut vad ca ai dat eleronu jos! felicitari!
uite o idee nu prea ma pricep la virtual tuning dar am incercat :oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ai mai facut ceva la masina ?
|
Re: Polo - 86c BV 06 HOX
Ma scuzati pentru absenta indelungata :D Am schimbat cateva consumabile, si am mai coborat-o pe spate cat mi-a permis suspensia, in rest nu prea am avut timp sa ma ocup de ea, dar urmeaza :D
|
4 Attachment(s)
Ultimele mici schimbari:
-grila fata fara emblema home made (am luat inca o grila identica cu a mea si am facut din doua una, nu a iesit perfect dar cand am timp mai retusez) -leduri pozitie fata -becuri portocalii care luminaza nr de inmatriculare din spate O sa revin cu niste poze mai artisctice cat de curand :-P:-P:-P, momentan: |
nu arata rau deloc :D
|
Ms :D Cine mai doreste sa-si faca singur grila fara emblema, uitati aici link: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2608954 , (pentru moderatori,linkul este postat si la vw zona tehnica diy, deci poate sa ramana si aici)
Cam ceva in genul acesta am facut si eu, doar ca grila mea este mult mai complexa fata de cel din link, si cred ca am dat cu smirghel, cu chit , spitchit si vopsit de cel putin 3 ori, si tot nu e perfect, deci mai trebuie odata :lol: , dar decat sa dau vreo 200 de lei cat este una noua, mai bine asa 8) |
Hehe, azi am luat ITP 8)8)8)
|
I-am montat si o toba sport :D O sa revin cu poze....
Pareri,sugestii,critici :?: |
Sa revii cu poze sa vedem :) Poate faci si un filmulet sa si auzim.
|
neaparat un filmuletz sa auzim "bestia" :D.....sper ca ti-ai luat ceva simplu nu cu enspe mii de tevi
|
Mi-am luat ceva cat se poate de simplu, ceva no name, nu voriam sa dublez valoarea masinii cu o toba (m-am chinuit doua zile pana am montat-o ca eu si asa aveam traseul lovit, si imi batea in podea, acum am facut-o calumea ) :lol: , ..spre mirarea mea la relanti nu se aude mai deloc, dar cand accelerez se aude de parca as avea v8 sub capota :D , sper sa revin si cu un filmulet :D
|
Pai fugi repede pan` la Ro` si cere imprumut o camera. Sau vino pe la mine maine.
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Si cateva poze...
|
Mama ce a insemnat noru ala? :))) Se aude bine ;)
|
Se anunta vreme urata cu descarcari electrice din belsug =))
|
daca se aprindea amestecu ala de gaze ii facea freza lu prietenu care filma=)) se aude bine
|
Las ca si asa mia venit fix in fata tot fumu :))
|
Parca mi-a dat si un pic de putere in sensul ca nu "i se taie gazul" asa repede intro treapta, parca trage mai mult..nu mai bine, dar mai mult :D
|
Bv ai facut niste schimbari bune la el :D
|
Ma straduiesc si eu :D
|
Mia cedat cablul de ambreiaj :cry:
|
Eh ... se schimba !
|
Usor de zis..un pic mai greu de facut :???:
|
E foarte usor de schimbat man. Si nu e nici scump. In jur de 50 ron.
|
Cat? 50 de ron? Adica aproximativ salariul meu pe o zi de munca? :lol::lol::lol:
Lasa ca am rezolvat :D Taicamiu e inventiv rau....speram sa tina :lol: |
sa speram ca tine daca nu o sa aduni sincroane d p strada...:))
|
Asa am zis si eu mai demult... Sper sa tina. Si a tinut...pana cand am ajuns pe Magheru in plina zi cand nu aveai loc sa arunci un ac... si acolo a cedat. Sa vezi cata carne mi-am luat ca oamenii erau nervosi, si eu ma chinuiam sa-mi imping "zdreantza" in afara carosabilului.
|
2 Attachment(s)
Gata shuba, s-au transcris numerele din MM in B :-) B 67 MHN poti sa te uiti pe topic.
I-ai mai facut ceva la grila? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning