Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   viatza auto din bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4565-viatza-auto-bacau.html)

SFW 05-07-05 00:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
pey si yo... ca vizitator/localnic ... ce fac ?? :) stau toata ziua bunaziua si caut curse ?? :)

Pai da ... si daca gasesti da-mi si mie un \"private message\" 8) 10x :wink:

aleks 05-07-05 10:06

e groaza cu curse la bacau, nu prea vad cum poti misca un intreg aparat birocratic terifiat de ideea de curse... poate ne spune cineva cum au reusit motociclistii sa organizeze evenimentul lor, desi acolo unul din organizatori era consiliul local....

to_the_limit 27-09-05 23:51

ce curse la bacau frate,cand ies seara pe centru vezi numa figuri,banda 1..tr-2 20km/h muzica la maxim...
fac ture ore intregi asa...
masini tari porsche boxter,seria6 mai nou,X5 de 4.4..

cemai,suntem varzalau la capitolul asta.

ps:am vazut un viteaza de asta intr-o seara cu un focus pe benzina,in fata la Intermeridian la apucat cheful de o liniuta cu un golf 4 dizel..el in masina avea 6 persoane :shock: ...pleaca acceptabil.da blana si cand sa dea tr-2 hop ca masina se tureaza in gol,ce tie si cu sincroanele astea naspa la focus..
binenteles ca golful la luat.

SFW 28-09-05 00:40

Oricum. nici nu ar putea sa se alerge tot timpul lumea ca ar veni imediat garda. De altfel nici nu e prea indicat sa se alerge lumea pe centru.

Chiar ... la noi de ce nu s-ar putea organiza legale pe centru?? ca am masurat vreo 600 de metri linie dreapta plus inca vreo 200.

mertan 28-09-05 07:33

ar fi ceva dar faza e ca locul e prea mic. gandestete ca trebuie sa mai si parcheze masinile astia care vin. trebuie un traseu de revenire. etc. cerd ca cel mai bine ar fi pe bdul unirii(de la podu bistritzei pana la intersectiza cu economic.) sau nu mai stiu. trebuie sama mai gandesc.

to_the_limit 28-09-05 08:53

pai nu oameni buni,nimeni nu zice sa te alergi pe centru neaparat...
insa in BC daca vrei sa te alergi cu cineva cauti ore intregi prin oras.In Buc,la fiecare semafor dai peste cate unu care da semne ca ar vrea sa faca o liniuta.In plus cei cu masini tari,prefera sa mearga cu 40km/h ca sa fie vazuti.De aia si tuningul la noi e scazut,abia a inceput cel optic sa prinda teren,iar de cel la motor,un CIP,o remapare ceva...nimic,spoilere cat mai joase si mari,evacuari multe...
Si da,fiind oras de *** mic,politia se plimba pe centru in fiecare ora din zi.
Cred ca cel mai bine se pot face liniute pe aeroport.

aleks 28-09-05 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Oricum. nici nu ar putea sa se alerge tot timpul lumea ca ar veni imediat garda. De altfel nici nu e prea indicat sa se alerge lumea pe centru.

Chiar ... la noi de ce nu s-ar putea organiza legale pe centru?? ca am masurat vreo 600 de metri linie dreapta plus inca vreo 200.

nu ai banda de revenire, si e ingust spatiul, nu ai o limita d siguranta, nu stiu... cu siguranta nu cred ca ar aproba primaria asa ceva...
nu stiu cum am putea gasi p cineva sa puna o vorba acolo...

SFW 28-09-05 12:03

Nu cred ca e atat de ingust spatiu ... noi am fost pe la iasi si am vazut curse care s-au tinut pe aeroport ... dar in alte orase au avut loc pe centru sau pe alte strazi. Chiar sunt curios cat de lat e centru in galati, sa ne spui tu aleks daca te duci la play acolo.

Nici eu nu cred ca ar accepta primaria ... doar cu o pila. da zic ca ar fi loc sa se tina.

Masinile pot parca la moldova in parcare ... sau ... e problematic cu parcarea.
Pe bulevardul unirii e problematic cu masinile parcate ... sunt ale oamenilor care locuiesc pe acolo si nu cred ca si le muta ... dar pe centru nu sunt probleme de genu asta. (daca nu se trezeste unu sa-si lase masina acolo cateva zile)

aleks 28-09-05 12:44

la gl sunt 6 benzi sau mai multe, era p un topic initiat de sebastian ceva despre asta...

SFW 28-09-05 13:27

ah ... da oricum au mai fost curse in tara pe strazi mai inguste.

SFW 28-09-05 16:13

de curiozitate ... stie careva cat are in lungime portiunea dreapta de la pista de karting?

aleks 28-09-05 16:18

sa stii ca si eu m-am intrebat... e perfecta locatia, si am cum sa obtin spatiul acolo, doar ca nush unde ai suprafata de franare, kiar dak ai pista...

SFW 28-09-05 19:58

pai de asta intrebam oare cati metri are linia dreapta ... daca are 600 sau 500 si ceva e perfect ... desi nu prea cred. :(

83SOF 29-09-05 09:48

De pe site-ul Selena Motorsport ( http://www.selenamotorsport.ro/prezentarecircuit.php ) :

\"Pista are o lungime de 1.250 de metri iar pentru situatiile in care se doreste organizarea de competitii sau antrenamente dupa lasarea serii, aceasta este dotata cu o moderna instalatie de nocturna.
Dificultatea pistei, conditiile de rulare, conditiile de securitate precum si toate celelalte elemente tehnice se inscriu in normele impuse de Federatia Internationala de specialitate, fiind omologat ca si circuit de categoria „A\".\"

Nu cred ca linia dreapta ar fi jumatate din toata lungimea pistei, probabil tot aeroportul va ramane locatia pe care trebuie facute.

to_the_limit 29-09-05 09:56

voi va imginati ca va lasa cineva sa intrati cu masinile de strada acolo?
la cat de disperati sunt....

LaMishto 29-09-05 09:59

Pai intr-un fel e normal sa fie asa. Da-ti seama cat de greu e de intretinut...

mertan 29-09-05 10:06

pentru pista de kating, acolo cred ca este vb de bani. daca le aratzi euroii te lasa toata ziua. cat despre aeroport as putea sa rezolv ceva. dar nu stiu sigur. sa vad eu ce pot face. am cateva pile. dar sa vad. ca trebe sa vb cu comandantu de aeroport. si faza e ca la noi e si baza miliara. si faza e ca trebe sa vb si cu aia. ca la cat de curios e romanu nostru....
eu vb cu cineva. macar imi fac datoria. pana diseara ma gandesc eu unde ar fi mai bine.

Zerofast 06-10-05 16:37

nu te lasa cu masina e pista internationala :(

Zerofast 06-10-05 16:39

pe aeroport mai merge :D

Zerofast 06-10-05 16:39

merge cu spaga 8)

xBoGDaNx 06-10-05 17:00

nici pe aeroportu de la bacau nu te lasa... pt ca o sa se aduca droguri si o sa se faca pariuri si chestii LOL !

adrryan 06-10-05 18:45

sa faci liniute pe pista de karting nu ai nici o sansa. Trebuie sa ai loc si in care sa franezi dupa ce ai ajuns la \"finish\"

mertan 06-10-05 21:26

am eu ceva in cap. acuma. viitorul meu. adica de ce o sa ma apuc.

xBoGDaNx 06-10-05 22:47

? ? ?

Zerofast 06-10-05 23:05

ce e :?: :?: :?: :P

xBoGDaNx 06-10-05 23:15

voiam sa stiu ce are alex in cap :writers_b

mertan 06-10-05 23:27

deci vreau sa fac ceva ce nu mai este in romania. as vrea sa fac, sa organizez niste liniutze in fiecare weekend si in timpu sapt. legal. eee oricum proiectu e secret.

codrin44 06-10-05 23:36

am si eu un proiect secret.sa fac o pista cu cauciucuri pe margine si 3 olticturi ca e eftene fara geamuri doar un scaun cu bare din alea pe interior,multe damburi si sa vina lumea sa-mi dea bani sa se traga cu masina si sa-si sparga splina.
acum serios,in CT a facut cineva lucrul asta.

Zerofast 07-10-05 00:47

foarte interesanta idee MERTAN good thinking :) :)

mertan 07-10-05 07:00

deci eu vreau sa gesesc un teren de 600m pe 25m(sau mai putzin) dar terenul trebuie sa fie ca in palma. sa il asfaltez, sai sa il ingradesc. daca stitzi ceva de genu cum sunt la americani. cu semagor, genu ala. dar trebuie ffff multzi bani pentru asta. sai va zic ca imi scot banii din afacerea asta. pt ca sunt destui dilii cu daciile care vor sa vina sa se dea, si le voi cere bani. am intentzi de a tzine campionate natzionale, internatzionale, intruniri, plus multeee alte chestii care nu imi vin in cap acuma.

Zerofast 07-10-05 07:23

interesanta ideea :wink: dar trebuie bani multi

adrryan 07-10-05 10:29

daca vreti vorbesc cu bunicu' sa va vanda o parcica din tarlaua lui :roll:

aleks 07-10-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"
nici pe aeroportu de la bacau nu te lasa... pt ca o sa se aduca droguri si o sa se faca pariuri si chestii LOL !

exact, de unde stii c au spus oamenii?

xBoGDaNx 07-10-05 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"

exact, de unde stii c au spus oamenii?

am citit pe undeva pe-aici :-)

xBoGDaNx 07-10-05 15:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
deci eu vreau sa gesesc un teren de 600m pe 25m(sau mai putzin) dar terenul trebuie sa fie ca in palma. sa il asfaltez, sai sa il ingradesc. daca stitzi ceva de genu cum sunt la americani. cu semagor, genu ala. dar trebuie ffff multzi bani pentru asta. sai va zic ca imi scot banii din afacerea asta. pt ca sunt destui dilii cu daciile care vor sa vina sa se dea, si le voi cere bani. am intentzi de a tzine campionate natzionale, internatzionale, intruniri, plus multeee alte chestii care nu imi vin in cap acuma.

ideea e chiar super teoretic... da practic.... :roll: ceva sponsorizari ?

Zerofast 07-10-05 16:49

treba cu sponsorizarile ar putea merge

in felul acesta am putea face o cursa pe aeroport

sunt multe variante : sa vb cineva cu primarul pentru organizarea unei curse
:sau cum a fost la craiova noaptea pe aeroport fara sa stie nimeni doar asteas curse ilegale nu 8) :D

xBoGDaNx 07-10-05 16:55

mda, facem o audienta la nea stavarache

Zerofast 07-10-05 17:01

nush de ce dar am o presimtire ca ar putea merge :D

xBoGDaNx 07-10-05 17:01

bine-ar fi..... :roll: da crezi ca nu s-a incercat din rasputeri pana acum ?

Zerofast 07-10-05 17:04

dac era seche alta era viata lui ii placeau competitiile mai ales alea cu masini doar de asta a facut selena motor sport 8) :D

All times are GMT +2. The time now is 15:40.

- Copyright 2026 4Tuning