![]() |
Re: MCV 1.6 16V 7 locuri...putzin diferit
da ... motorul e rodat din fabrica... :D dar la rece:P el pe masina trebe rodat la 3000 de km k sa isi faca el jocurile care trebe... k na... piesele in noi... ms de informatia cu stergatoarele...:D am sa caut si io in piatra:D
|
sper sa gesesti...intreaba de stergatoare Kiodo Slim...(ai grija sa fie la marime...ok?)ciao
|
ms:D o sa am grija:D
|
apropo.. niste poze cu masina din interior nu ai??:-??
|
nu am poze din interior...dar daca ma rogi tu o sa ii fac...ce vrei sa vezi mai exact?
|
pai ai zis k ai vopsit mai multe componente prin interior:D as vrea sa vad cam cum arata:D
|
aa...
si apropo.. dak ai vopsit materiale plastice... le-ai dat cu chet de plastic mai intai??:-? k io am incercat sa caut chit de plastic si n-am gasit:( |
aaa...ok...da o sa ii fac poze...cat de curand, acum ii fac oglinzile si inca ceva de prin interior sa pun poze...sa nu te gandesti ca le-am vopsit cu spray...:)
|
nu trebuie ce zici tu...hai sa iti spun cum se fac...se dau jos de pe masina, se matuiesc bine bine cu smirghel, se degreseaza, se dau cu primer-plast, se lasa la uscat, se degreseaza iar si se aplica 2 straturi de vopsea si 2 straturi de lac...cam asa se face, si asa o sa arate super voseaua, exact ca pe tabla, si nu exista riscul sa se cojeasca sau mai stiu eu ce...:)...multumit de raspuns?
|
ft:D:)) multani fain:D app ai vre-un id de mess sa putem vb mai in direct??:-?:D
|
incearca sa faci ceva la grila ... ori cumperi niste ornamente cromate ... ori incerca sa pui plasa :D
|
aha...niste ornamente din alea cromate mi-ar placea...ms mult de sfat, o sa tin cont
|
uite eu asa am
|
arata superb...sa vad cand am $ cred ca imi iau...mersi mult de sfat...;)
|
Quote:
hmmm... cu practicile de montaj si demontaj la dacia sunt familiar din nefericire :(... asa din poza arata binisor dar nu le-am vazut pe nici o masina... doar chestia aia care se monteaza pe bara spate... si arata ....... cam nasol...... da aspect de masina de teren :))... oricum poti sa iti faci si la comanda... nu cred sa te coste prea mult (fata de spoilerele comandate si facute din fibra...) |
eu am vazut puse pe masina si deja erau dezlipite, cel putin in spata arata foarte urat...o sa vad eu ce fac...ciao...si sunt foarte scumpe...
|
razvan...ce iaia mai facut....tare sunt curios...asteptam poze!!!!!!!!:D
|
nu i-am mai facut nimic...maine poza noi...si cu interiorul si cu filtru de polen...;)
|
9 Attachment(s)
Poze calde...
|
2 Attachment(s)
si asta e cu filtrul de polen...montat in spatele consolei centrale...;)i-am tras banda peste ca scapa aer...
|
ms mult pt poze razvan:D :*
|
nu ai pentru ce RapJustin, oricand ;)
|
razvane ala e cd player`u ei original???
|
E mp3 player si asa a venit din fabrica...e optiune in plus la masina...de mp3 vorbesc...ca stock are track...
|
Quote:
felicitari pt masina pana acum ai pastrat-o fff curata si asta imi place ff mult :D |
uite m-am jucat si eu putin cu masina ta :lol: :lol:
|
frumos break-ul tau razvane, nu ai de gand sa-l vopsesti pe tot aceeasi culoare???
|
Pt. SirNenea: Filtrul acela de polen e pus in locasul pe unde intra in masina aerul de afara....acel filturu retine toate impuritatile care intra de afara in masina, gen polen, praf, fum foarte dens si altele...si sa stii ca se vade in masina ca nu mai e asa mult praf si pe bord si pe toate din habitaclu...e foarte folositor, si nu e asa de scump, dar trebuie schimbat cam la 3 luni ca se umple de mizerii si nu mai da randament...
|
Ms mult Co5m1n eXtreme pentru ce mi-ai facut la masina...ce frumos ara arata sa fie asa si in realitate, poate in viitor o sa am in plan asa ceva...cu ce program faci tunningul virutal?ca m-a interesa si pe mine, sunt curios daca sunt in stare sa fac asa ceva...mersi mult inca odata
|
In viitor o sa vosesc oglinzile si barile cred...si mai vreau sa vopsesc manerele de la usi si toate alea, stalpii negrii, sa arate gen prestige...ma bucur ca iti place masina ;)
|
1 Attachment(s)
dak tot a pus razvan poze cu masina lui cu oelak de tuning in photoshop... dc sa nu pun si io???:-??? :D sa imi ziceti dak va place :D
|
cer chirie...;) arata foarte bine...facuta pe calculator...si pozele cu a mea le-a facut Co5m1n...;)
|
cam cat consuma mediu masina??....si filtrul acela de polen se scoate greu ??...
|
Quote:
|
la motor de 1.6 16V consuma afara in jur de 6 si in oras in jur de 8, 8 si ceva!dar vorbesc de consum in oras dusa turatia pana pe la 3500 de rot/min!in mediu mie imi ia cam 7! condus asa mai sprotiv umpic!....legat de filtru de polen nu se scoate greu deloc, dar masina stock nu are filtru de polen, ala eu l-am cumparat eu...se pune si scoate foarte usor...;)
|
Cat poate sa ii schimbe aspectul o suspensie... LowRider MCV :P
|
pai.... fiind cu 7 locuri io unu cred k nu s-ar merita sa ii schimbi suspensia si sa o faci mai joasa... parerea mea... deoarece incrcata full la drumurile noastre cred k o sa ramai prins intre 2 gropi sau sa ramai in balans pe o sina de cale ferata:)) ;)
|
nu stiu ce sa zic de suspensie joasa...eu unul nu i-as pune pt ca mcv-ul e o masina mai de familie, nu e o masina de mers doar pe autostrada...si vb lui justin daca pui 7 persoane in ea...tu acum faci cum crezi...dar eu zic ca nu se merita...daca era sedan poate...dar asa eu zic nu categoric...;)
|
1 Attachment(s)
Putin calculator de'a lui Co5m1n si iata MCV-ul putin modificat...;)
|
concurs: cine descopera 2 greseli facute pe ultimul vtuning a lui razvan are un 10 din partea mea :yes: :yes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning