Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Performante maxime pentru o Solenza (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/45056-performante-maxime-solenza.html)

Cristi_XP 02-06-08 16:44

Re: Performante maxime pt o Solenza

le dau jos cand ne dam...si tot nu ma faci =))
oricum io ma dau numa cu masini din grupa mea ... nu din A0 :))

csebalyn 02-06-08 16:49

o sa-l faci cand o sa ai 96 de cai, nu 75 cu chiptuning si evacuare si filtru sport, vreo 83-84.si din 1.4 doar cu chiptuning n-ajungi sa-l faci....mai trebuie una-alta:)

Cristi_XP 02-06-08 16:51

de ce ma?intachele tiganit iti da 10 cp...pe putin :D

Evoluti0n 02-06-08 16:56

Quote:

Originally Posted by csebalyn (Post 1566886)
o sa-l faci cand o sa ai 96 de cai, nu 75 cu chiptuning si evacuare si filtru sport, vreo 83-84.si din 1.4 doar cu chiptuning n-ajungi sa-l faci....mai trebuie una-alta:)

nici nu ma pretez acum la calitatile lui nu am zis nimic dar dupa ce umblu putin pe la chiulasa sunt curios cat pot scoate dintr`un motor aspirat 1.4 fara supra alimentare

@Cristi XP ce zici facem pariu ala dupa ce imi termin masina ca acuma nu are rost ca nu am nici o modificare semnificativa.

Cristi_XP 02-06-08 16:58

pai frate... daca e sa o luam asa... si io ma pun sa renunt la catalizator,rad din chiulasa,schimb axu cu came...si iti fac wave wave ... vorbim in stadiu in care se afla masinile acu...nu in stadiul de vise...
mi-o zis cineva ca sa iti zic ca ma dau cu tine si cand ai NOS...ca tot la stadiu de vise ramane...

Evoluti0n 02-06-08 17:03

renunta tu din catalizator ca ai sa faci treaba buna :) (pierzi cuplu)

nu ma dau acuma ca acuma nu stiu daca trec de 82 de cp pusi pe sosea cu tot cu remapare evacuare si admisie dar chestile astea le`am facut treptat pt ceea ce urmeaza ca grosu sta in chiulasa si daca imi cad niste bani in buzunar pe saptamana viitoare ne vedem la Oradea si as vrea sa ne dam o tura nu ca ma cred eu mare racer dar sunt foarte curios cum o sa mearga masina dupa modificarile care o sa le fac.

Tu cam pe la cati cp ajungi ? (pusi pe asfalt)

Cristi_XP 02-06-08 17:06

90 (nouazeci) horshi
la oradea daca ma dau ...nu o sa fiu cu a mea...

Evoluti0n 02-06-08 17:14

las ca ne dam spre zadareni daca vi la norby la un gratar

ps: pe 400m daca ai roti pe 16 o sa pierzi mult :)

anca2000 02-06-08 17:53

titlul topicului "performante maxime pentru o solenza " sau ma insel...? ce postati voi aici sunt vise in cel mai frumos caz pot fi numite planuri de viitor:)... vad ca va cam provocati aiurea evolution si cristixp ...vreti sa strangeti posturi sau chiar aveti de gand sa va dati?...a'ti cam plictisit lumea cu posturi de genul: "cand imi scot masina " sau "dupa ce fac aia sau aialalta"...mi se pare mie sau vi frica?...daca vreti sa va dovediti ceva unul altuia nu mai postati aiurea si dati'va odata, ca ati umplut threadul cu vorbe in vant

crististreulea 02-06-08 18:03

corect anca, dupa cum ziceam si eu mai sus, niste cofetari....
ce sa-i faci, n-ai cu cine ba, n-ai cu cine...

Cristi_XP 02-06-08 18:06

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 1566946)
las ca ne dam spre zadareni daca vi la norby la un gratar

ps: pe 400m daca ai roti pe 16 o sa pierzi mult :)

eh..eu nu pierd :))
si daca pierd...am de unde =))
anca...locul femeilor unde e...under za hood ?:)) sau in za kitchen ?:))

anca2000 02-06-08 18:23

@cristi xp : probabil ai dreptate;)...mie imi place la fel de mult "under za hood" ca si "in za kitchen" sper ca nu ai vreo problema cu asta :???:

Cristi_XP 02-06-08 19:31

grija numa sa nu incurci cheia de roti cu furculita...

anca2000 02-06-08 19:40

stai linistit...slabe sanse sa fac asa confuzie...apropo vezi ca la masina ta cheia de roti e in portbagaj langa roata de rezerva(daca ridici mocheta o vezi)

Cristi_XP 02-06-08 19:43

Quote:

Originally Posted by anca2000 (Post 1567318)
stai linistit...slabe sanse sa fac asa confuzie...apropo vezi ca la masina ta cheia de roti e in portbagaj langa roata de rezerva(daca ridici mocheta o vezi)

acolo`i roata...
cheia e pe aripa din stanga langa cric...
dar daca te bagi in seama cu mine ca ma stii,si ai vrea sa te scot la un suc...sincer nu ti-ai ales momentul.Nu stau sa agat bighidoaice pe forum de masini.

anca2000 02-06-08 19:59

am incercat sa fiu cat de la obiect se poate...dar vad ca nu ai cu cine....nu stiu daca am nimerit'o cu locul cheii de roti la tine in masina...dar nici nu vad legatura cu sucul si agatzatul..."bighidoaice"? :) ...uita'te un pic la varsta...nici eu nu vreau sa agatz nu consider ca ar trebui sa ma folosesc de un forum de orice gen pentru asta:)...si daca tot vrei sa propui ceva..propune o liniuta sau ceva de genul ca totusi despre aia era vor ba in thread...rog moderatorii sa ma scuze pentru offtopic

Cristi_XP 02-06-08 20:02

cu fetele ...doar la suc ies...da banuiesc ca asta urmareai nu ?:))

DannyMineru 02-06-08 21:49

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1553643)
mah da-o dracu. 8s pana la suta..o solenza ?
eu am limitare la 7000 rpm pe motor de 1.6 mpi ,si mai mult de 100 nu scot suta in a 2a...si la timp...undeva in jur de 10 s...
Si un 1.6 16v chipuit scoate suta in 9.3s ...io zic sa nu mai aberati fratilor.O avea solenza cutie buna,da dintr`un motor de 1.4 sa scoti timpii aia ,ca sa nu mai vorbim ca o solenza chipuita nu bate un 16v nici stock,ca sa nu mai vb chipuit...si cred ca nici un 1.6 stock...
Dar daca tie iti place sa crezi ca ai luat 100 la ora in 8s cu solenza...io te las.Inseamna ca daca tiganesti intachele...scoti sub 7.5s... Bafta la tiganit!!!
Io zic sa wake up totusi...mai pune o toba,mai un intache sport...faci 150 cp sigur din ea.

subestimezi prea mult solenza si eu unu cred ca esti posesorul unui Logan , tin sa te anunt ca toata lumea iti poate confirma ca e mult mai puturos decat o solenza . Acuma nu zic ca baiatu a prins 200 cu ea , dar cine stie e aproape credibil si la fel de ireal cum ca este inca viu sa posteze .

rosca_MAD 02-06-08 23:11

NIMICC absolut nimic legat de topic,doar contraziceri,certuri si avem si avansuri pe deasupra intre useri.....
Cristi_XP la tine la tara acolo aroganta e in floare, cred ca eshty cel mai tare ''raicer'' printre ulite... bafta

dogy_10 02-06-08 23:26

Quote:

Originally Posted by DannyMineru (Post 1567599)
subestimezi prea mult solenza si eu unu cred ca esti posesorul unui Logan , tin sa te anunt ca toata lumea iti poate confirma ca e mult mai puturos decat o solenza . Acuma nu zic ca baiatu a prins 200 cu ea , dar cine stie e aproape credibil si la fel de ireal cum ca este inca viu sa posteze .

lasamah ca nu e avion solenza, stiu si eu cum merge si e mult supraestimata, pe 400 o nova cu motor de 1.6 pe carburatie, cotetz d-ala romanesc, daca e bine reglata papa o solenza, si are tot 75 de cai

DannyMineru 02-06-08 23:34

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1567882)
lasamah ca nu e avion solenza, stiu si eu cum merge si e mult supraestimata, pe 400 o nova cu motor de 1.6 pe carburatie, cotetz d-ala romanesc, daca e bine reglata papa o solenza, si are tot 75 de cai

Bun eu sunt posesorul unei solenze si as vrea sa aud si eu la fel ca si fondatorul topicului ce performante se pot aduce la stiftu asta de masina ca nu cumva maine sa o ia dracu in 100 de metri un trabant stock. Si nu o ridic in slavi ca nu este un Porche sau mai stiu eu ce bolid , dar este o dacie reusita si atat . Si rog posesori de logan sa se aptina .

CIPRIAN_17_CIP 03-06-08 00:05

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 976918)
Ce trebuie sa faci sa scoti performante maxime dintr-o solenza ma refer la tot ansamblu suspensie frane evacuare motor tot??
Dati idei...

tot respectul pentru toti cei care au postat aici dar din cate vad eu asta a fost subiectul topicului, nu? comentariile, provocarile si mai ales rautatile nu isi au rostul aici. daca nu avem raspuns la intrebarea lui "criss_cars" io zic sa ne abtinem in a mai posta offtopic-uri.:lol:

Cristi_XP 03-06-08 02:13

Ca sa lamurim niste chestii :
1.Solenza nu prinde in a 1a 80 la ora,a fost din greseala,a specificat cel care a scris.
2.Inca mai asteptam filmuletul cu solenza la 200 la ora.
3.Loganul de 1.4 mpi este mai slab decat solenza,pentru ca e mai greu,si solenza are o cutie mai buna,deci pe 400 m solenza este superioara.
4.Un logan/solenza de 1.4 mpi,resoftat,tiganit la intache,tiganit la egzost are fix maxim 2 cai in plus fata de stock,daca softul nu este de calitate,filtrele sport nu sunt profi,si evacuarea este facuta dupa ureche,gen o toba sport,sau o teava fara nimic pe ea,dar ati lasat aceeasi grosime.
5.Alta este situatia cand vii cu serpisori,o evacuare mai groasa,renunti la cat(si nu pierzi cuplu,doar o sa il ai undeva mai sus) si castigi ceva cai,razi din chiulasa,schimbi rapoartele in cutie.Dar parerea mea e ca un 1.6 resoftat este tot deasupra ...
6.Ai putea sa schimbi axele cu came,vezi la catcams.be sunt axe cu came race,pentru motorul K7M am gasit,costa in jur de 300-330 oiro,dar deja nu mai vorbim de filtre cu 500 mii din piata,si necesita soft custom...inca 150 oiro.
7.Unii se pun si fac provocari de genu ,stai sa imi fac eu masina si sa vezi atunci ce te fac.Frate...aceleasi lucruri pe care le faci tu,pot sa mi le fac si eu pe masina si tot o sa fiu peste,pentru ca platforma de pe care plec ma avantajeaza,15 cp mai multi.
8.Cu tanti,am apucat deja sa ies la suc :)) si n-am cunoscut-o pe forum.
Sper ca am lamurit pe multa lume cu postul asta,si sper sa nu se mai posteze aiurea.
Dupa parerea mea cam atat poti sa faci la un motor aspirat,fara sa il supraalimentezi...

Dodo_998 03-06-08 22:42

Cristi_Xp, mi se pare mie sau te crezi superior noua ? m-a enervat faza aia.. chiar daca pierzi, ai de unde.. ma nene, lasa-ne frate in pace cu loganul tau.. am impresia ca e chiar cea mai buna masina.. sincer nu stiu daca un 335i de 306 cai nu cred ca te face pe 401 m.. vorbesti de tiganii si alte chestii, de parca tu ai dus loganul tau in germania la tuning.. m-am saturat de oameni din astia.. sincer frate, daca erai asa ... la 9000 de euro cat costa un logan nou, te duceai frumos in germanica si iti luai un 320 si poate atunci lasa lumea capul jos.. noi astia saracii cu solenze si alte chestii..

CIPRIAN_17_CIP 03-06-08 23:18

bai baieti nu ati terminat cu cearta?!

Dodo_998 03-06-08 23:36

pai daca baiatu asta nu-si gaseste linistea..

dogy_10 03-06-08 23:54

frate nu te agita asa ca nu cred ca a vrut sa ia la misto pe nimeni, cred ca era doar ironic......cat despre "intache tziganit" povestea vine de pe alt forum :)):)):))

Cristi_XP 04-06-08 03:56

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1570042)
Cristi_Xp, mi se pare mie sau te crezi superior noua ? m-a enervat faza aia.. chiar daca pierzi, ai de unde.. ma nene, lasa-ne frate in pace cu loganul tau.. am impresia ca e chiar cea mai buna masina.. sincer nu stiu daca un 335i de 306 cai nu cred ca te face pe 401 m.. vorbesti de tiganii si alte chestii, de parca tu ai dus loganul tau in germania la tuning.. m-am saturat de oameni din astia.. sincer frate, daca erai asa ... la 9000 de euro cat costa un logan nou, te duceai frumos in germanica si iti luai un 320 si poate atunci lasa lumea capul jos.. noi astia saracii cu solenze si alte chestii..

nah ca s-o trezit si asta vorbind(scriind)...pai stii tu ce am io pe masina,daca imi permit sa zic ca am de unde sa pierd?Ca sa nu mai vorbesc ca nu te duce capu ca jantele astea pe 16 cu un talon mai mic ar putea avea un diametru mult mai mic decat alea stock,si o greutate mai mica.Oricum...dupa cum am vazut..pt tine 320 e "the ultimate car" prea multa cultura la masini nu ai...chipuieste tu masina...pui roti de tabla de 13 si balon de 85 daca poti,la greutate sa fie undeva la 20 kile janta...sa vezi ce trage atunci,plus ca mai castigi 20 cp...numa din jante.

dan3xul 18-06-08 10:29

si eu am solenza 2005 dar mai mult de 180 nu i-am dat....nici nu prea am avut unde...dar se duce eu sunt f. multumit de ea si de consumul f. mic..:P

weedboy 22-06-08 06:14

cel mai tare thred.....:lol::lol::lol:

Dodo_998 22-06-08 23:51

da si mie imi place acest fred.. aa thred..

ynp_46 23-06-08 19:03

Quote:

Originally Posted by dan3xul (Post 1598121)
si eu am solenza 2005 dar mai mult de 180 nu i-am dat....nici nu prea am avut unde...dar se duce eu sunt f. multumit de ea si de consumul f. mic..:P

Cate rpm ai avut?:-)

rosca_MAD 23-06-08 22:03

2 Attachment(s)
sa mentin topicul..solenza cu cercuri stil ''BMW''

Dodo_998 23-06-08 23:28

mie unu nu-mi place..

TYBYSTC 24-06-08 09:57

cerculetele alea se numesc angell eyes . !!!!!:-)

Cristi_XP 24-06-08 20:26

Quote:

Originally Posted by rosca_MAD (Post 1608801)
sa mentin topicul..solenza cu cercuri stil ''BMW''

belea frate!!! beton...
sa-mi arati si mie un BMW care are angel eyes la proiectoare =))))))))

TYBYSTC 24-06-08 20:29

poi ce sunt alea mai nene?
cercuri de la sigla audi?

Cristi_XP 24-06-08 21:13

no comment =))))

Norby89 25-06-08 00:50

chiar ca =))) =)) :)) :)) :D

cristy08 09-03-09 23:34

Draga Cristixp, te rog sa te mai abtii, ca oricum niciunul din cei care au scris aici nu are masina mai tare decat a ta. Si apoi titlul topicului era altul. Multumesc de intelegere. Nu de alta dar chiar sunt interesat de raspunsurile ontopic si tu ma cam faci sa pierd vremea. Daca voiam sa citesc luam o carte.

In alta ordine, poate ma ajuta cineva https://forum.4tuning.ro/showthread.p...31#post2133531

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning