Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   +200 la ora ...oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/44761-200-ora-oltcit.html)

Grigoras Cristian 01-07-07 19:21

Re: +200 la ora ...oltcit

vi si tu,ca sa l vezi si tu pe ford_v6 care a modificat VYP-ul mi a zis el mie dar hmmmm nush?

Ja_Rule 01-07-07 19:30

bogdane tu vezi treaba asta .. ford W12 asta ti`a modificat tie masina :) :) deci bodan se lauda cu munca altuia ... vai de mine ... grigoras ia`o tare la vale ... du`te tare cu tot cu madalin zolti si cu ford focus cu implant total de gsa ... duceti`va toti trei la balaceanca sa nu mai aud de voi niciodata

Grigoras Cristian 01-07-07 21:27

e ford v 6 nu flocus mi a zis mie

bodyspeed 01-07-07 21:41

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 975695)
sefu scuza-ma dar esti varza ,presiunea uleiului la oltcit in turatie este 6-7 bar crezi ca este nevoie de mai mult? tu habar nu ai pe ce lume traiesti,daca tu crezi ca un motor de 11 poate sa mearga cu mai mult de 150-160 cu niste axe de 13 si cu filtru sport sau toba sport care da 0.01 hp+ .......baiatu io am motor de 13+turbo si am peste 100hp la 1 bar ,la 0,6 am 99,5 pe dyno test deci la capitolul oltcit esti copil pe langa mine ,deci da masina jos de pe capre si fa un filmulet in care sa se vada si soseaua ceva de genul asta

dap..un mic previu .... da-ne si noua un film.. intreg.. cu schimbari.. de la 6000 in sus +++++ sa vedem. putere.
se vede super... bine..
imi e dor de a mea.. masina..cand schimbam.. la over...6000 :oops:

PetricaCBD 01-07-07 21:51

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 976126)
Grigoras mai ia`l o dată`n cârcă pe mădălin zolti si mai fă o tură cu el

ja_rule hai sa nu fim rai ,sa il ia si miedelin pe grigoras in carca si sa dea o tura cu el ca poate prinde mai mult +350km/h ca miedelin are avansu marit:lol:

bogdanlascu 01-07-07 23:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 976334)
dap..un mic previu .... da-ne si noua un film.. intreg.. cu schimbari.. de la 6000 in sus +++++ sa vedem. putere.
se vede super... bine..
imi e dor de a mea.. masina..cand schimbam.. la over...6000 :oops:

puterea max este la 4500rot/min si schimb vitezele pe la 5500 pt a cadea in 4500 deci peste 6000 este degeaba ,cu cit presiunea in turbina cu atat scade turatia/puterea max ,acum la 1 bar deja la 4000 trebuie sa schimb viteza

dj05fmx 02-07-07 00:18

omu e in pom.deja paici zboara aberatiile. m-am abtinut sa nu postez dar totusi frate uita-te in jurul tau te rog...si ramai asa!!

lascu plz cand imi zici si mie cum rezolv cu geamurile alea stiu ca tu ai facut cu motoras de stergator...daca iti este greu sa scri trimite-mi in Pm nr tau si te sun....merci mult

GHICI 02-07-07 00:23

1 Attachment(s)
bogdanlascu....... cam agresiv :) te turezi parca eram cu femeia ta in masina la 180 :) am sa fac un filmuletz sa se vada si bordu si drumu si am sa rog sa filmeze pe cineva si din afara masini ca sa vezi si tu :) ...presiunea la ulei ....mmmda....de la 5000 de ture daca nu maresti presiunea ....caca mai ajunge sus in rampe la axuri....merg uscat alea... dar vezi ce spui ca intra multa lume care stie olcitu asta si ....sigur unu dintre noi doi se face de cacao ......
In fine nu vreau Doamne fereste sa ne certam pe teme mecanice :) fiecare are dreptul la parerea lui e o tzara libera ....
Ia ca sa mai fie un motiv de discutii inteligente :) un filmuletz cu cupola de la olcit ....ca iam pus si o boxa parlita in el .....

Si asa ca sa nu fiu rau :) dupa ce facut filmul ala ...ajutat si de o vale :) normal :) mi'a satit un semering de la distributzie...o planetara a inceput sa bata....cutia de viteze scoate un zgomot ciudat ...si inca cateva mici incovieniente....dar no problemo mai am piese de 3 olcituri ....ca sa pot face filme sa oftic lumea :)

Bryan 02-07-07 00:42

oricum tot ai vitezometrul dereglat,la 200 teoretic aveai spre 8 mi de ture cel putin si dupa 6 mi nu mai trage sau in orice caz nu pana la 8k

jipy_4u 02-07-07 00:43

GHICI...fa mah o poza la motor sa vada si ochiu meu ce "modificari" i-ai adus ......doar asta e primu oltcit care a prins 200km/h :lol: :lol: (pe capre :D )

Bryan 02-07-07 00:54

nu e pe capre masina ci doar are probleme cu vitezometrul spre zona finala
din cate vad ia suta cam in 14-15 secunde
n-ar fi nimic deosebit,si pe capre ar fi scos mai putin daca voia sa ne impresioneze
pe final o ia razna vitezometrul ;)

jipy_4u 02-07-07 01:04

oricum e praf :D

GHICI 02-07-07 01:07

of ....of....in piatra mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreo 7-8 ani ....dar in fine discutiile...deja degenereaza in altceva ...oricare dintre voi sunteti bineveniti in piatra neamt cand o sa treceti o data ...aveti si numere de telefon si tot ...asta e sa fiti iubiti si sa aveti o seara frumoasa

bogdanlascu 02-07-07 01:22

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 976647)
bogdanlascu....... cam agresiv :) te turezi parca eram cu femeia ta in masina la 180 :))

femeia mea in nici un caz nu se urca in mizeria aia de masina +cu un sofer mincinos
oricum vezi ca esti singurul care deja incepe sa creda in minciunile pe care le spui ,cat despre mecanica pe linga mine esti 0 ,despre ulei la 6000/rot/min am 6 bari ,daca tu crezi ca te ajuta 20 bari........cum spuneam 0

FIGHET 02-07-07 01:36

pina la urma initiatorul acestui post a lasato moale ca sa trezit si sia dat seama ca greseste si minte din cale afara

ynp_46 02-07-07 02:21

[QUOTE=GHICI;976732]of ....of....in piatra mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreo 7-8 ani ....dar in fine discutiile...deja degenereaza in altceva ...oricare dintre voi sunteti bineveniti in piatra neamt cand o sa treceti o data ...aveti si numere de telefon si tot ...asta e sa fiti iubiti si sa aveti o seara frumoasa[/QUOTE

Frate...ne scutesti?!:lol: "mai e unu care a prins 200 cu un olcit acum vreao 7-8 ani " mah voi o data la 10 ani faceti un oclit care prinde 200 in cap?:lol: si 2 la mana vitezometru` pe un olcit duce pan ain maxim zic eu 185, dami dreptate daca zic ceva aberatii... si 3 la mana iti zic frate, ca daca aveai asemenea masina veneai cu ea la 4 tuning day, k aveai si tu bani de un polish... si 4 NU te pune cu bogdanlascu... adevarul e ca io cand am fost la 4 tuning day am stat vreo 20 de minute in hartiutza aia de langa masina lui cu toate datele tehnice si am ramas:shock: :shock: si am vazut masina in realitate si iti zic omule...are potential mare de tot:twisted:

ynp_46 02-07-07 02:24

Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 969789)
Poate nu credeti cand va zic ca olcitu trece de 180 :)

Si cu poza frate... sa ma scuipi tu pe mine in gura de nu e facuta in adobe photoshop:D :lol: :lol: :lol: frate, macar dak faci Virtual-tuning... i-a lectii de la cineva care se pricepe:lol: mai invata(asta fiind sfapt prietenesc:D )

bezz 02-07-07 11:10

si tu cateva lectii de gramatica :lol:

Grigoras Cristian 02-07-07 11:26

deci merge sau nu?cu 2000?

**COSMIN** 02-07-07 13:20

Quote:

Originally Posted by Grigoras Cristian (Post 977098)
deci merge sau nu?cu 2000?

:lol: :lol: :lol: lasa-te frateeeeee...si tu care mai ai si oltcit :lol: chiar crezi?

Danutz Bratosin 02-07-07 15:50

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 976647)
bogdanlascu....... cam agresiv :) te turezi parca eram cu femeia ta in masina la 180 :) am sa fac un filmuletz sa se vada si bordu si drumu si am sa rog sa filmeze pe cineva si din afara masini ca sa vezi si tu :) ...presiunea la ulei ....mmmda....de la 5000 de ture daca nu maresti presiunea ....caca mai ajunge sus in rampe la axuri....merg uscat alea... dar vezi ce spui ca intra multa lume care stie olcitu asta si ....sigur unu dintre noi doi se face de cacao ......
In fine nu vreau Doamne fereste sa ne certam pe teme mecanice :) fiecare are dreptul la parerea lui e o tzara libera ....
Ia ca sa mai fie un motiv de discutii inteligente :) un filmuletz cu cupola de la olcit ....ca iam pus si o boxa parlita in el .....

Si asa ca sa nu fiu rau :) dupa ce facut filmul ala ...ajutat si de o vale :) normal :) mi'a satit un semering de la distributzie...o planetara a inceput sa bata....cutia de viteze scoate un zgomot ciudat ...si inca cateva mici incovieniente....dar no problemo mai am piese de 3 olcituri ....ca sa pot face filme sa oftic lumea :)

in filmu ala mai degraba bate cineva in plafon prin interior...ascultati ritmul muzici si uitati-va la pahar cum sare..sa vedeti k nu se sincronizeaza deloc

Cristian_TRS 02-07-07 16:08

frate ... las-o moarta ca pute :evil:
nu stiu cum e in oltcit la +200 dar iti spun cum e intr-un ford sierra aranjat :evil:
e greu de tinut directia si pe autostrada la 200 ... tu ai mers cu oltcitu pe drumu ala de 2 bani :evil:
nu mai zic ca ai si filmat ... cu ce mana schimbai viteza, cu ce mana tineai volanu si cu mana tineai tel sau cu ce ai filmat (calitatea lasa de dorit) ... si mai e si chestia aia cu alarma ... care nu se mai oprea ... e a ta sau ... ca la 160 km/h cand treci pe langa o alarma e nesimnificativa ... asa ca las-o moarta cu viteza
daca te sui intr-o masina la 200 km/h nu mai mult la la volan (si sa nu mai punem aglomeratia din trafic cand se baga cate o cratita in depasire) cred ca sari de la violan in loc sa pui frana :evil:
las-o moale ... ori cum ti-ai pus pe toti in cap :idea:
hopa ... ajunge cu asta
apropo am si eu un OLTCIT poate ma ajuti cu niste poze sa-l tuuuunezzzz :shock: :D :sad:

mistreku 02-07-07 16:10

mah nu va mai potolitzi cu ba'jocura asta de thread? umplem nshpe pagini pt o keste absolut puerila shi care nu necesita nici un felde commenturi! lasatzi omu'n lumea lui sa mearga shi cu 300 cul oltcitu' cu carb de dacie pe el shi inkidetzi topicu'..nu e pe fatza ca omu' e "pe din'afara"?

Cristian_TRS 02-07-07 16:12

frate MISTREKU ai dreptate ... dar ma inervat asta rau de tot :twisted:

mistreku 02-07-07 16:18

pai dk stai sa te certzi cu totzi, ca's multzi ai dreaq ashtia.. :D

Cristian_TRS 02-07-07 16:20

e a fost ceva de moment ... mi-a trecut ... dar totusi ma enervar rauuuu ... :D

mad_mike 02-07-07 21:10

=)))))M-am p***t pe mine de ras cand am citit topicul asta si am niste observatii:
Gici-lasa frate desenele animate ca vezi ca iti fac din creier....a si vezi ca am facut si eu un filmulet dasta de eram peste 200 la relanti cu motorul meu de boeing 747 adaptat pe "olcit".Si da capacitatea aia inca o data ca daca te aude Stefan cel Mare cum "vorbeste"urmasii lui se rasuceste in mormant.
Grigoras-FRATE ia-te de mana cu ZOLTI si duceti-va la doctor.Te-am vazut la o intalnire Oltcit, eu zic sa iti faci buletinul intai si dupa aia sa crezi ce zice zolti si ce nu, ca Miedelin are ierbar....au pardon iebar
Ja Rule-ai o bere de la mine la faza asta, la fel si PTK-u si pe calea asta il somez sa nu imi mai ridice stergatorul ca vin la tine in spate si te calc la 200 la ora:lol:
Atat am avut de spus

Danutz Bratosin 02-07-07 21:27

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 978100)
=)))))M-am p***t pe mine de ras cand am citit topicul asta si am niste observatii:
Gici-lasa frate desenele animate ca vezi ca iti fac din creier....a si vezi ca am facut si eu un filmulet dasta de eram peste 200 la relanti cu motorul meu de boeing 747 adaptat pe "olcit".Si da capacitatea aia inca o data ca daca te aude Stefan cel Mare cum "vorbeste"urmasii lui se rasuceste in mormant.
Grigoras-FRATE ia-te de mana cu ZOLTI si duceti-va la doctor.Te-am vazut la o intalnire Oltcit, eu zic sa iti faci buletinul intai si dupa aia sa crezi ce zice zolti si ce nu, ca Miedelin are ierbar....au pardon iebar
Ja Rule-ai o bere de la mine la faza asta, la fel si PTK-u si pe calea asta il somez sa nu imi mai ridice stergatorul ca vin la tine in spate si te calc la 200 la ora:lol:
Atat am avut de spus

iti ridica ptk-u stergatoru mah? desumflai si u rotile intr-o seara si iti zic eu k se potoleste:lol:

mad_mike 02-07-07 21:33

Si ce vrei sa ma alerge asta cu cutitu de paine prin parcare???:lol:
I-am umplut intr-o zi frigiderul fara sa stiu ca el e, credeam ca a venit vecina mea aia buna si nu avea unde sa puna BMW-u ca faceam un targ pe locul de parcare:lol:Eu mut masina ea ..............;)

bogdanlascu 02-07-07 22:32

gogule probleme ma?

PetricaCBD 02-07-07 22:35

aaa apropo mike vezi ca ai stergatoru ridicat:lol: ,cat despre vecina ta ii ofer eu locul meu de parcare ,este platit,curat si destul de spatios,accept si plata in natura:lol:

PetricaCBD 02-07-07 22:45

si inca ceva,am sunat azi si am facut rezervare la Balaceanca pentru 3 persoane:GHICI cum merge photoshopu,Zolti Miedelin(cu ierbaru in brate),si Grigoras Cristian(baiatu lu tathiiiicu)....toate bune si frumoase,dar m-au intrebat aia la telefon cu ii recunosc,iar eu le-am raspuns frumos"O SA TRECA 3 HANDICAPATI CU UN OLTCIT FULGERAT IN PHOTOSHOP CU VITEZA DE +200KM/H:lol: ......medici de la balaceanca va asteapta cu bratele deschise si cu camasi de fortza

GHICI 03-07-07 00:01

4 Attachment(s)
:)
Deci din nou a n-a oara zic de la 170/h incepea o vale de aia a urcat acu asa de repede, si cutia da e in 4 rapoarte der e de citoen AX
Astept alte comentarii rautacioase la filmuletzu asta
:)
Si am pus si 2-3 poze pentru baietzelu ala care incerca sa zica ceva de tuning virtual :) ...mai copilu intra si tu pe comunitati acolo la piatra neamt, la bacau ca lumea stie olcitu asta sa iti explice ei cum e cu tuningu virtual ia vezi poate reusesti sa te faci de ras si acolo :) no ofence

Ja_Rule 03-07-07 00:01

:):):):) mi`au dat lacrimile de ras ... ptk`ule nu esti sanatos
ghici .. asteptam filmuletu` in care sa se vada soseaua din incinta Balaceanca ... pune`l pe madalin sa`ti schimbe vitezele si pe grigoras sa faca precum motoru`n 8000 de ture
P.S.: Grigoras te angajez ca inchidere centralizata la al 2`lea oltcit al meu si ca bonus...daca te descurci bine ... te las sa imiti releu de semnalizare

jipy_4u 03-07-07 00:09

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 978392)
Si am pus si 2-3 poze pentru baietzelu ala care incerca sa zica ceva de tuning virtual :) ...mai copilu intra si tu pe comunitati acolo la piatra neamt, la bacau ca lumea stie olcitu asta sa iti explice ei cum e cu tuningu virtual ia vezi poate reusesti sa te faci de ras si acolo :) no ofence

baietzel poate esti tu de crezi ca un oltcit merge cu +200 km/h ;)
..eu m-am nascut in oltcit...asa ca numai comenta....uite la cei care au pus turbo pe oltcit..ei chiar au facut ceva..nu ca tine care faci niste poze la caterinca si incerci sa vrajesti lumea.....mai bine inchideti topicul ca si asa s-a facut varza

ps:*COSMIN* iti poate confirma daca ma pricep sau nu la vt
ps2: sunt incepator in vt..dar cred ca ma descurc mai bine ca tine ;)

jipy_4u 03-07-07 00:12

cred ca de la lumina aia de pe capota te-a ajutat sa prinzi 200 km/h :)) :)) :))
no ofence : da e chiar varza

GHICI 03-07-07 00:16

Voi sunteti mai rai ca femeile :) nu ati recunoaste ca altcineva are dreptate nici daca ati merge in dreapta :) e clar :) sa aveti o seara frumoasa , o saptamana plina de bucurii si o viatza cat mai linistita :) e clar stiti doar sa faceti caterinca si atat .... ma asteptam la mai mult ..sincer ... ... asta e ....
RECUNOSC filmele sunt facute intrun garaj si fotografiile sunt tuninguri virtuale facute in Adobe
Acum puteti fi linistiti :) bafta multa la toata lumea

Bryan 03-07-07 00:26

ghici intrebare serioasa :cum schimbai vitezele si cum tineai volanu si camera ?

GHICI 03-07-07 00:29

BRYAN Cand ai sa ai o data drum prin piatra am sa iti arat cum schimb vitezele si vorbesc la 2 celulare in acelasi timp :) nici nu trebuie sa iti notezi numaru de tel ca e usor de tinut minte 222111 :)

jipy_4u 03-07-07 01:39

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 978453)
BRYAN Cand ai sa ai o data drum prin piatra am sa iti arat cum schimb vitezele si vorbesc la 2 celulare in acelasi timp :) nici nu trebuie sa iti notezi numaru de tel ca e usor de tinut minte 222111 :)

cine vorbesre de caterinca......
daca vii sa faci misto.....mai bine uitzi de forumu` asta ;)si ramai la oltcitu tau care prinde sute de km pe h ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning