Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Coupe PH2 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/44721-renault-megane-coupe-ph2.html)

sika. 30-07-07 14:09

Re: Renault Megane Coupe PH2

pt cine mai are chef de vb despre megane coupe id meu e [email protected] in curand mai pun si eu poze cu a mea ....fata din poza e pretena ;)

Impressarul 30-07-07 14:52

Quote:

Originally Posted by sika. (Post 1020957)
pt cine mai are chef de vb despre megane coupe id meu e [email protected] in curand mai pun si eu poze cu a mea ....fata din poza e pretena ;)

Faina si masina si prietena...sa-ti traiasca :D Pune o poza mai mare si din alte unghiuri sa vad cum e modificata...

sika. 30-07-07 17:59

7 Attachment(s)
cateva poze cu masina ...8)

sika. 30-07-07 18:08

3 Attachment(s)
scuzati calitatea pozelor pt mine masina conteaza din pakate pt cei care vreti tobe sport si suspensi mai ganditiva si la drumuri eu o ating zi de zi :sad:

Impressarul 30-07-07 18:22

Intr-adevar o masina frumoasa...referitor la "atins", daca ai suspensii, tobe, spoilere si alte cele de tuning, trebuie sa fii pregatit sa mai dai cu ea, asta e riscul, ti-o spun din proprie experienta...in plus, odata ce am luat masina asta, mi-am limitat si drumurile, nu mai pot merge cu ea pe unde ma duceam cu cealalta (aveam un Audi 80)... trebuie sa fiu atent sa ocolesc canale, denivelari...

sika. 30-07-07 18:33

vreau nu vreau tot mam limitat si eu la drumuri daca incerc makar sa merg la iarba verde aud destule pe dedesubt noroc cu taticu mekanik la renault el se ocupa de multe la ea oricum ai dreptate nus masini facute pt Romania noastra:sad: oricum sunt ffff multumit de puterea motorului macar atat ...:D

sika. 30-07-07 18:34

vreau nu vreau tot mam limitat si eu la drumuri daca incerc makar sa merg la iarba verde aud destule pe dedesubt noroc cu taticu mekanik la renault el se ocupa de multe la ea oricum ai dreptate nus masini facute pt Romania noastra oricum sunt ffff multumit de puterea motorului macar atat ...

Impressarul 30-07-07 18:58

Quote:

Originally Posted by sika. (Post 1021440)
vreau nu vreau tot mam limitat si eu la drumuri daca incerc makar sa merg la iarba verde aud destule pe dedesubt noroc cu taticu mekanik la renault el se ocupa de multe la ea oricum ai dreptate nus masini facute pt Romania noastra oricum sunt ffff multumit de puterea motorului macar atat ...

Daca si pe mine ma multumeste 1.6 16V, ce sa mai zic de tine...:D La iarba verde nu prea ajung cu a mea, noroc cu prietenii ca vin cu cate una de firma...8)

http://imajr.com/th/Image470_238740.jpg

sadsmile 01-08-07 23:56

Daca ma puteti ajuta careva intr-o problema.Am luat un megane coupe din 99 si acuma stau cu morcovul la RAR sa vad daca e euro 3 sau euro 2 ca daca e 2 atunci am luat o mare teapa.Stie careva ce norma de poluare are aceasta masina?Motor de 1,6 16 V din '99 plss

John Smith 02-08-07 00:39

http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf

http://forum.gleitz.info/images/smil...gle_smilie.gif !!

Impressarul 02-08-07 03:00

Quote:

Originally Posted by sadsmile (Post 1025940)
Daca ma puteti ajuta careva intr-o problema.Am luat un megane coupe din 99 si acuma stau cu morcovul la RAR sa vad daca e euro 3 sau euro 2 ca daca e 2 atunci am luat o mare teapa.Stie careva ce norma de poluare are aceasta masina?Motor de 1,6 16 V din '99 plss

Euro 3...;)

sika. 02-08-07 11:42

da mah ai noroc e euro 3 pt ala cu meganu din 99 nu ti fa griji ...fi fericit nu ti fa griji

dj_saint2004 02-08-07 12:40

al meu e tot din 99 dar motorul este K7-MA7 si care mi se pare ca este trecut la euro2.

Khalis 02-08-07 13:44

sigur e K7??? eu shtiam ca pe megane motorul e K4M - A7...... (ma rog, cel putzin asta am eu pe mashina......megane 2001).... shi ..... da.... e trecut la euro2.....

dj_saint2004 02-08-07 15:04

da m-am uitat eu pe certificat.

alexzander407 03-08-07 02:50

Quote:

Originally Posted by Impressarul (Post 977288)
Mersi frumos...;) pai are motor de 1.6 16V de 107 CP, anul de fabricatie fiind 2000...ma tot gandeam daca apucam sa gasesc una cu motor de 2000, sau de 1.8...daca asta fuge, celelalte mai mari mananca pamantul...:-) oricum, e ok ca motorizare, masina fiind destul de usoara...

am citit topicu cap coada , felicitari pentru achizitie... daca tot faci treaba si vrei sa ii aduci ponei cautai un motor de Willi(Clio Williams) 2.0 16v mi se pare ca are pe undeva pe la 150HP ... si numai ai batai de cap

Succes in continuare

sadsmile 04-08-07 10:14

Ms pentru raspunsuri.M-am mai linistit:).Astept acuma luni sa merg sa iau cartea de la RAR si apoi sa o inmatriculez.Inca o intrebare:) de unde iau seria aia care apare pe lista RAR,de ex K4M A7

dj_saint2004 04-08-07 11:26

de obicei seria se gaseste pe prima pagina a cartii de identitate und esunt date specificatiile motorului.

sadsmile 04-08-07 17:42

Problema e ca masina e adusa din belgia si nu scrie p eacte numai seria de pe caroserie:(.Luni merg la RAR dupa carte

Khalis 04-08-07 20:08

incearca sa iei codul dupa placutza ovala a mashinii..... sunt o serie de coduri pe un sticker pe care-l gaseshti pe stalpul central al mashinii pe partea pasagerului.... (codurile alea dau configuratzia mashinii.... deci gaseshti akolo shi codul motorului).... ia vezi..... :-P bafta...

tuner 06-08-07 13:05

1 Attachment(s)
aia nu e seria motorului scrisa pe partea din fata a blocului motor partea din fata cea vis a vis de radiator

zapp_ecko 08-08-07 17:28

cineva zicea:""ps: aa si masina mea e singura de felul ei cu angel din buc..))"" pardon, cred ca sunt cam singurul cu astfel de faruri din bucuresti nu de alta dar eu am angel-uri si in proiectoare... ps masina nu mai e a mea... i-am dato tatalui meu deci nu va mai agitati o gasiti prin ploiesti zace prin parcare... pacat de angelurile alea >>fostul proprietar al B27vkm-<<ului

Khalis 08-08-07 18:40

asta inseamna ca-mi dai mie farurile??? :-P
lasa..... you'll get your car back.....

Impressarul 12-08-07 16:44

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 1027917)

am citit topicu cap coada , felicitari pentru achizitie... daca tot faci treaba si vrei sa ii aduci ponei cautai un motor de Willi(Clio Williams) 2.0 16v mi se pare ca are pe undeva pe la 150HP ... si numai ai batai de cap

Succes in continuare

Mersi, succes si tie...deocamdata ma descurc bine si cu 1.6-le..pe viitor, cine stie...:D

sika. 13-08-07 17:18

asa e nai batai de cap da ti zic eu ca ramai si cu rezervoru gol mult mai repede cu willi ala :lol: :lol: :lol:

Impressarul 13-08-07 17:32

Quote:

Originally Posted by sika. (Post 1044728)
asa e nai batai de cap da ti zic eu ca ramai si cu rezervoru gol mult mai repede cu willi ala :lol: :lol: :lol:

Asta-i clar...bine, nici cu asta nu mi-e rusine...:lol: :lol:

sika. 23-08-07 13:10

pe aici nu mai zice nimeni nimik??? haideti cu meganurile ca si asa vad ca se inmultesc pe zi ce trece...:D

Impressarul 23-08-07 18:06

Quote:

Originally Posted by sika. (Post 1060778)
pe aici nu mai zice nimeni nimik??? haideti cu meganurile ca si asa vad ca se inmultesc pe zi ce trece...:D

Stai sa mai tragem ceva modificari pe la ele si revenim in forta, promit! 8)

zumazum_2005 26-08-07 20:51

De vreo 2 saptamani sunt si eu posesorul unui megane coupe din 2000 motor de 1.6 107 cai. Masina are cam totul in afara de AC. Poze in curand ... la modificari m-am gandit .. dar trebuie sa-mi refac bugetul :D... PS : masina a costat dincolo 3200 + 600 adus + 1140 inmatriculare ... am luat-o bine .. nu ?

sika. 26-08-07 22:32

da de unde ai aduso de tia luat 600 ca e cam multr la a mea a fost 200 drumu din olanda pt k akolo locuiesc si sunt exact 1906 km oricum mi se pare bine doar drumu a fost mult...:D

Impressarul 27-08-07 00:20

Quote:

Originally Posted by zumazum_2005 (Post 1065401)
De vreo 2 saptamani sunt si eu posesorul unui megane coupe din 2000 motor de 1.6 107 cai. Masina are cam totul in afara de AC. Poze in curand ... la modificari m-am gandit .. dar trebuie sa-mi refac bugetul :D... PS : masina a costat dincolo 3200 + 600 adus + 1140 inmatriculare ... am luat-o bine .. nu ?

Foarte bun pretul...asteptam pozele...la motorizare si dotari e ca a mea...s-o stapanesti sanatos (Buna alegere) :D

zumazum_2005 27-08-07 01:41

in cei 600 eur pt adus au intrat : Drumul romania-germania (undeva mai sus de berlin deci clar 1600 si ceva km)+ numerele zoll + carburant pana in romania + comision +taxe drum si alte cheltuieli (curele distributie schimbate dincolo :D)

AndreiABS 27-08-07 12:56

Pot sa pun turbo pe un megane 2 1.6 16V?Ca vreau sa-mi iau un blow off ca imi place cum se aude.Stie cineva se gaseste o alternativa?Multumesc

Khalis 29-08-07 00:16

din cate shtiu eu..... potzi sa pui turbina... o sa adaugi destui calutzi sub capota cu ea.... dar... shi o mare gaura in rezervor pentru ca o sa creasca consumul destul de mult.....
Dar.... nu sunt exeperta in asha ceva.... chiar.... pareri lume buna posesoare de Megane.... putem sa punem turbina pe un benzinar de 1.6 ???

Impressarul 29-08-07 02:54

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1070074)
din cate shtiu eu..... potzi sa pui turbina... o sa adaugi destui calutzi sub capota cu ea.... dar... shi o mare gaura in rezervor pentru ca o sa creasca consumul destul de mult.....
Dar.... nu sunt exeperta in asha ceva.... chiar.... pareri lume buna posesoare de Megane.... putem sa punem turbina pe un benzinar de 1.6 ???

Parerea mea e ca nu s-ar renta asa ceva...mai bine ai face un sacrificiu si ti-ai lua un alt motor de 1.8, eu zic ca ai iesi mult mai bine....

Khalis 02-09-07 14:07

nici nu mai vorbim cat de super ar fi motorul ala jmeker de 2.0.... shi turbo pe deasupra.... :twisted: .... doar ca... probabil face motorul cat toata mashina.... :-P

sadsmile 14-09-07 11:46

Nu am mai avut timp sa mai postez nik pe forum ca am fost tot plecat:(De fapt si acuma sunt la un curs in pitesti dar am mai mult timp liber acuma*****iam mai sus ca mi-am luat un megane in vara asta.Am terminat si cu inscrierea(a fost euro 3:)mi,am pus si folie pe toate geamurile,am si facut cu ea vreo 4000 km si sunt foarte multumit.Nicio problema si consumul,5,8-6 la drum intins.sunt fff multumit de ea.Acuma as vrea sa ii pun o evacuare sport completa eventual cu un filtru de aer sport.Si mai apoi eventual un kit de tuning exterior.Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii referitoare la evacuare si filtru deocamdata as fi recunoscator.

Impressarul 14-09-07 11:56

Quote:

Originally Posted by sadsmile (Post 1099617)
Nu am mai avut timp sa mai postez nik pe forum ca am fost tot plecat:(De fapt si acuma sunt la un curs in pitesti dar am mai mult timp liber acuma*****iam mai sus ca mi-am luat un megane in vara asta.Am terminat si cu inscrierea(a fost euro 3:)mi,am pus si folie pe toate geamurile,am si facut cu ea vreo 4000 km si sunt foarte multumit.Nicio problema si consumul,5,8-6 la drum intins.sunt fff multumit de ea.Acuma as vrea sa ii pun o evacuare sport completa eventual cu un filtru de aer sport.Si mai apoi eventual un kit de tuning exterior.Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii referitoare la evacuare si filtru deocamdata as fi recunoscator.

Consumul e tare bun, in general asa consuma si a mea, bineinteles cand merg normal si nu sport.I-am pus si eu un filtru sport, trebuie sa pun o poza sa il vezi, nu e unul de performanta, insa suna bine si in plus se simte diferenta fata de cel standard.In legatura cu evacuarea, daca ai ales sa iti pui una completa, cel mai bine e sa cauti ceva kituri pe net sau in reviste de specialitate.Eu am evacuare sport, insa e numai finalul, pentru mine e suficient deocamdata, poate pe viitor o sa imi trag si eu una completa.Sper ca ti-am fost putin de folos...;)

sadsmile 14-09-07 12:43

Ms ptr raspuns.In ce consta mai exact evacuarea pusa de tine si cat te-a costat?

sadsmile 14-09-07 12:45

Si cu filtrul ala de aer ai fost nevoit sa faci ceva modificari?

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning