![]() |
am reusit in sfarsit sa imi cumpar masina iar :) acum tunez ...shadowro ...nu ai dat accept la invitatie...k vad k nu esti in team!
|
vreau si eu in club ... acu am inceput user RaveBoy
|
cum fac rost de bani ????????? ca cer la sponsori si saracii imi dau 9 $$ cum fac ca nici sa bag benzina nam :D
|
trebuie sa muncesti vezi acolo deasupra la vehicle k ai WORK :) si asa faci bani !!
|
RaveBoy o sa ityi dau invite imediat ce ma lasa sa intru iar ...nu stiu d c dar imi da o eroare cica mai e un ip care e deja logat pe userul meu sau ceva de genu si nu ma lasa sa intru cu ip-ul meu ...bla la bla ...nu am inteles mare lucru...in principoiu nu ma lasa ....o sa iti dau invite oricum...NU UIT!
|
alex am intrat in team :p .. am facut ieri o liniutza cu speeder si mi-a dat-o .. bine ca masina lui avea o valoare cu 4000$ mai mare ca a mea :D
acuma sa il vad ca mi-am facut tot motoru aproape :D .. a si inca ceva fratilor .. cum fac si eu rost de un sponsor ca , creca am investit 100+ credite in targeted sponsors si nimic |
Deci eu am inca cateva nelamuriri :D ... cum fac sa imi de mai multe credite la 10 min .... ceva cu experienta :D .. ok dar aia cum o cresc ????
Are vro influenta la banii care ii i-au de la work daca am mai multi sponsori ????? |
nu stiu ce sa itzi zic de sponsori .. si pt mine e un mare semn de intrebare la sponsori .... am luat si eu 3 acolo sa fie .. dar cand dau sa ma sponsorizeze .. imi halesc 10 credite si imi dau mai putini bani decat as face daca i-as baga la work .. weird ... anyway .. am vazut la ashtia care is tatici ca au o lista impresionanta de sponsori deci presupun ca , cu cat mai multi cu atat mai bine :P
|
puteti sa imi spuneti si mie ce sponsori aveti si cate credite ati dat pt ei ???
|
scrie pe acolo pe undeva printr-un help ca mai mult de 10 credite pe sponsor nu are rost sa irosesti.
La inceput vizeaza sponsorii de sonorizari audio .. kenwood , alpine ,sony .. blaupunkt ... samd ... undeva sus intre nitro si credites e un indicator numit RNR .... ala o sa creasca in functie de victorile tale la draguri, illegale si de nivelul de tuning la masina ta ..... Importanta lui este ca , cu cat e mai mare cu atat poti trece la alt nivel de sponsori .. mai banosi mai exact ... de exemplu pt inceput poti prosti numa cei de la audio .. sau ma rog .. ceasuri de mana si alte prostii insemnificate .. urmatorii in erarhie sunt cei de la reviste auto urmati de cei de la cauciucuri s.a.m.d Sper ca ti-a fost de folos explicatia si sper ca nu te-am bagat in ceatza |
k thx da unde e helpu ala ????
|
daca te uiti atent pe pagina ... este pus un notice sus ... cu un link spre forumul lor .. acolo e :P
|
Iam luat masina lu cirozel la cursa ye
Apropo se resteaza scoru Da sunt primu la 4tuning yes |
dk esti dragracer sa stii k iti dau mucu...cred...nvdm intrun min pe pista :D
|
heheehehehe...nu vrei sa ne dam pe masini?! :lol: :lol: :lol:
Car # ... dragracer SpeedeR23 Class ... Idx/Rec .. Ov/Un ... Dial ... R/T: 1.436 1.391 60ft: 2.627 2.895 300ft: 6.208 6.073 1/8: 9.692 9.482 MPH: 71.48 73.06 1000: 12.519 12.247 1320: 15.023 14.697 MPH: 90.063 92.06 |
Ma dau eu cu tine speedere ...... pe masini
|
da challenge k je nu are bani sa dea :oops: :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
facem o cursa pe masini da inainte sa se reseteze scoru ok |
Spedere mai ai 5 ore
Oricum te fac cat ai la power |
daca nu faceam eu mismasuri cu masina mea .. acuma eram printre primii din 4tuning acolo :P .. da ma mancat in cur ca pe zambilica
|
Re:
Quote:
Las ca sa resetat scoru sa vedem acuma :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
hehehehe.... ne vedem p strazi in 2-3 zile :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mwmwmwmwuahahahhahahahahahahahhahaha.... :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: |
lol..masina mea valora cel mai mult din BrutePowerRC da' mi-a luat-o milogu si era facuta bine de tot..de la 4100 cu cat am luat-o valora 15mii cand a luat-o :))
|
yo`s LaMishto ;)
sunt in BrutePowerRC :D :peace: |
phoai ce draci am frate ... .. bai .... WARNING .. nu va luati bmw m3 e30 ... deci la masina aia nu poti face nici o modificare ... asa cum o cumperi .. asa o vinzi in secunda 2 .... credeti-ma ca asa am facut si am aruncat 13400 $ pe geam ..futui mm .. o fi avanda ea 192 bhp stock da ma pish pe ei ca civicul meu avea 250
|
se incepe de la 0 in cateva zile ..anuntati si voi aici daca intrati si merge ..momentan nu au dat drumu !!
|
Re:
Quote:
Apropo valora 18 mi de koko da am luat pe ea doar 6 mi Yo eram cel mai tare din 4tuning |
bhai milogii ashtia inca nu au dat drumu la joc..... cat dreq dureaza sa stearga fosta baza de date .... :shock:
|
:boxing:
:boxing: A DAT DRUMU LA JOC :boxing: :boxing: |
Uraaa au dat drumuu!!...hai sa rupem!! ..nu trisati!! :)
|
cine triseaza .... :D acum daca fac race pe para cu unul dintre \"acele\" conturi .. alexx stie :P nu imi mai da nici $$ daca castig si nici masina .. is cam nule :D deci m-au rezolvat bajetii ...
si ca un ultim lucru ... mi-au furat ecu si intake la mashina :((( |
Re:
Quote:
....te-au rezolvat!!...eu ti-am zis :) |
pai s-au gandit sa ma ingenuncheze de la inceput ca daca imi dau frau liber castig sigur :lol: :lol: :lol:
|
miam luat porsche....care se da ku mine?! 8) 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
cu ajutorul sponsorilor si cu multa munca :D
stiu k nus in team 4t... akum...care se da cu mine?! :twisted: |
io ma dau cu tine
|
golf gti :) am spart tot creditu.. acu astept :cry:
|
PAi cum mha zine si noua ma fac yo cu tine da zi si mie cat ai la power sa stiu cu cata diferenta mio iau
|
mie imi dau 800$ pe 10 credite sponsorii
apropo acum sunt fericitul posesor si sofer al unu porsche boxter s din 2001 .... dus de la ~240 bhp in nici mai mult nici mai putin de 454 bhp ... te mai tine sa te dai cu mine speeder ? :D daca ma bati pe mine il mai ai pe edd de batut si atunci inseamna ca eshti mai bun ca toata echipa 4tuning :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning