Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ? (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara.html)

AdiNX 05-07-07 13:41

Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?

amenda pt ala de la politie caruia nu-i mergea farul drept :lol:

PH86MIN 08-07-07 09:19

bn baieti,bv,felicitari asa le trebuie,ce rpd au venit echipajele,unde tre sa ajunga devreme nu ajung,ati vazut incidentul dp autostrada in care a murit un om si 12 raniti,unde tre sa supravegheze nu supravegheaza,bn k stau la panda la coltul strazii in loc sa fie acolo unde e nevoie sa salveze vietzi,bleahh deja imi e scarba de ei nu mai vb k mi se face greatza

ADDOstreet_racer 08-07-07 13:12

HAHA CE TARE CE SE GANDEAU EI SA VINA DUBA K NE OMOARA ..SI AUZI LU DOMNU STAICI .......CEI ZICE ....e festival .....tre sai zik lu domnu gabor ..da u de unde vii de la circ de esti imbracat asa .....foarte tare baieti bravo ......bravo timisoara ....

V1p3R 09-07-07 13:32

pppfaiii =)))....ai vazut sio chemat trupa ...ala prin statzie ....cum vinea`u loganurile ...dc nu iatzi zis sa vacetzi un ...drift pe acolo :))):D :D ....sau un circuit prin oras:-P ...GABORi vs Baietzii RAi......ori cum ...frumos ..pt aia care or fo acolo :lol:

iulian.ghetto 10-07-07 20:37

ce fain, baiatul cu camera cel mai tare..

gabitzUU 11-07-07 11:00

Ahahahhahahha:)))) Au sange in ei timisorenii :))) bravo baietii

MARI_NSL 15-07-07 15:45

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 992390)
Ahahahhahahha:)))) Au sange in ei timisorenii :))) bravo baietii

pai asa trebuie , se se ia cu ei in gura ;).. sa nu ii ia de fraieri ;) bafta baieti;)

danibavarezu 27-07-07 13:19

ce tupeu pe ala cu rolele, super asa sa fie mereu, deci tineti minte mereu pe spati private...

Fast1 29-07-07 20:48

Pai e si timpul sa se vada care e sefu, k doar cine rade ultimul rade mai bine :D !! Asa k politia sa stea cu radarul ascunsi si sa astepte carutele sa treaca k restu vor fi in parcari:D

blad 31-07-07 20:59

tare faza cu rolele :))

MARI_NSL 04-08-07 03:27

Quote:

Originally Posted by blad (Post 1023612)
tare faza cu rolele :))

cred ca ia umplut de spume ala cu rolele :)) dar ce sa ii faca :)):lol:

m@nu 06-08-07 16:52

tine minte teren privat

Guwy 07-08-07 08:56

Ce le-au facut la gabori , cred ca nu mai puteau de nervi si de oftica ca nu au putut si ei sa de-a macar o amenda :D .
Salut ! ! !

EvLSant0S 13-08-07 07:30

ceva detalii ? aveatzi aprobarea celor de la superhipermegaultrauberMarket sa le folositi parcarea? a vbit cineva de sus ?
azi la timisoara maine-n toata tzara pla .. :)
s-au certat un pic cu ei si aia a fost s-a dus la fund
chiar, se mai intalnesc baietii de la timisoara acolo ?

cozo 17-08-07 21:54

ar trebui sa le aratam gaborilor k existam . sa invete cum sa se comporte cu ''participantii la trafic''. respect TIMISOARA

Corse 18-08-07 00:20

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1043813)
ceva detalii ? aveatzi aprobarea celor de la superhipermegaultrauberMarket sa le folositi parcarea? a vbit cineva de sus ?
azi la timisoara maine-n toata tzara pla .. :)
s-au certat un pic cu ei si aia a fost s-a dus la fund
chiar, se mai intalnesc baietii de la timisoara acolo ?

nu, de atunci au inchis parcarea aceea, si a murit tot spectacolul. e iara liniste, doar grupulete in diferite parti ale orasului. nu mai e adunare generala.

Guwy 25-08-07 00:18

Pacat ... eram sigur ca asta o sa se intample .

DiavolitzaTm 01-09-07 03:04

pai normal k parcarea real ii spatziu privat...al firmei doar nu o fi public :D

Urban per4mance 18-09-07 07:13

RESPECT TIMISOARA!!! AVETZI QOAIE!!!!CLAR!!Eu am patit in iarna 2006 suma d 27 mil amenzi de crculatie,stranse in vo' doi ani!!din care una d 15 milioane era data d politia comunitara pt ca am intrat pe o strada'' accesul permis doar riveranilor'' sa iau un turist spaniol din ploaie!!??s-a legitimat!!maximul era de 40mil deci am fost norocos....F***i in gura de fomisti..noul cod rutier zice ca organele de pol tre sa stea la vedere si ei tot prin benzinarii stau ascunsi cu radarele...AS FI DAT 5 MILIOANE PE-O AMENDA SA FIU CU VOI ACOLO IN GIRATORIU!!JOS PALARIA!!!Cand m'oi intoarce acasa vin un weekend la voi ca sunteti prea tari!!

alexbmw 04-10-07 01:23

nasol s-a lasat cu taloane luate eu sunt unu din cei opriti bmw-u ala negru dar fratilor le-am facuto la freri ca nu mai au ce sa ne faca.s-a inceput iarasi intalnirea la real...cine doreste e bine venit cu cati mai multi mai bine.

Urban per4mance 04-10-07 23:21

aaaaaaaah!!inebunesc,sunt ''legat'' aici inca pana vara viitoare...bravo voua...inca o data:TOT RESPECTUL.

sk8erboy16 18-02-08 16:51

Bravo! Tot respectul pt timisoara

All times are GMT +2. The time now is 04:06.

- Copyright 2026 4Tuning