![]() |
Re: piese SH
Ia care imi spune primul de unde imi iau radiator si ventilator pentru AC? IN CE STARE ESTE, SCORUL SI UNDE? Va multumesc mult de tot!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
am o bara spate de matiz . care o vrea sa vina sa o ia .
|
cumpar spoiler tico spate ca al meu e spart :D contact pm sau YD: frantuzu_2007
|
Quote:
Initial am vrut sa imi iau si eu sh dar e prea riscant sa iau radiator sh . Paote sa imi zica omu ca nu are nik si el sa fie plin de carpituri si pentru 100 ron nu se merita sa risti . Dar ce e ciudat e ca am intrebat pe la magazinele de piese daewoo din galati si toti imi dadeau un pretz undeva in jur de 800 ron . |
domnul YBR? cu cat dai kestia aia dce la skimbatorul de viteze?e imbracamintea nu?arata bine?de la frana de mana ai?zimi un pretz ceva te rog.si manerele de plastic de la usi pe fatza ai?pt usi cu geamuri electrice...tot ce e de plastic akolo intelegi...astept un pm sau rasp ms mult...
|
salutari tuturor.in primul rand.
in al doilea am probleme cu aeroterma daewo racer. este la fel k l kadett dar nu stiu de unde sa o procur si as vrea ..........ca noua. |
cumpar arcuri pentru spate de cielo.....sa fie tari......k la mine cu masina goala,rezervoru un sfert.....sta lasata si am amortizoare noi
|
Ma intereseaza si pe mine o bara fata de cielo cu tot cu armatura adik bara aia de fier din spate in kre se prinde mi se pare sau e de protectie ..si sa aiba si suport de proiectoare
|
Daca are cineva de vanzare pentru cielo pt usa dreapta pasager fata nu maneru plasticu acela pe care stai cu mana daca stiti ce vreau sa spun
|
Quote:
http://mall.neogen.ro/auto/daewoo-ci...7371_1/details |
are cineva o pereche de oglinzi rabatabile pt cielo? :D poate, poate...
|
te pot reolva cu noi
|
Quote:
poate gasesc sh, mai ieftine... daca nu, iau noi cu 99 ron. |
decizia`ti apartine :P
|
Ma intereseaza doar spoileru de armatura am facut rost :D
|
usa tico
Buna ziua!
Ma intereseaza si pe mine o USA COMPLETA STANGA FATZA TICO (USA SOFERULUI)!!! si usa stanga spate (aceasta din urma poate fi eventual si fara geam). Ma poate ajuta cineva? Negociem pretul. Multumesc. |
spoiler nou in cluj te pot rezolva cu 215 lei + transportul pana la bucuresti.
|
usa complecta noua de tico ii vreo 5 milioane
|
semnalizare dreapta cielo ?
|
pt cei care vor piese din dezmembrari, va recomand sa intrati pe craiovaforum... veti gasi mult mai multi oameni care dezmembreaza cielo, espero, tico... si preturi destul de bune, chiar daca veti plati si transportul.
p.s: Xorro, am eu o semnalizare dreapta, dar nu e cine stie ce de ea... e cam dus "luciul" ala de pe interior si arata cam aiurea... daca o vrei ti-o fac cadou, ca eu mi-am luat alta :) |
Cumpar bara stabilizatoare de nexia...
|
Quote:
|
amandoua.. :) Dar prima o prefer pe cea de jos,bara antiruliu!!! :)
|
o oglinda pt cielo stanga,daia cu "picior" ? sa fie functionabila...
|
cine are o husa de tetiera pt cielo??? pls...imi trebuie neaparat saptamana asta.
|
Huse pt tetiere am eu! sunt albe si cu emblema DAEWOO neagra!
|
imi trebuie husele originale...cele gri cu liniutele pe ele...ca am pierdut una.
|
Caut si eu un compresor A/C de Cielo...
|
vreau si io turometru de cielo !!!! are cineva ?
|
salut,
am si yo un stop spate golf 4 stanga, nou nout aproape ,doar k are o mica plesnitura la suprafata, nu se vede decat de aproape. este pentru golf combi(variant) |
Buna ziua....sunt nou in zona forumului despre daewoo de aici.....dar vreau sa intru si eu in grupul vostru am un cielo.......aveti cumva un volan de cielo?.....ma intereseaza sa fie butucul mai mult ca vreau sa imi pun un volan sport.....si eventual ceva sfaturi cum pot modifica sa pun sport ma refer sa pun o flansa sa se potriveasca celle 6 suruburi in care se prinde cel sport....va multumesc..
|
cumpar oglinda fata dreapta pentru tico
|
Quote:
volanul normal de cielo nu are butuc separat, e dintr-o bucata. se gasesc butucuri cate vrei... in jur de 50ron. |
stiu ZGA dar am avut un preten care a scos butucul din volan:D.....si de asta am cerut unul complet....am sa incerc sa caut dar un sfat cum pot pune unul sport pe cielo? te rog..am un volan sport care se prinde cu 6 suruburi imbus....cum il pot pune pe un butuc de cielo( ca vreu sa mearga si claxonul..sa se mentina sistemul cu lamela aia de pe spatele butucului)..
|
pur si simplu cumperi un butuc pt cielo/kadett e, cu 6 gauri pt suruburile de prindere :) altfel nu vad cum...
|
e cu 12 sau 18 gauri ca sa potriveasca la mail multe tipuri de volan.
|
aham....am sa vad....oricum ms de sfaturi baietii....spor la tunarit......am sa mai revin sa ma mai consult cu lumea de pe aici.....bafta numai bine
|
nu are nimeni o oglinda stanga ed vanzare?daia de GLE?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning