![]() |
Re: Roman
baietii ne vedem in seara asta la un 10 in parcare la Kaufland?
|
Sa faceti poze pt forum....daca va vedeti
|
stabiliti o zi si o ora... daca sunt mai multe zile si mai multe ore, mai bine, avem de unde alege, votam...:)
|
Quote:
|
master ...belea vopseaua..ti'am mai zis eu.. jante.. folie si esti tatic .. in seara asta ziceai ca aveai suspensie super sport :lol: :lol: nu crede'am ca incap 5 in seicento...pacat ca ai venit la 10 juma' ...la 10 fix a mai fost un baiat cu o berlina alba...care cred ca venit pt intalnire dar ...eu fraier....nu m'am bagat i seama cu el
|
Da frate, that's the next level...cand vin de la mare ma pun pe facut ceva verzisori si asta si doream sa ii cumpar. 4 jante si sa foliez si restul geamurilor + alte mici detalii de stilizare...eh...oricum...ne adunam noi mai multi in curand...ce naiba...
|
V-ati intalnit pan la urma?...
|
fratilor, puneti-va poze cu masinile... vreau sa stiu si eu dupa cine ma uit pe strada...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca tot am terminat 1 etapa la masinuta si tot zicea cineva k vrea poze cu masinutele personale hop top ca bag eu una :) |
ihh ...nu'i chiar asa ..:lol:...ai trecut pe acolo la 10 jumate ...cu inca 4 oameni in seicento ..ai coborat pt o sec din masina...iar cand am ajuns eu cu bicla in parcare erai deja urcat in ea... asa ca era mai greu sa ma bag in seama cu tn.... las' ca avem noi timp ;)
|
Anunt!!!!
2 Attachment(s)
Mia sarit un capac de la masinuta (aveam muzik tare, nu am auzit knd a sarit :) ....ata ete, ce sa'i faci)
Capacu este pe 13", model ca in poze. Care stie de unde pot cumpara un set ca asta sau poate stie cineva de capacu' meu (cred ca a evadat undeva pe directia Marom-Smirodava- 2 Magari), plz lasati un mesaj. Sau daca stiti pe cineva in Roman care are asa capace sau care imi poate face rost de asa un capac lasati un mesaj (Ofer $) Multumesc anticipat si sry de aces post (stiu ca e cel mai penal post posibil) :oops: sper sa nu ajung de rasu' satului :)) :oops: |
omg shi io care voiam sa te intreb daca alea is jante de aliaj =))
|
da arata fain, nu??? Cand am cumparat capacele erau ca in poza a IIa... si ce in prima poza vezi tu negru era ca restul...si am cumparat spray si am vopsit frumos...pana mea...exact in seara knd am terminat modificarile "grele" la masina (nu o mai condusesem de 1 luna) am pus repede capacele si am scoso la o tura (nu mai aveam rabdare...) ...si ghinionu' kre mia rapit tot entuziasmul si bucuria a fost sa pierd un capac dracu' stie unde'
P.S. Da is faine, nu??? Dau bine pe masina??? (vezi poza mai sus) |
2 Attachment(s)
asta e masina mea... inca in stadiu de lucru (nu neaparat modificari), n-am condus-o decat de vreo 2 ori :)) aaa. era sa uit... daca are careva vreun motor de vanzare cu tractiune spate, benzina de cel mult 75 de cp, cumpar:D
|
Man tu ala de ai contact cu CIELO GALBEN DMX, bagal oleak pe forum pe omu' ca vad ca are contact si merge la intalnirile celor de la bancute...
Nu are rost sa mai facem si noi ALTA GASCA, ALT LOC, ALTA TREABA...si asa orasu e mic, masinile sunt putine... Eu spun sa vb. DMX cu respectivii si sa ii bage si pe ei putin pe forum :) si asa facem treaba. A IIa treaba...ar trebui sa mergem NOI la intalnirile lor si sa vedem cum e pana sa facem noi altele, poate ne place, poate e ok...poate facem one big gang (si poate ne baga DMX in seama la cei de la bancute) CE SPUNETI??? Eu is de parere ca incercarea moarte n'are |
nu va-mpiedica nimeni sa veniti la bancute, doar ca trebuie sa vina cineva sa se bage in seama, sau daca recunosc pe cineva, dupa masina eventual ma bag eu... DMX vine pe-acolo da' nu in fiecare seara... oricum, saptamana asta nu prea va fi lume pe-acolo, multi din ei sunt plecati pe la inscrieri pe la facultati...
liniute faceti prin Roman? si daca da, unde? |
Cand putem sa ne intalnim ...sa va cunosc si io ...? io vin in Roman de 3 ori pe sapt ...si ma gandesc ca e ok daca anunt aici si be vedem undeva la o poveste.
|
putem lasa niste numere de telefon si vorbim... multi din Roman merg la piatra des, pe la strand, piscina... n-ar fi o idee rea...
|
Pai este sectiunea date de contact....acolo aveti nr de tel al meu ...puteti lasa si voi ...si va mai anuntam telefonic daca se mai intampla cate ceva la Piatra ...sau in alta parte;)
|
nu mai posteaza nimeni nimic...? vorbeati de intalniri, ce s-a stabilit...?
|
1 Attachment(s)
Pe asta il stiti? L-am vazut in Roman zilele trecute...e de la voi?
|
dap e de'al nostru :D ..doar ca nu'l cunosc pe proprietar
|
Pacat ...voiam sa ma bag io in seama cu el ..dar mai era cu unu ...si ai vazut cat e de mare:)
|
mare mare mare si chel pe deasupra =))
|
Nu mai punem faptu ca e chel ...se subintelegea oricum :o :D
|
oricum cred ca stie el ceva de 4tuning din moment ce a fost la suceava...
|
wrx-ul e wrx, da' sunt in Roman 2 wrx sti... cam tari... 285 de cp....
|
Quote:
|
Ba da lol..fratii Anania..
|
Pai si cum intram ionlegatura cu ei?...Cu tipu cu Golful.....cu Skoda aia rosie ...ca am mai vazut-o pe la intalniri?
|
5 Attachment(s)
Inca cateva bucati din Roman;)
|
O sa vbesc cu ei sa vad ce zic...dar oricum locul de intalnire principal ramane in parculetul de la roman voda...acolo vin toti...
|
Acolo unde am zis io la fantana arteziana nu? Pai vezi putin cum sta treaba ...poate organizam o excursie si la Roman ca k la Tg Neamt am fost si o fost chiar frumos. O sa vedeti pozele ...tre sa le primesc zilele astea.
|
Ok..spui cand veniti si noi pregatim terenul :D
|
Mai bine ne vedem la BT daca se tine pe 26....ne cunoastem acolo ...si apoi stabilim o zi cand sa venim la Roman (in Sept o sa fie la noi intalnire) ...io oricum ajung des la Roman ..dar activitatea se desf mai mult seara noaptea...nu am cum sa va prin prin oras...
|
I'M BACK ONLINE :) (si pus pe treaba) :)
|
^vere da'mi un semn pe mess... cum fuse la mare?mai ai bani pt jante?
bafta maxima!! |
Quote:
k m`ar interesa si pe mine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning