![]() |
Re: Bacalaureat 2007
apropo de bac-ul oral la romana....vedeti ca au aparut niste culegeri cu subiectele rezolvate, atat cele de tip I cat si cele de tip II...cautati-le pe la librarii...merita!:)
|
Quote:
ps: citeste cu mare atentie ce am zis in postul de mai sus ! am zis clar ca la oral sunt PUTINE POEZII nicidecum la scris ;) ... oricum ai lua-o e mai multa proza...nicidecum 90% =))) si inca ceva..nu generaliza ... ca mai sunt unii care trec cu vedere si te vad prost si iti dau 9 sa scape de tien asa e ..dar nu isneaman ca in toata tara e la fel ce draq ! si iar un atestat e un rahat..eu il aveam acum daca vroiam cu 10 fara sa ma prezint macar ..nu compari atestatul cu bacul ma! orice prost isi poate lua atestat in info sau engleza ..sunt atatea firme care dau ;) |
apropo...voi cum va imbracati pt oral?am inteles ca se tine cont si de tinuta...
|
pantaloni de costum,pantofi si camasa :oops:
|
asa ma gandeam si eu....sa vedeti voi ce calduri o sa induram....imi doresc sa treaca odata....ca nu mai suport
|
eu in doliu ;) cu o fata trista ... vor spune sa imi dea o nota mare ca-s amarat acum :))))
|
bai....faza e ca trebuie sa fim siguri pe noi...sa nu le aratam ca avem morcovu....:)
|
Va recomand din tot sufletul site-ul www.ebacalaureat.ro.
Ajuta mult |
merci mult, uitasem de site-ul asta...eu nu aveam toate subiectele de la oral...;)
|
chiar ii fain site-ul asta ... mersi
|
Cu placere,sper sa va fie de mare ajutor.
|
Apropo,din cate am inteles tinuta la oral ofera din start nota de trecere,adica 5.Asa ca faceti bine si mergeti la costum daca puteti,nu in pantaloni scurti.Acuma sa nu intelegi ca intrati la costum si nu ziceti nimik si treceti,dar daca vorbiti, indiferent ce vorbiti atata cat este corect gramatical va ofera nota de trecere.Nu pot garanta 100% pentru asta dar cu siguranta profesorii examinatori vor fi mai indulgenti.
P.s.: nu mai puteam edita. |
puteti sa va duceti si in bluji cu o camasa pe voi ...
nu va zice absolut nimeni nimic ... trebe sa vbiti umpic pe subiect si luati 5-u :) |
pai eu vreau 10 :D
|
pai si eu!
da noi tre sa vorbim un pic mai mult pe subiect... sa spunem chiar tot! si daca spunem tot ne ducem si in slapi :lol: |
cu totii vrem 10, va spun eu..nimeni nu vrea sa ia 5 in oral...ar fi jenant;)
|
Si eu sunt printe aceea care dau anu acesta...sa ne ajute Dumnezeu sa intram acolo unde vrem pt ca bacalaureatu se ia, daca te straduiesti sa iei cu nota mare e super bine. Eu dau la chimie, geografie si toate celalalte probe obligatorii pt prof. mate-info. Dar as vrea sa stiu daca e cineva d aici la fac d arhitectura sau c parere are despre ea????
SA AUZIM NUMAI DE BINE LA BACALAUREAT! |
si eu da bac'u anul asta, eu dau la romana(oral+scris), franceza(oral), engleza(scris), isorie(scris) si filosofie(scris)
la oral ma inbrac in blugi cu camsa....pe caldurile astea nici nu ma gandesc sa merg in costum oricum....succes la toata lumea, sper sa intere fiecare unde vrea |
crede-ma e mai comod in pantaloni de stofa subtiri de costum decat in blugi de 10 ori
in sus o camasa cu maneca scurta si atat iti dai seama ca nu te duci cu sacou pe caldura asta |
azi m-am apucat sa recitesc tot ..sa ma uit pe variante la oral! am aj la concluzia ca acele opere carora li se acorda doar 1-2 subiecte nici nu merita invatate..doar sa citesc asa rapid! pun accept pe cele cu peste 5 subiecte ... mi-am facut lista frumos la fiecare opera ce subiecte am ! si daca sa spuenm imi cade cartarescu (la care e 1sub doar---- sanse f mici) voi trage altu simplu si da-o draq de treaba imposibil sa cada iar ceva cu 1 sub :)))
|
Quote:
place ca esti optimist :D eu mai am putin si termin, dar m-am saturat :( |
Quote:
succes! ma apuc si eu maine de invatat! |
Quote:
nu e multumita deloc de examene, de felul cum ie ... dar o pasioneaza arhitectura ... si face sacrificiul pt ea ... gandeste-te cat de mult indragesti arhitectura inaitne sa te implici ;) |
nu mai reusesc sa dorm ... la roman imi e cel mai frica ... oral ca oral da scris... daca ne da un titu maiorescu ... ne-am dus ... ca presupun ca nimeni de aici nu a invatat asa ceva... oricum au mai ramas 2 zile :)
|
ideologiile draq le-a invatat..doar 2 propozitii daca stiu sa spun ....unde anul si niste tampiti din grup :))) in fine ! am si eu o intrebare la : Exemplifica formele de manifestare ale dramaturgiei in teatrul modern,intr-un text literar studiat ! aici voi ce faceti? :| eu cu profa de med,care este si in comisie e printre cele mai bune de la noi am facut jocul ielelor! iar o priteena spune ca trebie iona :| voi ce spuneti?
|
Quote:
cat despre junimea si titu maiorescu, unii ar fi meritat impuscati la vremea aia :lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum primu pas e bacu :) |
daca a gasit cineva listele pe edu sau comisiile sa le puna aici ...sunt binevenite :)
|
am scapat de el...a fost greu sa copiez dar am facut-o, oricum bafta tuturor ce dau bacul anul asta
|
Quote:
|
ceva de genu...dar nu gasesc...caut sa vad ce numar sutn eu pe scoala pt bac pielea mea
|
Quote:
|
chestiile alea ce le vrei tu Tboy cred k se vor afisa din pacate doar duminica seara... cel putin cj asa e:D :-s am postat deodata
|
mda m-am descurcat :)) stiu ca noi avem 3 comisii ..acum tre sa aflu la care comisie voi fi eu :)) ce draq ar fi pacat sa nu-ti aranjezi oralul sportul daca se poate! dacan u asta e mergi batraneste pe noroc
|
observai ca nu mai stiu nimic din ce am invatat
|
Quote:
|
Quote:
|
nuuuu prin cunostinte... acum stiu toti profesorii cum e fiecare ..cam naspa la mine :| maine sa vad exact la ce comisie cad :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning