Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Odata la cate zile iti speli masina? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/43818-odata-cate-zile-speli-masina.html)

ionut_cluj 02-02-08 00:55

Re: Odata la cate zile iti speli masina?

o data pe luna curatenie generala la o spalatorie auto langa mine (fac treaba foarte buna baietii) si o data, de 2 ori pe saptamana cate-un exterior la petrom/mol..

mae 02-02-08 07:07

cand se murdareste, iarna destul de des ca sa dau sarea zos de pe ea. vara o data pe saptamana deobicei

B 46 KTO 16-02-08 16:47

cam o data la saptamana ... vara de doua ori pe saptamana ... si in weekend o bibilesc eu :)) cel putin interiorul trebuie sa fie ... bec !

Black Pearl 24-02-08 21:19

Saptamanal exteriorul si aprox. o data la doua saptamani interiorul.

stefan_88 25-02-08 15:40

de 2 ori pe saptamana interior-exterior

riv_gms 25-02-08 16:12

Cam O Data La Saptamana Interior Exeterior

iMAGiNE 03-03-08 03:29

La spalatorie mai rarutz... o spal singur cand am timp sau cand e prea jegoasa. Anyway... stau cateva ore pana o termin, o fac si interior si exterior, partea nasoala e ca-s cam pretentios si imi ia mult timp. :D Acum, ca a fost cu sezonul asta rece am dus-o mai des pe la spalatorie ca singur n-aveam cum s-o spal ca ingheta apa pe ea...
Ahh, si cand se pune praful pe ea am un "mop" dinala cum au si taximetristii, imbibat in motorina si lasat la uscat... curata super bine praful de pe ea!

Jesse 05-03-08 17:47

Cam o data pe saptamana, la spalatorie sau OMV. Da si in fata blocului ca e marfa, doar e masina mea, nuh? :)

JunKer_hP 09-03-08 18:48

1 dat pe saptamana

DannyMineru 10-03-08 09:49

de fiecare data cand este nevoie de asa ceva , iar un rasfatz ca sa ii spun asa il dau odata la 2 saptamani pe la munca :)

Maskatu 10-03-08 20:04

Am constat ca o spal degeaba... se pune prafu pe ea cum ies din spalatorie sau cum termin sa o sterg ( cand o spal eu) . Daca nu ii dai cu ceara sau polish, degeaba o mai speli... polishu o mai protejeaza, nu se mai "lipeste" prafu asa rpd de vopsea X(

Alexandru` 19-03-08 12:39

la 7 de zile

~ EWN ~ 26-03-08 18:49

la 3-4 zile o data la spalatorie

danxxl 29-03-08 14:39

la cel mult o saptamana,daca nu am norocul sa ploua.Praful in schimb te omoara.M-am saturat sa dau cu pamatuful:)

Greedy91 01-04-08 23:45

o spal de 2 sau 3 ori pe sapt depinde de vreme si de starea mea de spirit . merita spalata :) pt ca mor de ciuda cand vad o masina relativ buna cu stratu de praf si alte mizerii de 2 degete si mai e si vorba aia : iti poti da seama de personalitatea unei pers dupa modul in care isi ingrijeste masina .

danxxl 02-04-08 18:18

Corect Greedy dar mai trebuie sa iti si permita timpul.Oricum masina neingrijita se cunoste de la o mila distanta.

Bughilas 10-04-08 15:34

dupa cum zice Maskatu....Nu neaparat polish..dar spalatoria cu ceara e super......protejeaza si tabla.....si fratilor..Eu o spal cand e murdara..Catodata sta si nespalata mult timp......

sebaaa 14-04-08 11:13

perioada ca perioada.. dar cu ce o speli cand o speli acasa?
am la dispozitie apa curenta si furtun , si perie din aia prin care iese apa din mijloc..
sa folosesc ceva solutie cand o spal.. am niste gainat pe masina.. si stiu ca e naspa ala ..
si pentru lustruit ce ar fi cat de cat bun dar sa nu coste o groaza de bani ?

gabitzUU 19-04-08 01:50

Eu de exemplu am masina din dec2007,si pana acum am spalat-o de 4 ori ...nu prea ma omor cu spalatu masinii :|

apache 06-05-08 00:26

mama ei de vreme aici in brasov ..o spal o data pe saptamana dar de vreo luna de zile ploua non stop si mi se lipeste pragul la greu de ea si da-i si spal-o iar...am dublat la 2 ori pe sapt

Yonut_a 11-05-08 19:34

de fiecare data cand e murdara
Acasa in curte

Blondy26 11-05-08 20:54

cand apuc o spal la spalatorie...cand temperaturile ajung la peste 20grade, prefer sa o spal cu labutzele proprii afara cu furtunul si cu spuma...e ieftin,distractiv si eficient ca una e ce faci cu mana ta, si una e ce fac altzii;)

apache 11-05-08 21:04

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1528011)
cand apuc o spal la spalatorie...cand temperaturile ajung la peste 20grade, prefer sa o spal cu labutzele proprii afara cu furtunul si cu spuma...e ieftin,distractiv si eficient ca una e ce faci cu mana ta, si una e ce fac altzii;)

hai sa iti zic eu ceva tie...daca o speli cu manuta ta fara wap o sa faci praf vopseaua cu propria ta manuta.

spalatul cu carpa uda in fata bloculuui deterioreaza vopseaua (mai ales pe cea metalizata) deci prin urmare ai dreptate .e altceva cand faci cu mana ta...pentru ca nu e ceva facut calumea

22VIN 16-05-08 14:39

eu interiorul prefer sa-l spal cu mana mea, dar cum stau la bloc nu ma apuc de taranisme de curatat masina in fata blocului... asa ca ori o fac cu totul la spalatorie, ori cand ma duc pe la cineva la casa si am suficient timp, mai curat prin ea

B 79 D X R 24-05-08 21:12

O spal o data pe saptamana, vinerea sau sambata, dar au fost si momente cand am spalat-o de 2 ori pe saptamana sau o data la 2 saptamani. In functie de cat de mult circul cu ea ca mai e si aia de serviciu. In general apelez la spalatorii dar nu am gasit inca o spalatorie de care sa fiu deplin multumit. Din cauza asta o mai spal si eu cu mana mea dar foarte rar.

c i k y 24-05-08 23:36

Eu imi spal Golanu' odata pe saptamana...ba la spalatorie...ba la un coleg de-al meu care sta la curte :) Imi place sa fie curat in mod special la interior , la exterior nu prea am ce sa ii fac pentru ca se pune praful imediat dupa ce o spal

apache 25-05-08 23:14

a mea-i curata bec pe exterior tot timpul ...dar pe interior zici ca m-am...in ea...totdeauna gasesc sa las cate-un ambalaj de ceva...

Messerschmitt 18-06-08 16:08

Pai depinde de vreme si de timp.. daca e murdara rau la spalatorie, daca e frumos afara si nu prea am ce face o spal eu,dar foarte rar! ca este enrvant sa iti mai ramana vreo dunga pe ea sau chestii dastea:D si in interior fac singur de cate e nevoie

apache 19-06-08 01:20

ce masina ai messer?

Messerschmitt 19-06-08 11:00

Dacie;)))
dar nu pot sa zic k o folosesc numa io:D

apache 20-06-08 21:22

si scuze de off topic...dc razi ca ai dacie? ti se pare rusinos? daca da inseamna ca nu o meriti

Messerschmitt 20-06-08 22:09

nu mi se pare rusinos... kiar e in stare cat de cat buna;)
Dar am ras ca sigur credeai ca am nu stiu ce limuzina....(pt ca am zis ca nu rpea o duc la spalatorie..asa presupun)
SCZ de off topic..

piratu_volvo 23-06-08 15:48

Cam de doua ori pe luna daca nu ploua si se aduna doar praful dar daca se murdareste mai tare o spal de cate ori e nevoie.

18_NYK 26-06-08 17:31

Cam de 2 ori pe saptamana la spalatorie.

B83RUP 27-06-08 19:45

de 2 ori pe saptamana, acum ca a venit caldura

GanGxta 06-08-08 00:37

in fiecare 2, max 3 zile

PH 33 RNR 07-08-08 19:07

De obicei in fiecare saptamana Duminica,dar daca se murdareste mai repede o spal si mai des......

weed2gf 11-08-08 22:05

Saptamanal !

KillerINC 29-08-08 01:08

o data sau chiar de doua ori pe saptamana :D

cosmin_cosmin_1 03-09-08 09:54

o spal in anii bisecti

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning