![]() |
Re: Seat IBIZA... auto emoción evolution
Quote:
de la un magazin de piese... de unde altundeva |
Quote:
|
cere si u spray de triple ca stiu ei ce sa iti dea... habar nu am ca nu mai am tubul... e vreo 10 ron
|
masina arata ok, felicitari,insa la alte modificari, nuj, sa o fai mai agresiva putzin..:-??
|
7 Attachment(s)
Multumiri lui rudolf.s pentru VIRTUAL TUNING ce parere aveti de pozele de mai jos care ar trebuie sa pune in practica ?!
|
in mod cert, dungile de pe capota, plafonu, si emblema negre ii dau un aspect destul de agresiv;) {ar fi frumos k acele dungi sa mai aiba o continuare...}
|
Salut TIR frumos Seat ti-a iesit si ce imi place cel mai mult ca te implici tu personal nu ai dus-o in vreo un service si sa faca aia acolo tot tineo tot asa ca faci treaba buna si sa ai noroc de masina . Am si o intrebare de unde ai cumparat neoanele pt Angel eys cu cat si cine ti le-a monatat , nu ai avut probleme dupa aceea sa ti se abureasca ?
|
sa iti zic sicer farurile se aburea inainte sa instalez inelele... asha erau ele din fabrica cam aiurea :)
|
ce-ai facut cu farurile vechi ca as avea nevoie de o pereche de faruri? Bafta!
|
citeste postul mai bine...
|
1 Attachment(s)
Am si eu un wallpaper frumos rau cu masinutza... :lol:
|
salutare !! super tare masina. Am si eu un ibiza si as vrea sa ii pun si eu pleoape si angel eyes dar nu stiu de unde sa iau, ma poti ajuta si pe mine cu magazin ceva. Bafta in continuare la aranjat masinutza.
|
Frumosa lucrare
|
sunt nou pe aici si am cateva nelamuriri!!!! ibiza 1.4 16v din luna 10/2005 ce tractiune are, ca pe net am gasit si cu tractiune spate dar si cu tractiune fata. consumul ei este de 10.5 urban si 5.5 extraurban, iar mixt 6.5?????
|
nu exista masina VAG cu tractiune spate.
|
din pacate :D
|
cred ca vroiai sa rupem bmw-urile si mertz-urile in 2 :)) a ?
|
1 Attachment(s)
roaga`l pe baiatu care ti`a facut virtual tuning sa iti faca la poza de mai jos grila in forma de fagure dar acolo unde venea emblema..zic ca da mai bine..chiar sunt curios:D
|
uite o sa vb el :d si eu m-am gandit la asta... da cred ca ma duc la seat si iau fagure si mi-o fac eu singur :D ca am mai vb cu un baiat de si-a facut :)
|
da mai bine fagure!
se asorteaza si cu grila din bara ;) |
nu sti cumva cum se dau jos ornamentele acelea de plastic de la praguri ca sa trag cablu pt subwoofer sub ele? am inceput din spate sa il ridic ca e cumva pe sina si nu prea s`a miscat...
mersi |
vad ca ai passat alea sunt prinse in niste cleme... da am impresia ca trebuie sa desfaci footrestul si dupaia se desfac usor.
|
da la passat stiu incep din spate de la bancheta si ii prins in cleme.
dar la seat m`am pus astazi si nu am reusit. parca ii pe ceva sina... |
Foarte frumoasa masina TIR, am si eu o ibiza si as vrea sa-i fac cateva modificari, astept raspuns la PM.
|
Am mai facut cate ceva la masina cat de curand o sa revin cu poze
|
Re: Seat Ibiza 1.2 12V Proiect modificari de o saptamana
Quote:
|
la reprezentantza.
|
6 Attachment(s)
Am mai pus si eu ceva nou pe masina :) nu am facut poze cand le-am montat initial :) Si sunt putin murndare ma refer la pedalele sport de AUDI TT
|
Sa le calcati cu grija.
Au intrat ca o manusa, nu?... ;)) dupa a2a incercare |
ceva modificari noi? :)
|
s-au facut ceva mai multe modificari dar nu am avut timp sa pun poze ;) curand o sa pun ;)
|
sa vedem, sa vedem
|
in weekend promit ca o sa revin cu pozele :)
|
hai bre ca ma faci sa-mi iau si eu ibiza :D:rolleyes2 hai asteptam pozele in uikend :)
|
Quote:
o sugestie , incearca sa faci capota neagra intre dungile deja puse de prietenul tau care sa se continue pe grila de la semn ;) cred ca ar da mult mai bn si ar fi mult mai agresiva :D |
Quote:
faine pedalele! astept si celelalte poze! ;) |
5 Attachment(s)
Daca tot se cer poze... vin cu update-ul de la interior. I-am schimbat nuca schimbatorului cu una din piele gaurita de audi s3 :).
Maine sper sa revin si cu restul de update-uri. |
misto nuca ;)
|
9 Attachment(s)
Am venit cu pozele promise :)
Modificarile constau in: 1. folie pe geamuri 2. plafonu + eleron luneta facuta negre 3. partea de sub numar plus buza de jos de la bara facute negru mat. |
Masina plange dupa papucei noi :)) Looking good so far ;) Incearca o folie neagra pe capota in continuarea celei de p plafon cu cele 2 dungi trase in photoshop de pretenu tau :) Sa ti le faca p comp intai sa vzi cum ar arata. Spor in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning