![]() |
Re: Manta
7 Attachment(s)
o vopsesc la un service aici langa mine.. in 1 sapt e gata si e si cuptor.. si oricum e mult mai ok.. 1200euro cu tot cu materiale.. aici tot cam atat ma dua si dura mult mai mult si nu iese ca in service. cat despre masina in 3-4 zile e gata tinighgieria.. urmeaza partea cu motoru si electrica... maine o si antifonez pe dedesubt.. la podea. si portbagaj. mocheta am multi metri acasa trebuie sa o lipesc pe urma.. de abia astept s-o iau de acolo sa pun prelata pe ea.. 1 luna si s-o duc la vopsit.
|
Vopsesti si jantele tot acum?
|
da. tot acum.si compartimentul motor
|
Quote:
|
Nu reusesti sa ajungi joi cu ea la intalnire, asa-i?
|
iti dai seama ca nu .. sincer sa fiu. kred ca prin februarie o sa fie gata 100%
|
Quote:
|
arata bine masina tineo tot asa . ;)
|
6 Attachment(s)
d luni cika se apuca sa puna motoru am terminat si eu tinighgieria. mai are putin la aripi in fatza la sistemu d prindere de jos.. surubu ala.. si o antifoneaza repede ca e goala si in interior si pe dedesbut curata si degresata cu benzina cu teroson d`ala german de 1mil cutia de 5l
pana atunci am avut timp sa imi cumpar ceva audio pentru masina.. dvd cu divix si 2 ecrane de 7inci statie JBl statie US woofer jensen cabluri etc si niste difuri hi energy |
6 Attachment(s)
am dus scaunele si toate alea la tapitzer! 15mil piele tot. fetze de usi to
|
ce motor va avea?
|
2.2 inj cutie 5 tr overdrive si autoblokant
|
Quote:
|
imi ajunge asta.. prefer sa merg cat d cat usurel si sa fie senzatie masina la look ai vzt ce a patit micutzu
|
deci proiectul asta m-a spart....e tare rau...tine-o tot asa c o ti bine:)
foarte tare,bravo,felicitari....nu te lasi vad...perseverezi:):D :-) :o |
2 Attachment(s)
mi-am cumparat azi condesatorul si twetere DLS
http://www.***********/car-sound/difu...eries-t25.html |
cat de marfa sunt,o sa fie galagie inseamna pe bomba ta,asa-i?:tetter: :peace:
imi place ce vad!bravo! |
sal ..am si eu o intrebare..merge pe opel monza motor de bmw ???
|
3.0 24v 6 in linie e cel mai indicat pt manta. fara complicatii ff mari. cum ar fi alt motor de alta origine
|
doarr4u17, scriai cu ceva timp in urma ca ai pus o suspensie sacks. spune-mi te rog, ai gasit anume pt manta sau se potriveste de la altceva. mie mi-au spus pe la magazine ca suspensii sport pot aduce numai de la calibra in sus. sau ai facut ceva modificari?
daca sunt si altii care ar sti cate ceva despre asta, v-as ruga sa ma luminati si pe mine... |
e originala d manta... dupa o manta gsi luata.. niste amortizoare galbene micutze si niste arcuri micutze
|
5 Attachment(s)
niste poze.. luni vopsesc si injectia si capacu motor si compartimentul motor.. pana luni sper sa apara si tobele si sa termin si de prins cutia.. au fost mari modificari al cutie. model american cu overdrive..
am schimbat si pompa d apa..aveam d`aia cu ventilator normal pe direct.. am pus ventilator cu ambreiaj..am schimbat pivotii. directia. capete de bara.. nu mai are joc.. nu mai bate.. |
asaa.... incepe sa prinda forma...:)
trec maine p la garaj sa vad care e treaba..oricum faci treaba buna asa... incet si sigur...bafta in continuare..si....tine-ne la curent cu PUCUUU :) |
bravo frate;) ti-am zis eu ca o sa iasa misto, apropo conteza ca TIE sa-ti placa. ;) restu' sunt ca vulpea.
|
Hai salut...stiti unde gasesc un kit de ambreaj sport pt Opel Monza 3.0 sau de senator ..????
|
2 Attachment(s)
maine montez si noul capac d chiuloasa.. ala de la culbutori.. cu tot cu garnitura noua.. si sper ca in2 zile sa aduc poze noi.. nu mai emult..:P
|
5 Attachment(s)
niste poze..
|
Hai ca intreb eu inaintea celorlalti, unde e facuta evacuarea, la Stelco?
Cat a costat? Cu teva ta sau cu a lor? Ce material e teava? |
la stelco. tzeava aluminizata dar e ff groasa si buna. o sa imi fac si serpisorii dupa ce o scot d la mecanic.. si toata evacuarea. a costat 180ron bucata aia
|
Si ce diametru are?
|
eu am alta curiozitate...esti membru al comunitatii gay-ilor??? ca vad ca e un adevarat curcubeu masina ta :)) fara suparare
|
cred ca avea doar prea putina vopsea din fiecare culoare ;)
|
2 Attachment(s)
alea se pot retusa.. vopsi altfel.. intai sa vad cum arata cu toate montate.. pe urma vad eu la ce schimb culoarea daka e. maine sper sa fie gata un scaun.. cu tot cu lcd-ul ingropat in tetiera.
|
2 Attachment(s)
cam asa arata gata
|
ehe... au iesit bne scaunele...ti-am zis ca mi a facut si mie p ursuletz scaunele...n-ai ce sa i reprosezi...asa n mare....
una peste alta....puc-ul incepe sa iasa...:)....il asteptam pe "strazi"...bafta cu proiectul astea..:D |
Cat tea dus sa faci ujn scaun sa ??
|
pai.. scaunele banchetele. fete de usi fatza spate. + plafon schimbator si frana d mana.. ecranele lcd ingropate in tetiere... 16mil
|
4 Attachment(s)
cablurile audison... 35mm .. scaunele gata aman2.. si insonorizantu...
|
Re: Masina mea : Opel Manta
4 Attachment(s)
alte jante.. acum sunt 17 inci.. alessio... turbo
pacat ca nu am poza si cu spataru si bancheta.. zici ca sunt dupa discovery.. oricum.. o sa mai postez dupa ce va iesi masina d la vopsitorie.. pozele or sa zica totul... |
Re: Masina mea : Opel Manta
Marfa de tot proiectul tau... E facut cu super bun gust si are calitati asemanatoare cu cele facute in garaje mari.. Se vede ca pui multa pasiune si poate in viitor sa folosesti asta ca sa-ti faci o afacere ..sa ai si tu un garaj mare :) ..
Spor la treaba in continuare! ce culoare a ramas ptr exterior ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning