![]() |
:) :) :) :)
|
asta...mie im i spuneai?
Quote:
|
manne tu mai intrebat daca tie iti spuneam ....si eu team intrebat ce sati spun?? :)
|
Am vazut ieri la Antena 1 ca sambata viitoare vor da un reportaj cu Impreza de la C & C. Au aratat si ieri ceva imagini... Se invartea ala cu ea pe acolo, etc. :)
|
Shit :) In Polonianu este asa, ca acici. Este foarte putin informatie in normal TV despre tuning.
Avem repede masini, 1/4 mile pro eveniment si TV nu vine acolo. Avem cel mai repede din luma S4 si nu au facut programul despre ea :( Acuma o luna a schimbat putin pentru ca a deschis un canal numai despre masini ( TVN TURBO ) si avem un program numai despre tuning. Si acolo pot sa uit pe masini tunate :) Asta saptamana a foat despre S2000 cu compresor si cu Car-audio, cu care tip a castigat CAR-AUDIO Champioship in Polonia. |
da polonia este cu mult in fata noastra la tuning..dupa ceam vazut eu la vtg pe site-ul lor ..tari de tot mai ales s4 vtg killer :lol: :lol: :lol: tare de tot..
|
:D
|
:lol: :lol: :lol: te razi nu... :lol: :lol: ce sa faci asta este realitatea..eu unu recunosc .. :)
|
dap, e adevarat ca tuning nu prea este acoperit de catre posturile de televiziune .... dar daca stam bine si ne gandim, poate e mai bine asa :) ... faza e ca de ex eu, daca-mi prezinta masina intr-o emisiune la un post local de televiziune, si cum majoritatea pieselor nu ai voie pe strada :) ,,, apoi da-ti seama ca ma i-au politistii in \"vizor\" , asa-i sau nu?
sau un WRX STI, daca-i scoti catalizatoarele si te joci putin cu ea o faci sa scoata 12 sec la 1/4mile dar guess what daca te prinde cu ea pe strada cu modificari care depasesc standardul t-alegi cu o amenda frumoasa :) acum mai este si partea a doua a tuning-ului ,masinile de la track/concursuri legale etc, alea da, ar trebui acoperite mai bine decatre TV stations. |
yo stiu ca subaru..ii tare pe 1/4 miile ..cat timp scoate un subaru original???? :)
|
Re:
un STI scoate 13 secunde si ceva , in aceeasi categorie cu EVO8 si SRT4 de la dodge (care e cea mai ieftina masina turbocharged din frabrica in clasa sa :) in jur de $20k) ... o sa caut cat face exact un STI :)
faza e ca masinile precum STI, EVO etc sunt la muchie cu smogul, sau cum aveti Euro2 etc .. cum incepi sa modifici deja numai treci testul :( si din cate stiu trebe sa bagi benzina de 95 la STI :) [we will race our Acura RSX impotriva la o Impreza WRX (nu STI model) soon :)] anyway i am offtopic lol |
Yo.....
oricum STI-ul american e diferit putin de cel european ca si output......modelul eruopean are 265 fata de 300 pt cel nord-american..... Aici la track cel mai tare STI stock a scos 12.88 dar e putin exagerat timpul, cred ca erau off timpurile in ziua aia sau ceva pt ca inainte de timpul ala, tipul respectiv n-a scos sub 13.1 niciodata, tot timpul 13.1-13.3 care oricum, e foarte tare..........STI-ul european cred ca pe 1/4 mile e pe undeva la 13.7-13.9 Unde stai in Cali? Orange County ? :lol: :lol: :lol: |
ops, nu stiam ca STI nostru e diferit de cel european .... defapt recunosc ca nu stiu mai nimic despre ce misca in Europa :) (i'll catch up thou :P)
eu stau in SF Bay Area.. oricum scena importurilor e down south, dar nici noi nu suntem prea departe :) |
mda..is cam tari sti.. :) numi fac griji atat timp ..cat nu scot 12 sec... :)
|
Sunt aceleasi masini
|
Quote:
|
turbo nui adevarat nu sunt aceleasi masini..te contrazic.. :) nici modelul de bmw m3 ...american are mai putini cp decat modelul european..si cu sti ma gandesc ca este cam la fel..oricum pimp zic eu ca stiu exact sa ne spuna.. :)
|
Eu nu cred ca ei se gandesc cand le fac \" Astea sunt pt romania hai sa le bagam 343 de CP\" \"sau astea sunt pt America hai sa le baga 300 de cp\"
Eu sunt de parere ca le scot pe banda \" Aici nu mah refer la fabricile din state acolo poate ca este asa ! Ca se fabrica in state pt state ! |
ba da chiar asa este.. :lol: toate modele americane difera..fata de ce le europene...credema ca sai..dar mai bine sa asteptam ca o sa zica pimp sigur...dar inca odata modele americane sunt putin diferite fata de cele europene :P
|
Re: :D
Quote:
La M3, BMW , nu stiu din ce motiv, au pastrat pe E36 acelasi motor de la inceput pana la sfarsit, in schimb ce in europa, M3 a inceput la 240cp, a urcat la 286, apoi a urcat la 321 si daca nu ma insel a terminat cu 333 cp in ultimii ani(dar nu sutn sigur de asta)......in america, au pastrat motorul de 240 cp din primul an de productie al lui E36 M3 pana la ultimul.... |
Pai este exact chestia despre care ziceam !
Fiind o piatza mare de desfacere ei au construit si acolo M3'uri ! Si prbl ca deaia lea schimbat motorizarea ! Dar nu numai la bmw am observat ci la toate masini facute in state sunt altfel decat in UE ! |
modelel europene de bmw m3 au asa ...m3 e36 ..cu 286 cp. si 321 cp iar e 46 343 cp... :)
|
Quote:
|
Re: :D
Quote:
|
modelele din US difera de cele din Eu din cauza ca noi avem alte standarduri... din cate stiu eu daca aduci un BMW M3 din Germania in US, trebuie sa-i faci modificari ca sa fii \"legal\"
un alt exemplu avem Acura RSX Type S (a inlocuit Integra) cu 200 de cp, in Japan au RSX Type R 220 cp, dar nu le da voie sa-l aduca in US pt ca nu indeplinejte nujtiu ce .. la urma urmei mai e si \"marketing\" :) (ca o paranteza, nu stiu unde auzisem ca-n Japonia nu le da voie sa depaseasca 300 cp :) ) |
de chestia cu 300 de cp am auzit si eu de acea au skyline si nsx doar \"280 cp\"dar in realitate au toate skyline nu stiu de nsx ..dar skyline are peste 320 cp.... :lol:
|
1 Attachment(s)
am vazut in Bv Mercedes SL 55 5.4l V8 476 cp AMG e super adevarat proprietarul masinii mai are si un Bentley
|
heh total neinteresant sunt vreo 10 dinastea in Buc ... si mai ales ... ce cauta postul asta aici? (inclusiv postul meu ...)
|
Re:
Quote:
|
Din Cehia? Pai atunci sa caute si prin america sau asia... ca si aia trebuie sa aiba masini periculoase...
|
Re:
Quote:
La faza asta ai fost tare ... Corect ... Am auzit s eu ca aia din Zimbabwe au niste ghearzi care prind suta in 3-4 secunde !!! |
1 Attachment(s)
care era posibilitatea ???
(dak tot se vorbea de masini tari la noi) |
Aici era vorba de Auto Run de la Tele7abc, nu de masini noi.
Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning