![]() |
Re: Comunitate
De ce nu cauti sa cumperi un spray in culoarea masinii si sa le vopsesti tu. Cel mai simplu si eftin mod IMO
|
Quote:
hmmm, ai zis ca o sa vii la una din intalnirile noastre...si nu ai venit.Sa stii ca nu muscam...te-am vazut prin zona,duminica pe la 6... deci daca ai chef poti intra putin prin rompetrol sa ne cunoastem :rolleyes2 |
o sa ne vedem cat de curand de o vreme sunt tot prin alba in fiecare zi! astepati numa sal termin ca acum ii un pic cam sifonat de la drumuyrile noastre!!
|
duminica.. mi-au promis vreo 10 cu masini ca vin in alba si ei sa vada despre ce este vorba cu clubu asta.. aline.. ii primesti ? :) pana la urma nu stiu cati vin da nah.. zic si eu..
|
nu stiu daca luni va fi intalnire,pentru ca este showul de la cluj...si nu cred ca vor ajunge pana la 6 inapoi in ab :|
|
haideti, normal ca va primim. povestim si vedem ce si cum :)
|
ALBA IULIA e invitata la 4TUNING DAYS LA IULIUS MALL CLUJ 17 - 18 MAI la cel mai complex eveniment al anului
detalii: https://forum.4tuning.ro/523-4tuningdays-cluj-iulius-mall-17-18-2008.html |
multumim clubului csr pentru invitatia facuta. o sa luam legatura cu voi si vedem cum facem cu inscrierea ;)
|
dacia 89 1310
motor 1.6 5 trepte, mono corp. poze pe viitor |
1 Attachment(s)
Alin - Ruffy ....
Ford Mondeo 1.8 TD id:ab77ruf |
Re: Masinile din Alba Iulia
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hello ! :)
Numele meu este Gabi (mi se spune Abby), sunt din Aiud si sunt posesorul unui BMW 316 (E36). Momentan masina este "stock" insa sper sa reusesc sa fac ceva modificari cat de curand. (in ultima poza m-am jucat putin in PhotoShop .. si asa sper sa-mi arate pisicuta in curand) Well .. what can I say .. may I joyn in your club ? :) |
5 Attachment(s)
sal sunt Robert am un Audi A4 1,9tdi id:robert_88rob poate ma cunoasteti ....si de curand am luat cu niste prietenii un ford orion 1,6I pentru distractie
|
robert 88 wrc :)) ma ce faci ?:)) mere bestia?:)))
|
Quote:
|
sal sunt Sergiu din Ocna Mures id: edyy_sersei ,deocamdata in curs de pregatire pt. scoala de soferi si sper ca in august sau cel tarziu septembrie sa imi i-au carnetul si sa achizitionez o masina special pt tunning ,as vrea pt drift dar lipsa bani probabil Golf sau bmw la mana a doua
|
4Tuning Days 2010
Cine vrea sa mearga in coloana spre 4Tuning Days alaturi de membrii Midnight Racers Sibiu, Membri 4Tuning Sibiu si restul care au anuntat pana in prezent ca vin, noi ne intalnim sambata dimineata (pe racoare)in parcarea de la Baumax. Ideea este sa ajungem cel tarziu pe la 8-9 la romexpo pt inscrieri. Cine vrea sa mai vina este bine venit si ma puteti suna daca nu gasiti locatia intalnirii la nr: 0731 087 164. Pt a evita nebunia si traficul din bucuresti si de pe drum, plecarea se face la vineri spre sambata noaptea la ora 01:00 Intalnirea are loc in Parcare la Baumax(la iesirea din oras spre Valcea), Vineri noaptea la ora 12:30 Cu Respect, speed_csn |
imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea AB, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures. Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483. video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009 |
1 Attachment(s)
;);););)
|
Quote:
|
|
frumoasa masina, am tot trecut azi pe langa ea :)
|
Quote:
|
Quote:
A fost ceva foarte frumos si reusit. La cat mai multe editii din ce in ce mai frumoase!!! |
Comunitate
Ne bucuram mult sa auzim aceste cuvinte:hug:, am facut tot posibilul sa ne ridicam la nivel cat mai inalt si sa nu dezamagim pe nimeni, iar noi speram ca acest show sa devina o traditie:peace:
|
Quote:
...Santeti o gasca minunata de pasionati de automobile, si cu siguratnta ati fost la inaltime, sus de tot chiar prin ce ati facut si realizat... dezamagit nu cred ca a fost nimeni, :shock: Oooopsss?!? ba da, cred ca toti au fost dezamagiti cand sa incheiat spectacolul, am fi vrut sa nu se mai termine :twisted: ...Felicitari organizatorilor pt un asemenea Show!...Felicitari participantilor...Felicitari Alba Iulia!... Nelutzu / Resita http://images.forum-auto.com/images/...gangster67.gif |
Comunitate
Quote:
|
Salutare, caut un anume Ibiza portocaliu AB77WRC...daca stie cineva un username daca e pe forum, sau poate chiar proprietarul sa dea ceva info:!::!:
|
Quote:
P.S. Masina e din judetul Alba, dar nu din Alba Iulia;) |
Quote:
|
cine stie cand o sa fie cursa vtm de la straja?cat a fost anul trecut taxa de participare pentru amatori?
|
1 Attachment(s)
20-22 august 2010
Si nu cred ca va fi cursa de amatori, pentru ca nici anu' trecut nu a fost, singura data cand s-a organizat cursa de amatori a fost la prima editie;) |
mersi mult de info :D
|
Quote:
Salutare tuturor :D |
3 Attachment(s)
Sal, am sosit si pe aici si vroiam sa vad ce e nou.
|
Quote:
Mai sunt in orasul asta pasionati de masini? sau mai nou is toti cuminti? Nu se mai pune de nici o intalnire, nicaieri?:???: |
Quote:
Imi place foarte mult achizitia ta eu ador w202 sunt superbe masinile. Sa o conduci sanatos si sa ai grija de ea puneti si niste jante originale de MB |
Bine vam gasit sc ca nu intru asa des.
Si ai dreptate numai jante i-ar mai trebui ,poate si un kit amg dar tara e in criza mai ales la bugetari |
eu sunt fan c43 amg dar daca nu pot avea performantele cel putin aspectul trebue sa fie acuma o sa incerc sa o dau desi nu vreau dar daca se poate tot asa dar dizel
|
Salutare tuturor. Sunt din Cluj si am dezmembrari auto daca va intereseaza piese pt masinutele voastre va astept cu un telefon sau sa vizitati site-ul meu. Multa bafta tuturor!0728-719781
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning