Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   OPEL ASTRA : CT-77-WRC (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4339-opel-astra-ct-77-wrc.html)

Flow 23-09-05 17:14

nu stiam mashina decat din spate din filmuletu cu flacarile
din fata arata shi mai bine
felicitari posesorului

Pitu 23-09-05 22:57

cunosc masina se e super tare
mai ales aruncatoru ala de flacari .
cand a fost in piata constitutiei i a luat foc spoilerul spate :wink:

Flow 24-09-05 08:41

sa l faca dintr un material care nu se aprinde atunci sa nu aiba shi alte surprize :)
oricum inca o data nota 10 pt mashina

Pitu 24-09-05 13:08

<Flow> draguta masina ,sa o stapanesti sanatos

da cred ca a remediat deja problema , super tare masina

Flow 24-09-05 16:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
<Flow> draguta masina ,sa o stapanesti sanatos

da cred ca a remediat deja problema , super tare masina

multumesc frumos pt apreciere
sunt totusi curios cum a rezolvat problema ca am shi eu ganduri inflacarate cu mashina mea :lol:

Danny-future STN 20-10-05 23:02

Tot rescpectul pt X-RAY :peace:
Imi pare rau ca nu am apucat sa o vad si eu deloc pana acum :( dar nu ma las , pana la urma o prind eu la un raliu, show, ceva ......

ascutind 22-10-05 14:55

sal

de cand te caut ;)) era o data sa ma opresc in curul masinii ;)) veneam din mamaia spre oras.. pe dispensarului cum faci dreapta spre sensul giratoriu ;))
am auzit ca lucrezi singur.. as vrea si eu un id de messenger.. ca vreau sa-mi fac si eu masina frumoasa ;)
bafta

aaa.. si .. 10 e pre aputin zis ptr masina aia.. bravo

id-ul meu: \" ascutind \"

BIZ 09-11-05 22:12

7 Attachment(s)
Sa vedem cine mai observa niste modificari ;))

Buggy07 19-11-05 00:09

se vad de la distanta orele de munca din spatele masinii si parerea mea este ca au meritat. DAR, vopseaua n-a nimerit-o. :D

Gabi 19-11-05 11:55

BIZ: modificarile se vad de la 2,5 poste :)

Modificari - fata de cum arata anterior - s-au facut la spoilerul fata/spate, angel eyes, capota/plafonul/stalpii usilor vopsite negru si... cam atat imi vine-n minte.

PS: cand imi aduc aminte de cum arata masina pe 2 mai 2004 si ma uit la ea acum... ma bufneste rasul; FELICITARI inca o data Andrei!

Lucian 19-11-05 12:34

E CLAR - ASTA E MASINA ANULUI ! FELICITARI ANDREI !

aleks 21-11-05 17:24

e cred cea mai frumos transformata masina de pe forum...
desi nu sunt originale, partile body-kit-ului o fac mai frumoasa decat ctl-ul, care pentru mine este masina de referinta, lectie de tuning pentru romania

Razvan-CT 21-11-05 21:43

una dintre cele mai frumoase masini din romania la ora actuala,, felicitari proprietarului ptr masina,,,

aleks cum adik partile body kit-ului nu sunt originale?? ca sunt facute de proprietar, deci sunt 100% unice shi originale

aleks 22-11-05 12:43

semantica asta, o sa ne omoare :lol:
nu sunt ale unui producator, sunt hand-made.

Vardan1110 22-11-05 14:21

Pentru o asemenea mashina nu am cuvinte este exceptionala. S-o duceti cand scot astia fast & furious 3 S-o vedem si noi in filme. E prea marfa. Stopurile se pot schimba chiar usor (intelegeti va rog aluzia) dar e de belea masina. Daca as putea si eu intra in legatura cu baiatul asta macar sa stau si eu pe langa el sa-i duc cafeaua ca sa pot urmarii si eu cum lucreaza. Deci dc citesti acest mesaj si crezi ca poti sa suporti un pustan de 20de ani pe langa tine din cand in cand da si mie un semn plzzzzz
BRAVO

LKS 22-11-05 14:25

da potzi mai rpd sa`i dai un msg :D cauta`l pe forum : X-Ray-Eyes :D :wink:

X-Ray-Eyes 27-11-05 18:29

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Vardan1110\"
Pentru o asemenea mashina nu am cuvinte este exceptionala. S-o duceti cand scot astia fast & furious 3 S-o vedem si noi in filme. E prea marfa. Stopurile se pot schimba chiar usor (intelegeti va rog aluzia) dar e de belea masina. Daca as putea si eu intra in legatura cu baiatul asta macar sa stau si eu pe langa el sa-i duc cafeaua ca sa pot urmarii si eu cum lucreaza. Deci dc citesti acest mesaj si crezi ca poti sa suporti un pustan de 20de ani pe langa tine din cand in cand da si mie un semn plzzzzz
BRAVO

Pentru Fast & Furios 3 ... asta ar fi chiar un vis ...
Cafeaua ... ai face un drum mult prea lung ( 250 Km ) ... si sa sti ca beau destul de multa zilnic ... :)

Ne mai auzim ...

AdiNX 08-01-06 12:31

Respectele mele lui Andrei. dupa parerea mea are cea mai grozava masina din tara, nu numai datorita componentelor, ci si datorita muncii depuse care se vede din start.

Nishte +`uri si nishte -`uri?? blowwind

ge0rge 08-01-06 20:41

1 Attachment(s)
toata stima si tot respectu pt munca depusa! dar dupa pararea mea un minus pt aceasta masina este stikerul de pe capacul de la rezervor :) poate te gadesti sa schimbi stikerul si sa pui ceva in genu :

X-Ray-Eyes 09-01-06 15:11

Altele sunt prioritatile acum ... nu capacul de rezervor ...

TM-84-DMX 09-01-06 17:32

Super tare masina asa cum ai vopsit-o akum,demna de aparitia in catalogul acela :wink: !
Ai vandut motorul ala 2000 16v?

X-Ray-Eyes 10-01-06 04:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Ai vandut motorul ala 2000 16v?

Nu ... dar astept un raspuns din partea unui prieten care e hotarat sa il cumpere ...

Urban_Racing 05-03-06 17:45

Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC

Foarte frumoasa o vad destul de des prin orash dar ma face de fiecare data sa intorc capul dupa ea! felicitari proprietarului mai ales ca e home made!

sandrin 11-03-06 17:18

numai ++++ -usuri pentru aceasta masina ... bravo proprietarului, tot ce e pus pe ea e foarte reusit, parca atunci cand te uiti la ea te ia frica :) de la faruri si coltzi... de aruncatorul de flacari la fel.. cred ca e singura pana acum, ce mai e extraordinara
Am vazuto de cateva ori prin trafic si pe langa o farmacie (pe la camp ..parca .. daca nu ma insel ) si pot sa spun ca arata mult mai bine in realitate. am votat extrardinara

Psycho 11-03-06 18:19

poate daca iar pune si un kit de lambo doors :) .. a ?? cum ar fii ?!

X-Ray-Eyes 12-03-06 18:46

Quote:

Originally Posted by Psycho
poate daca iar pune si un kit de lambo doors :) .. a ?? cum ar fii ?!

" You're a mad man ... " - Braveheart
" Not Yet ... ! " - Gladiatorul

Cu destul de multa munca , cu destul de multa imaginatie si cu foarte mult noroc , am sa termin " Proiectul "cu ajutorul lu' " Barbosu' " :) , al meu si a celor care se ocupa in momentul de fata .
Si cu putin bulan , am sa ajung pe data de 1 Aprilie 2006 la Bucuresti ... unde va promit ca o sa fitzi mai mult decat ... surprinsi ... in sensul bun ... si chiar unde nu o sa va asteptatzi ... :)
Am mers de la bun inceput pe o premiza : Ce e mai bun in toate domeniile ... si incerc , ma chinui sa termin ultima parte a proiectului ... o parte care " nu se vede " ... care trebuie sa fie " cea mai buna " in domeniul OPEL ... si daca e sa fie "cea mai buna" , trebuie sa fie si " FRUMOASA " ...
Dar ... mai bine sa fie o surpriza ...
:)

Psycho 12-03-06 20:43

" O shit .. BigFoot " - Un gigolo de doi bani

juana_man 14-03-06 09:56

arata bine dar are prea multe sticker-uri.in rest treaba buna

shantzu 14-03-06 16:57

cred ca surpriza are legatura cu motorizarea :mrgreen: asha zice banuiala mea ;)

ERY 14-03-06 17:26

Am mai vazut si altii care spun " am surse neconfirmate cum ca si-ar schimba motorul".

Pai ce confirmare mai mare vreti cand chiar el va zice prin semnatura acelasi lucru....sau nu intelegeti ce inseamna?

C20LET - Next Stage Up-Grade ~ FINAL STAGE : SOON !!!

Psycho 14-03-06 17:59

oricum stickere fara stickere .. degeaba http://www.abestweb.com/smilies/kissmyarse.gif

daca va uitatzi afara o sa vedetzi k si afara asta este moda cat mai multe stickere p mashina http://www.abestweb.com/smilies/woohoo.gif

BH-15-RIC 14-03-06 21:47

- pt.jante
- stopuri
in rest numai +++++++++++++++++++
si un + mare pentru ca e facut pe puteri propii si nu vorba cuiva de maiinante pe banii lui tata .................

X-Ray-Eyes 17-03-06 17:00

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
- pt.jante
- stopuri
in rest numai +++++++++++++++++++
si un + mare pentru ca e facut pe puteri propii si nu vorba cuiva de maiinante pe banii lui tata .................

Cred ca ai vazut pozele de acum 1 an ...
Acum arata asha :

ERY 17-03-06 17:02

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Acum arata asha :

Pai parca ai alte jante...numai stiu eu bine?

blowwind 17-03-06 17:03

Quote:

Acum arata asha :

intrebare... spoilerul fatza e de M3 ? :D :D :D ... ma rog..a suferit modificari pe ici pe colo :)

X-Ray-Eyes 21-03-06 02:12

Quote:

Originally Posted by blowwind
intrebare... spoilerul fatza e de M3 ? :D :D :D ... ma rog..a suferit modificari pe ici pe colo :)

A fost ... odata ... demult ... acum vreo 3 ani ... si mici modificari ... eu le vad foarte mari ... :) daca vrei ti le si spun ...

KGB 21-03-06 10:38

am si eu o intrebare. man, cat te-au dus jantele si de unde le-ai luat? k sunt belea rau.

blowwind 21-03-06 12:30

Quote:

A fost ... odata ... demult ... acum vreo 3 ani ... si mici modificari ... eu le vad foarte mari ... :) daca vrei ti le si spun ...

eram doar curios...nu a fost un atac...a fost doar o pura intrebare..
am vazut ca altzii l`au luat ca pe un atac..daia am simtit nevoie sa "ma scuz" :)

X-Ray-Eyes 21-03-06 13:54

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blowwind
eram doar curios...nu a fost un atac...a fost doar o pura intrebare..
am vazut ca altzii l`au luat ca pe un atac..daia am simtit nevoie sa "ma scuz" :)

No Way ... nu m-am gandit la intrebarea ta ca la un " atac " ...
Din bara de M3 nu a mai ramas decat gura centrala ... atat ... :)

Jantele pe care mi le-am comandat o sa le vand cat de curand ... 750Euro + 2 cauciucuri bune bonus.
Mak S5 , 7,5 x 17 ~ 4x100 !
Sunt NOI !!!
Ptr ca imi pun discuri + butuci in 5 prezoane ...

KGB 21-03-06 14:03

1 Attachment(s)
eu ziceam de cele care erau in pozele de pe astra rosu. da si u un pret pt cele din poza din atasament, pls!

continuatzi si voi discutia pe prv :P pls :) ... blowwind

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning