![]() |
Re: mi-am luat bmw 318i:))sport
si cum a facut treaba asta ?
|
la cuptor :) Gianny vreau si yo vreau sa fac cu tine o liniutza poate o facem in 3 :)) (liniutza)
|
moama hyena cum se duce ursul tau...acum am ajuns acasa si vroiam sa postez p site...;))eram in pasaj la unirii intr-un g4 de 136cp...si abia mam tinut dupa tine...la budapesta te-ai uitat la mn si ai plecat;))bv man...super tare...ink ceva...ai motor de 1.6???sau doar asa scrie p masina;)):P salutare...bafta
|
din cate stiu eu de la fostul propietar este 2.0 daca nu ma insel:D
|
Quote:
|
Quote:
|
cred k m-a stii/...;))...k te-ai uitat la mn knd ai ajuns la budapesta acolo la semafor...k ma tineam dupa tn cu greu..;))bine s mai aude...oprisem muzik tot...sa aud muzik motorului...:X:X:X...deci cum am zis...in primavara poate ma alatur voua cu un e34:)ma primiti???
|
daca tu consideri o creatura masina de la semnatura mea atunci tare as fi curios cum arata masina ta :D
CHIAR SUNT CURIOS |
66NFS..vezi k ai pm d la mn...salut...si cel mai bn sa facem cum am zis io...k stricam topicul aiurea...
|
NFS nu stiu cat de ''vedeta'' esti tu printre acesti forumisti si sincer nici nu ma intereseaza,eu mi-am spus punctul meu de vedere si mi-l sustin pana la capat,oricine ar fi,deci daca aia este masina ta de jos cea fara bara din fata este total opusul meu,cred ca oi fi bagat destui bani in ea ca de nebunia costa dar daca masina aia mi-o vinzi cu 2 mii euro sincer nu a-si luao,cu banii aceia a-si cauta un 316 e30 de la un om serios si al mai ''bibilesc'' eu decat a ta care trebuie sa mai bag ceva bani ca sa o aduk la normalitate,asta e parerea mea,salut.
|
Quote:
hai ciao si AI GRIJA LA GROPI:lol: |
Quote:
Ca in fete cu lipici" :)) |
sincer.........
e cea mai mare tiganie pe care am auzito..........ai decalit arcul si l-ai strans....se poate rupe oricand din acel punct.........daca taiai arcul era altceva......... |
normal trebuia bagat in ulei dupa ce a fost decalit normal as se face pt ai pastra rezistenta...altefel este posibil sa se rupa oricand arcul din cauza presiunii aleatorie:)))
|
Quote:
|
Vorbesti serios? asta nu stiam :( cat de rau e?
|
sa vii sa iti dau un stop daca nu ai si te trimit undeva unde se lucreaza bine.
|
este de vanzare un spoilar mtech 1 pe bazar, parca 2 mil vrea pe el......
|
man imi pare sincer rau sa aud ca ti sa intamplat asa ceva ..e aiurea deoarece arata prea bine masina inainte....akum banuiesc ca vrei sa o faci mai taota....i ncaz ca ai nevoie de piese sau de un service cauta-ma ca iti pot raecomanda ....
|
e bine ca nu e prea grav, in caz ca iti trebuie piese sa uiti numaru meu de tel :D NU APELA LA MINE !!! =)) ( glumeam cap de miel )
|
OF TOPIC : Am facut putina curatenie pe aici . ca din cauza la un anumit User . tema topicului o luase pe aratura :-?
|
Multumim :)
|
re: E30 - 325i coupe M-tech1.
8 Attachment(s)
salut
m-am hotarat sa nu mai vand masina chiar daca mi-am luat ceva mai puternic o sa o pastrez o sa fac o scurta recapitulare cu tot ce am facut pe la ea si ce urmeaza |
9 Attachment(s)
in vara asta am mai pus cate ceva pe ea
-bara ridigizare fata reglabila -timonerie cutie noua -kit ambreiaj nou - -discuri fata ventilate -arcuri rosii FK -amortizoare intarite -evacuare schimbata -alarma MAAT -inchdere centralizata -folie geamuri 3M autorizata -faruri cu angel eyes,smiley si sticla clara -interior de piele -am completat kitul m-tech1 |
sta frumusel pe sosea! :) te'am vazut mai devreme.. probabil ai obs un touring care se grabea :)
|
Quote:
|
nu.. am incetinit doar sa ma uit la ursulica.. :)
|
ai fost cumva .. astazi seara ... marti ... in trecere .. pe la rond in 23? misto masina
|
da noi eram tu ai ursu ala alb 316? il stiam la alt baiat
|
3 Attachment(s)
frumos ursul....mai ai ceasurile astea pe urs:)?
|
2 Attachment(s)
da le mai am ... e sub prelata ursul meu iarna... iese in primavara ceva mai puternic :) ne vedem la legale
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: