![]() |
Re: B-19-RRM, o dacie break.
Marfa rau omule! Bravo!
|
Quote:
bafta |
oh razvane ai facut-o lata de data asta. ma uitam k prostu-n monitor, parca nu-mi vine sa cred. oricum acuma te-ai scos..k in vreo cateva luni iti dezmembreaza wooferu masina asa k tre sa-ti iei alta :D p d alta parte sper sal aud live curand.
|
felicitari...i bestial sistemul...bafta in continuare...
|
Si sper ca luna asta(daca totu merge cum trebuie).... sa schimb amplifu... si sa mai pun inca un woofer exact ca asta....(alta incinta) deci sa am 2x hifonics, pe amplif hifonics
|
Quote:
|
Vai mersi, stefane esti un scump (vii cu pickhammeru ala de la MTX?)
|
Quote:
|
Ba da asta ai zis.... jackhammer = pickhammer, vrei un dictionar? :P
|
Quote:
can it be a Bosch Jackhammer ? but u can dream.. for now :D.. PS.: :lol: |
3 Attachment(s)
Cateva poze facute, acum cateva luni, (am uitat sa le postez)
|
Quote:
|
Quote:
|
@gipsy: Difuzorul are 30 de leduri in spatele membranei, si astfel lumineaza membrana, cand este aprins head unit-ul
@bebe4ever: fac fac, aia e senzatie, mai ales cu numerele de la volt metru... zici ca mai are putin masina si sare in aer :P |
sincer, eu asa am crezut prima oara :P ... aia e tare sa urci cu ea in lift lol
|
de la mine numai respect petru o asemenea dacie , am vazut filmuletze pe youtube e super fain , bft
|
cati db ai scos cel mai mult ??? :rolleyes2
|
Sincer n-am masurat inca... dar promit ca dupa ce termin build-ul o sa masor ca tare sunt si eu curios.
|
Dupa juma de ora de carat intens, la o incinta imensa, care (cu tot cu difuzor) cantarea in jur de 110 kg, am putut produce un film, de ne uitat.
Multumita lui Rolex_logan, si BOV, cu niste scule profesionale, am reusit sa producem un mic cutremur pe langa sala palatului aseara. Mentionez este prima dacia in care s-au montat aceste scule. Link catre youtube, cu filmul, iar mai pe seara atasez si pozele aferente: https://www.youtube.com/watch?v=_6fe1mBgoLk |
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
shake it baby |
frateee, razvane ma faci sa suspin aici de unu singur, omg deci chiar daca la 2000 asa tremura saracu palatu pop, la 5000 se darama frate :)) foarte misto, almoast a dream come true ain't it? cand faceam drool la filmuletzele d p youtube cu masini cu solobaricuri in ele .... si acum te uiti la al tau...ehhh. foarte bestial dar totusi a cui ii?
|
Doamne ce era acolo ... sa crapat vrun geam de la masina ?
|
Respect! Nebunie curata, ce e in masina asta!
|
Sonny subscriu :))
|
4 Attachment(s)
Din pacate masina este in procesul de a fi vanduta, in cateva zile o dau.... fara 'scule'
Dacia fiind inlocuita, cu ceva nou, mai modern, vedeti pozele de mai jos. Deci acest thread se poate inchide, sau daca noul proprietar vrea sa ii faca ceva.... poate sa continue. |
Felicitari pentru achizitie! Este superb E46-le!
|
frumos, sa il stapanesti sanatos :D
|
4 Attachment(s)
B-19-RRM numai este dacia 1300 break, deci se poate inchide, threadul, a fost cum am zis inlocuita.
|
Mi-e dor de Dacia ta :P. Cand ma duceai cu ea acasa...ce vremuri. M.T.
|
Daca iti zic ca am vz Dacia la noul proprietar si e o paragina... e pe pana, si nu cred ca a mai mers cu ea.. de ceva vreme..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning