![]() |
Re: Romani prin tari straine
ah, atunci inseamna ca m-am grabit si m-am luat dupa "principiile" unui politist din chicago. cei de acolo sunt foarte stricti in privinta acordarii amenzilor.
dupa ce-am locuit o perioada pe acolo si-am venit in romania, am inceput sa le dau dreptate politistilor din chicago. pentru "a pune la punct" un cetatean, ai nevoie de legi care sa se respete si aplice. Mare dreptate ai...Nu zic ca in SUA nu exista coruptie la nivelul politiei,dar treaba aici e ca daca ai gresit,platesti. |
eu cu ce romani stabiliti m-am intalnit prin alte tari nu aveau "comportament" de straini, cum au auzit ca am vorbit romana, au raspuns si ei in romana, or fi si exceptii numai ca nu am dat eu de ele :D
|
|
its a fucking cool ,altceva nu mai stia :Dcioban ce sa i faci ma mir ca nu l asculta pe guta:rolleyes2si pe salam in the fucking limo:rolleyes2:rolleyes2
|
Nu stiam ca exista postul asta sambata dimineatza plec si eu la drum (Franta-Romania) cu Toyota o sa fac poze ca sigur dau de compatriotzii nostrii pe autostrazi :)
|
2 Attachment(s)
romani prin Madrid acum vreo 2 ani
|
Unde stau acuma e plin de masini din MM. Un E60, un E46, un E39, un A6... Ceva loganuri de B...
|
Protest impotriva taxei auto&Scumpirea combustibilului va avea loc pe data de 28 decembrie 2010 la ora 15:00
|
1 Attachment(s)
Astazi in parcare Alcampo Getafe:D,scuzati calitatea pozei:sad:
|
Ala ii de al meu :D
|
Quote:
|
Quote:
Si el tot intre parcari opreste ;) |
Daca nu sunt in stare sa isi deschida usa cum trebuie parchez si pe doua locuri :-P
eduard91: Da, sunt din Alba. |
1 Attachment(s)
Alcorcon, Madrid:-)
|
Bine ai venit!
|
In seara asta,pe la ora 8,un logan albastru CT28DSL sau DLS,oprit de 2 echipaje de politie...ce-o fi facut?
|
Avea marfa asupra sa:))
|
Ieri seara in drum spre Paris... Eram la 140-150 cu motoru cand o trecut in tromba langa mine un X5 negru cu MS •• SEL la numar (parca MS 50 SEL). Nobody knows him?
|
2 Attachment(s)
un camion la noi in firma
|
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
firenze -arezzo
(passo della consuma) |