Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   ITALIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43209-italia.html)

turbojack 25-11-07 13:17

Re: Italia? e cineva?

Pentru cei aflati in Italia ,un portal util ,ce are si un forum,iar celor pasionati de masini,informatii utile generale sau particulare

Florin_Tei 25-12-07 22:34

Fratilor cum va mai merge ? V-a distrati acum de craciun ? Eu din cauza serivici-ului nu m-am dus in tara, si regret f mult pt. ca e plictiseala mare aici... parca imi lipsesc colindatorii ... bucatele si vinul fiert (imi place sa mananc :lol). Is satul de panettone, balocco si alte minunatii. Chiar de curiozitate am intrebat un prieten italian ce face cu familia de sarbatori si a spus ca iau masa apoi se joaca toata seara la playstation :lol:.

EaGle 25-12-07 22:41

:lol: :lol: asta le e viitorul la italieni :lol: PLAYSTATION-ul.
Eu am avut norocu`sa-l petrec cat de cat alaturi de familie aici in italia.
Ce sa zic..cam plictisitor ..dar totusi 100% l-am petrecut mai bine decat astia :lol:. Zici ca esti in cimitir aici in orash, toti bosumflati, imbracati in negru :???:

Florin_Tei 25-12-07 23:24

Ce tareeee e faza cu viitorul italienilor =)))))) :lol: :lol :lol: :lol: ... "Andiamo a giocare alla PLAY FIFA 2008 e beviamo la cioccolata calda... :lol: " : BUON NATALE!!!:lol:

Fixius 26-12-07 12:56

imi dati si mine.. niste site-uri.. de italia.. de unde pot.. sa vad.. masini.. second, lovite intregi si motoare... ms.

brownshark 26-12-07 13:47

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 1215105)
Pentru cei aflati in Italia ,un portal util ,ce are si un forum,iar celor pasionati de masini,informatii utile generale sau particulare

CU MULTUMIRI...informatii f utile .

Fixius 26-12-07 16:55

deci, nu m-ai inteles... cum.. e siteul.. mobilde.de care il cunoaste toata lumea.. exact asa.. vreau.. dar.. din italia.. cu parcurile auto.. din italia...

.KOD. 26-12-07 19:41

WWW.AUTOSCOUT.IT (t-il recomand) - WWW.AUTOSUPERMARKET.IT (nu t-il recomand pt. ca e super naspa) - WWW.VETRINAMOTORI.IT - WWW.VENDIAUTO.COM . Atate stiu probabil ma sunt... Bafta si Sarbatori Fericite!

Fixius 27-12-07 19:25

ms mult, si iti doresc un an nou plin de indepliniri !!!

CJ-01-WOB 29-12-07 00:46

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1262660)
deci, nu m-ai inteles... cum.. e siteul.. mobilde.de care il cunoaste toata lumea.. exact asa.. vreau.. dar.. din italia.. cu parcurile auto.. din italia...

Nota Moderator:
Fixius , daca nu scrii calumea si corect toate posturile iti v-or fii sterse !

?Ontopic : e zapada prin italia?

EaGle 29-12-07 11:42

Unde stau eu....zapada=0 :D :( ...in rest asa pe munti de la 1500m in sus mai e ;) Vorbesc de zona mea..200 km mai sus de Roma :roll:

.KOD. 29-12-07 15:00

Aici am avut zapada vreo saptamana acum nu mai e deloc. Binenteles daca urci un pic gasesti zapada... Alpi:D .

EaGle 11-01-08 18:05

Fratilooooooooooooor :lol:....ii mananca gunoi pe napoletani :lol: in ce hal au ajuns si astia :lol: :|

TazzY 12-01-08 17:25

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1287815)
Fratilooooooooooooor :lol:....ii mananca gunoi pe napoletani :lol: in ce hal au ajuns si astia :lol: :|

In fiecare an e asa!

Florin_Tei 28-01-08 17:56

Si cum o mai duce-ti? Ceva noutati? Apropo ati auzit ca a cazut guvernul lui Prodi, si cica s-ar fi luat aia la palme... am vazut un video, parca erau copii nu oameni cu 2-3 facultati!

P.S: Eu ma retrag in tara, deja familia mi-am trimis-o in tara eu mai stau putin pana imi rezolv niste treburi si apoi valea ... ca is satul! Cu respect!

EaGle 28-01-08 18:04

Da, am auzit ca a cazut Guvernul. Sper totusi sa nu ajunga Berlusca la putere:| ..
Bine ca te retragi, alegere de nota 20 ;). Si noi mai facem o incercare si daca nu merge, la fel, valea acasa :D. Cum fac altii bani putem face si noi :)
PS: Stire din orasul meu :lol: :arrow: http://www.derapate.it/articolo/ferr...-adesivo/4384/

Florin_Tei 28-01-08 18:16

Referitor la stirea din orasul tau pot sa spun ca nu a facut bine garda de finante sa i-o confiste omului, macar daca il punea sa dea jos toate logo-urile de la ferrari si barele fata-spate ... asa da, dar nu sa o confiste! Asta e, mergem inainte..

Am citit un articol pe revista Al Volante unde scriia ca cine va primi amenda noaptea aceasta va fi mai mare cu 200€ fata de una luata ziua. Au mai scris ca controalele pt. alcol si droguri pe anul 2008 se vor triplica, din cauza frecventelor accidente.

EaGle 28-01-08 18:47

Eu am vazut masina live si :omfg::grandpa::doh: ...apoi stii cum sunt astia de la Ferrari...iti dai seama ca nu poti nici sa achizitionezi un Ferrari nou fara permisiunea lor sau sa conduci inainte unul uzat:rolleyes2, da`pai sa le faci marca de ras:lol:.
Actiunea oricum a fost decisa de ANSA si presupun ca acum ei dau jos toate bucatile de kitch jos si i-o da cu bucati lipsa:???: ...plus amenda:| . Pe o parte face bine:D, asa nu mai vedem inganfati care se dau mari pe strada:-).

Fixius 28-01-08 22:47

apropo daca stiti pe cineva.. pot sa duc si sa aduc atat oameni cat si masini si motoare din italia si germania.. si toata europa.. :P

°SFC° 27-02-08 19:23

Salut la toata lumea! Sunt un prieten de-a lui Tei, si a zis ca va transmite salutari. Deocamdata este in Romania si fiind foarte ocupat nu are timp sa intre pe net, dar oricum promite ca o sa intre cat mai repede posibil.

P.S: Acum are un Vw Transporter 2.5 TDI.

EaGle 27-02-08 19:57

S-a intors de tot? :D ...asa zicea pe aici :) ... Transmitei salutari partea lui EaGle (Fabi) din grosseto, stie el :D Ms:)

°SFC° 27-02-08 21:04

Da, s-a intors de tot... o sa-i transmit salutari.

Azi dimineata am ramas shockat pur si simplu de ce am vazut la stiri, un tanar mergea cu masina la o viteza f. mare, la un momendat a pierdut controlul masinii si a intrat intr-o statie de bus unde se aflau si 3 romance (mama si ficele ei) care au fost omorate pe loc!

Daca va uitati atent in ziarele italiene o sa observati ca scrie doar ca a fost un accident ca oricare altu, si mai nici unu nu precizeaza ca au fost omorate 3 romance... acum stau si ma gandesc daca in locul acelui sofer inconstient ar fi fost un roman si victimele romance ar fi fost italience, va dati seama ca o saptamna numai de acest caz ar fi scris presa...

Imi cer scuze ca am postat in clubul vostru chiar daca nu fac parte, dar nu puteam sa ma abtin... e si vina lui Tei :lol: ca el mi-a spus sa mai scriu ce se mai intampla pe aici

EaGle 27-02-08 21:52

Da, nici la stiri nu au zis. Pentru motive de gen imi fac scarba italienii, o spun din toata inima, imi fac SCARBA!!! Mai rau ca tiganii, pe o parte bine le face Romanii ca-i face bucatele, au si aia un motiv (uneori). Apoi ati vazut ca atunci cand un strain face ceva sa puna italia pe primul loc se lauda ca "Aaa...pai au fost indrumati de noi, noi i-am ajutat :|".

°SFC° 27-02-08 22:10

Poate sa imi spuna cineva un site italian unde pot gasi o grila fara insigna pt un Opel Astra G hatchback - 3 usi... enventual un link ?

Am cautat pe ebay,tuninghouse,ricambituning,speedup... dar n-am gasit nimic :(

EaGle 28-02-08 14:00

E L A B O R A R E . I T , vezi ca e scris pe acolo negozio tuning etc.
Ai incercat la o concesionarie ?:-??

Florin_Tei 01-03-08 20:26

' seara! Ce face-ti? Totul bine?... vad ca s-au schimbat multe de cand n-am mai dat pe aici. :D...

CJ-01-WOB 05-03-08 21:53

Tei ce faci .

cum e viata de Romania. Nu-ti pare rau ? inca ? :)

cum merge masina?

EaGle 09-03-08 11:10

Baieti, voi stiti ceva de legea cu "rimpatrio"? Din cate stiu eu este o lege care daca te intorci definitiv in tara de origine statul italian iti pune la dispozitie transportul pentru orice lucru care-l detii legal si nu sunt valabile taxele vamale :???: :|
Pe scurt, daca te intorci definitiv in Romania poti sa iei casa dupa tine absoult gratis..:D :rolleyes2 ..
Voi ati auzit ceva?:D

yulasinio 10-03-08 01:28

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1411222)
Pe scurt, daca te intorci definitiv in Romania poti sa iei casa dupa tine absoult gratis..:D :rolleyes2 ..

LMAO:lol::lol:

Ar fi o treaba...imagineazi tir-uri pe autostrada cu casa pe platforma :lol:

BogdanNZ 10-03-08 06:33

Aici nu e ceva neobisnuit...Iti muta casa de unde pana unde vrei.Sa vezi ce tare e cand te depaseste casa!...sau cand opresc circulatia pe vreo 3 benzi ca sa treaca casa :)...si nu ma refer la baraci ci la case in toata regula.

EaGle 10-03-08 12:21

:lol: ..am zis-o si io, iti muta "casa" :lol: ...stiu doar ca exista o lege care nu te pune sa platesti niste taxe la vama daca te intorci de tot in tara de origine;):)

°SFC° 17-03-08 21:16

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1403117)
Tei ce faci .

cum e viata de Romania. Nu-ti pare rau ? inca ? :)

cum merge masina?

Salut Sebi, Tei mi-a zis sa-ti raspund. A zis ca nu o sa-i para rau niciodata ca a lasat Italia. Se simte foarte bine in Romania, lucreaza pe cont propriu ca constructor si castiga mai bine ca aici. Acum is construieste si casa care si-o dorea de mult timp.
Masina merge f. bine si a zis ca o sa ramana la Vw: pe viitor vrea sa-si cumpere un Passat nou.
O sa intre des cand o sa-i ajunga net-ul.

P.S: Imi cer scuze ca m-am bagat din nou ca musca in lapte.

°SFC° 17-03-08 21:22

Uitasem, a zis ca saluta pe toti membri 4TI si le ureaza bafta in viata!

Fixius 25-03-08 09:57

cei care sunt in italia.. ma puteti ajuta si pe mine??

de ce am nevoie.. ca sa imi fac nr de italia, ca sa pot circula macar un an cu ele in tara..??

EaGle 17-04-08 14:59

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1413801)
:lol: ..am zis-o si io, iti muta "casa" :lol: ...stiu doar ca exista o lege care nu te pune sa platesti niste taxe la vama daca te intorci de tot in tara de origine;):)

Pentru cei care nu ma credeau, uitati aici > https://forum.4tuning.ro/showpost.php...84&postcount=3 dovada:D. Daca si din America merge, m-as mira sa nu fie valabil si in UE:-)

turbojack 24-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1444463)
cei care sunt in italia.. ma puteti ajuta si pe mine??

de ce am nevoie.. ca sa imi fac nr de italia, ca sa pot circula macar un an cu ele in tara..??

Ai nevoie de buletin italian,adica de resedinta stabila in Italia si 1000 euro pentru inmatriculare (care pleaca de la 400 euro in functie de cilindree) si plata asigurarii pe 6 luni.

Fixius 25-04-08 20:50

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 1500894)
Ai nevoie de buletin italian,adica de resedinta stabila in Italia si 1000 euro pentru inmatriculare (care pleaca de la 400 euro in functie de cilindree) si plata asigurarii pe 6 luni.

ok, ms

imi dai si mie un linck, gen piata de la a la z din padova, ca saptamana viitoare ajung si eu pe acolo si vreau sa imi iau ceva jante... sH

ms

Pugralph 26-04-08 13:27

Eagle si eu sunt din Campina!Imi poti spune ce masina aveai inainte sa pleci?

EaGle 26-04-08 13:53

Quote:

Originally Posted by Pugralph (Post 1503863)
Eagle si eu sunt din Campina!Imi poti spune ce masina aveai inainte sa pleci?

Nothing:D:lol::lol:
Da-mi add pe mess: exelerost

°SFC° 13-06-08 18:21

In seara asta Romania-Italia. Cine credeti ca va castiga?

P.S: Stie careva pe ce program pot sa vad meciul?

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning