![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Quote:
ma rog. din punctu meu de vedere treaba e inchisa... ce culoare vrei sa faci golful? |
Quote:
Si sti de ce ? Pentru ca L-AM FACUT EU CU MANA MEA SI CU IMAGINATIA MEA ! Si sunt singurul care are matritzele la barile alea ... intelegi ? Nu le mai au inca 1000 de oameni ... Intelegi ? La fel ca Lucian , Protuning ptr Tico , si asha mai departe ... Dar cand iti iei un Kit Import sau ti-l face cineva din fibra copie , nu te astepta sa ai singura masina care sa arate asha ... Prin ceea ce am facut eu , QuickShifter ( prin Protuning ) , Lucian , etc , sti ce am realizat ??? NE-AM PLATIT ORIGINALITATEA si UNICITATEA ! Tu ... ai cumparat un kit facut din fibra ... nu copiat 50 % ... ci 100% ... si pus pe alte 1000 de masini. Si cu asta am incheiat ! |
da x-ray... asta e...
|
man cand o sa vezi pe strazi un tico ca lui quickshifter...sa ne anunti si pe noi....
ce a facut el se numeste unicat ! |
da. aveti dreptate toti. nu am eu gusturi...
felicitari quickshifter, peter si restu. se pot sterge toate posturile mele din topicul asta... mersi. |
Quote:
Nu am pus eu pozele aici, eu am topicul meu si acolo si-au dat multi cu parerea pro si contra. Nu m-a deranjat nici un comentariu negativ la adresa masinii, atat timp cat s-a argumentat si nu s-a catalogat drept kitsch in mod eronat. Nu ma deranjeaza daca nu-i place cuiva cum a iesit masina, fiecare cu gustul lui, dar repet: eu nu o consider kitsch. Chiar as vrea sa aud si parerea ta, e sau nu kitsch? Cand mi-am facut masina singur, 2 bari si capota, multa lume a zis ca e ok, si mie mi-a placut initial (deh, era munca mea...) dar ulterior mi-am dat seama ca nu mai e pe gustul meu si nici nu mai am timp sa ma ocup de asa ceva. Drept pentru care... PS: In caz ca nu e clar, eu n-am vrut bara fata care seamana cu cea de pe Skyline CA SA FAC DIN TICO SKYLINE, cum a facut tantalau' ala BMW din SuperNova, ci pentru simplul fapt ca mi-a placut modelul respectiv - care nu se gaseste pe un Skyline stock, ci a fost modificata la randul ei. E la fel de valabil si cu VeilSide, acum Tico al meu nu va putea fi confundat cu Celica din spate, daca asta e motiv de polemica... in plus, evazarile sunt aproape ca la Lancia Delta Integrale, de alea vad ca n-a zis nimeni nimic...si uite ca Tico al meu nici cu Lancia nu seamana... PS2: oameni buni, sunteti liberi sa NU va placa! Puteti sa si scrieti aici! |
mai baieti!!!gata hai sa lasam tristele vorbe ;)
toate masinile tuningate sunt kich cu ale mele in frunte :):):):):):):):) a mea e campioana kichurilor numa sa nu ne suparam uni pe alti ca la un tuning expo suntem toti acolo si mai bine ne apreciem decat sa ne f.....m ;) |
1 Attachment(s)
din mare asta ar fi propunerea noastra pt bara de spate a lui sandu!cu diferenta sa nu aibe portiunea aia din mijloc forma de deflecor stil japonez ci sa fie doar plinuc rotunjit si sa se vada doar un contur si conturul deflectorului adancit.
|
1 Attachment(s)
Am si eu o sugestie pt golf dak se accepta . Nu se poate adapta bara de la GOLF V GTI W12? sau macar preluarea unor forme ca vad ca in mare parte se aseamana ? Sper sa nu fie incadrata la Kitsch in conceptia lui Dimitris deoarece acesta este un concept.
|
da sorin dar ala are widebodykit. ar fi interesanta o chestie de genu asta doar ca trebuie modificata toata masina ca sa aibe aceasi proportie bara din spate...
|
nu mai inchideti topicu va rog
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
dupa un maraton de 36 de ore de lucru am terminat si ticoul!mai tarziu voi postea si pzezele cu spatele
|
cum poate sa arate.. :) deabia astept sa o vad live
|
baaa sa mor io:):):):):) super fain oricine ce zice ;) beton felicitari constructorilor si proiprietarului ;) multa bafta cu ticolino si fara incidente ;) beton rau!!!!!!!!!!doar...vorba mea stii care e??incaltzo frate cu 8 j fata si 9 j sopatele si laso jos;)
|
numa a tico nu mai arata masinutza asta...beton;)
|
super tico
respect pentru toate lucrarile care le-ati facut ! |
Quote:
|
a iesit superb ! mai frumos decat ma asteptam ! numai ca acuma ar merge astupate liniile acelea de la usi..
|
arata super bine....felicitari pt munca depusa
|
it`s sweet :D ...............felicitari :D
|
wooow...:!: :!: Good work protuning ;) si fericitari proprietarului :-)
|
inca o lucrare super ralizata de voi....bravo! arata bine.....zicica e skyline in miniatura
|
pacat ca sunteti din baia mare :( .. ca aveam si eu nevoie de o infrumutesare a masinii .. o vopsea .. legaturile dintre faruri + bara + aripa .. sa fie perfecte :( .. dar de .. cautam pe unde avem posibilitati
Super tari masinile pe care le-ati modificat .. bafta in continuare ;) |
Quote:
Pai uite, Tico ala alb e din Constanta...departarea nu e un asa mare impediment, iar drumul pana acolo este foarte bun ;) |
E X C E L E N T A !!! ... pur si simplu .. no comment !
Felicitari Robi ( inca o lucrare la dosar efectuata de protuning BM )... si mult noroc fericitului proprietar ! Am intzeles ca nu se opreste aici inbunatatzirea diavolului tazmanian :shock: |
ce sa zik , felicitari . pt toate lucrarile care le-ai facut , au iesit super ;) bv
|
Ma copii tot respectu pentru voi ...am vazut multe lucari de la voi si sincer imi place stilul in care lucrati ...cu schite ...inainte de a face ceva ...foarte frumos. Loganul ...Pontiacul si Megane-ul in special sunt lucrarile care mi-au placut.
Tineti-o tot asa !!! |
ali ......robert de la prostreet are 27 de ani :D nu stiu dak e asa copil ;))
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
pro street tuning a adaugat la palmares inca 3 cupe!doua pt loga best custom si best autohton,iar pt tico o cupa pt efortul depus!
suntem mandrii de rezultate desi nu ne asteptam ca ticoul sa castige vreo cupa! loganul la 3 expozitii a castigat 5 cupe !cea ce mi se pare un raport bun,si sper sa il pastram ba chiar sa il inbunatatim! |
Quote:
au iesit 2 capodopere... desi nu sunt logan...fan.. dar cu tico-ul.. m-ai dat gata.. si astept sa vad golful lui sandu.. mi-ar fi placut sa lucrezi.. si la oltcit chiar ce ar iesi:?: .. il am in lucru.. cred ca ar fi o provocare.. de luat in seama...:D bafta pe mai departe... si nu iti doresc. sa ai aceelasi success.. ITI DORESC SA AI SI MAI MULT.. |
Cred ca este un proiect reusit.....Oare ceva de genul asta o sa arate si golful meu dupa ce iese de la coafor :D
|
Quote:
robii!!termina odata masina ca nu mai am stare ;) |
Quote:
bafta robi si asteptam.. golful.. mai ales sandu :D |
wow... crima loganu si tico'u ...
|
Quote:
|
un mare respect...
pe mine ma apucat "febra" tuningului recent si pot sa zic ca din ochiul meu neavizat baietzii astia stiu ce fac... se vede in cele putine lucrari cum ca au grija la detaliu .. si din punctul meu de vedere asta conteaza cel mai mult in estetica... WOOOTTT WOOOOTTT .. |
Super tuningul
|
kitul de logan cat costa?
ca ma intereseaza si pe mine multumesc... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning