![]() |
1 Attachment(s)
O poza cu... ce castigati ... ;)
Succes Domnilor |
2 Attachment(s)
ceva mai clasic...k toti sper k-s catigatoare
|
1 Attachment(s)
check this out :arrow: :wink: :shock: :D
|
3 Attachment(s)
Sar si eu cu poza poate cine stie :D
|
2 Attachment(s)
si a doua poza :lol:
|
1 Attachment(s)
cea mai buna
|
1 Attachment(s)
Ceva CLASIC !!!
|
3 Attachment(s)
Si pentru 2 roti si 2 ochi :D
|
2 Attachment(s)
Pun si eu doua poze, sa vad ce parere aveti!
|
1 Attachment(s)
8) :2gun:
|
:twisted: hmmm... multzi concuretzi destule poze... :x
Oare mai am vreo shansa? :? :roll: |
Re:
Quote:
Poate da Dumnezeu si te descalifica :twisted: :twisted: :twisted: |
5 Attachment(s)
Sa fiu putzin rau, NU ??? :twisted:
|
1 Attachment(s)
De la masini si fetitze s-a trecut la alte alea si motoare...
Cat de pretioasa e o invitatie :lol: A doua poza... |
ce culturista:))..nici nu ma mir ca s-a lasat asa rau masinutza:)))
|
Re:
Quote:
La ce poze am pus eu sper sa castig :wink: |
Re:
Quote:
Lasi si tu invitatia la fratioru tau :D |
offfff!!!
Vad k deja au deviat romani ...GRATZIAN a spus o SINGURA POZA..au inceput sa puna cate 2..3...apoi s-a hotarat sa puna fiecare cate 2 poze....si au ajuns sa puna cate 3-4...mai multe mesaje ...si tot asa ...\"pe 2 roti\" (asta e doar un exemplu )se dau citate..una alta ...uitati-va la mesajul de deasupra.....Deja e haos!!!
...dar asa e la noi in Romania!!... CE dracu nu intelegeti din O SINGURA POZA !!! |
SA ii desckalifice pa aia :twisted: :twisted: :twisted: da da descalificare :D Astepta castigatori
Apropo romani is romani nai ce sa le faci Ca la romani ca la nimeni :DDDD |
1 Attachment(s)
o parere:P
|
1 Attachment(s)
Baietzzi toate bune si frumoase(mai ales pozele )dar cu pot sa ajung si eu la PRISMA 2 cu mijlocul de transport in comun . Stie cineva?
|
Sper sa va placa! sunt user nou :)
1 Attachment(s)
Sper sa va placa,mai ales ca e muncita de mine POZA! Sunt sigur 100% ca e unicata
|
....
1 Attachment(s)
Name~Amanda Dansie
Job~ Waitress Age~ 18 Car~ R5 Best mod~ Flake Paint Job Vitals~ 32/24/32 Dress size~ 6 Shoe size~ 4 Hair~ Blonde/dark/long/straight Likes~ My car,cruise sceen,getting mashed!! Dislikes~ Old bill,sunday drivers,novas Favourite drink~ Malibu Favourite food~ Choc truffle cheesecake Spit or swallow~ Swallow Pink or Brown~Ermmm~ Pink Favourite postion~ Being on bottom Favourite toy~ Handcuffs Thong or french knickers~ Thongs Inside or outside~ Inside,More cosy Give or Recieve~ Bit of both works well poate castig....e masina ei.....arata destul de bine tipa si masina....deci e inedita....PS...vreau sa castig ca maine voi ffi la show.... :twisted: :twisted: |
check this out....
check this out....cititi anuntul....oare e cu tipa?...la 3.8 de mii de euro...cam mult... :lol: :lol:
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?...ayphotohosting |
...
1 Attachment(s)
mai inedit decat atat nu se poate...Vreau premiul ca voi fi maine la show...multzam!!!
|
Stie cineva cat va fi pretul biletului (in caz ca nu castig :D ) sau ceva in genel Ferrari Show care ne-a \"uscat pe totzi \" ???
|
1 Attachment(s)
Prima poza
|
1 Attachment(s)
a doua poza
|
lista lista??? :lol:
|
1 Attachment(s)
\"Nu e ea tunata da e BMW\"
|
....
parca la 1.30 de oprea postarea pozelor si se dadea castigatorul.... :?: :?:
|
Ar cam trebui sa apara cineva sa anunte castigatorul.La cata lume s-a inscris si la cate poze au fost postate cred ca nu e asa de usor de ales.Sa fim siguri ca \"juriul\" a deliberat in voie.Respect
|
....
sper sa se anunte aici ...nu in privat...sa sim si noi fericitii castigatori...no?
|
Momentan nu cred k se va anunta pt k toata lumea ( in afara de cei care au ajuns acasa din cauzea OBOSELII :shock: :D ) inca petrece :).Mai asteptati si voi.
b_22_mke pretul biletului este de 100.000 lei |
2 Attachment(s)
206 este inedit ..
|
....
aaa....fi gagica in poza unde este?...
|
Re: ....
Quote:
|
...
pana la urma....o sa aflam cel mai devreme niciodata cine au fost castigatorii....eu nu mai stau mult si plec spre bucuresti deci nu voi sti daca am castigat sau nu.....asa ca SUCSES!!
|
Pai yo la 5 plec cum aflu dacam am castigat
Il rog pe gratian daca am castigat sa vb la buc. cu mine sau daca vrea sal sune pe art sau psycho ca merg cu ei.Daca am acstiagt daca nu Mult sanatate |
acum am ajuns la computer si deliberam
afisam lista castigatorilor imediat si alte amanunte oricum nu va faceti probleme aceasta lista va fi si la intrarea in tuning show la prisma veste buna. concursul se suplimenteaza, deci va continua in alt topic separat pentru a doua zi (duminica) asa ca cei care nu au castigat pt sambata pot sa isi mai incerce sansa pt duminica |
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning