![]() |
Re: [ Furt Auto ] Va rog, ajutati-ma !!!
probabil au luato pt programu de Inoire a parcului auto :lol:
|
Masina a fost furata la data de 30.05.2007, deci nu au luat-o pt "rabla". In plus, daca nu aveau niciun fel de act, nu puteau obtine vaucer.
Raman la ideea ca a fost luata la comanda. Pacat, era o masina frumoasa, in viziunea mea! O sa incerc sa imi rezolv cat mai multe probleme anul asta, printre care si asta. Sa auzim de bine! |
Eu tot sper sa o gasesti prin curte pe la careva.Era o masina valoroasa mai ales ca zici ca i-a apartinut lui Nicu Ceausescu.Doamne ajuta sa o gasesti mai ales ca ti-ai pierdut speranta vei fi si mai bucuros.
Toate cele bune Ursu :))(asa ma cheama) |
:)
Mersi, pentru ridicarea moralului! Da, sa speram! ... Dar, asa cum nu s-a intamplat nimic de atat timp, nu vad cum s-ar schmba ceva in bine, pe viitor?! ...'om trai si 'om vedea! :) |
pacat de ea...cand ai ceva frumos nu esti lasat sa te bucuri...parerea mea e ca a fost luata la comanda,cum spunea si cineva inaintea mea...mare pacat
Bafta pe viitor:) si mare grija |
sint 2 variante zic eu 1. ori a fost comandat furtul de catre un colectionar pt piese sau inmatriculare in strainatate,2.ori ai baieti de cartier care cunosteau valoarea masinii si tiau furat-o.in prima parte daca sa comandat furtul nu o mai gasesti niciodata pt ca actele au fost aranjate dinainte,iar la a 2 parte o sa gasesti masina pt ca hotii prosti nu au unde valorifica o astfel de piesa si nimeni nu risca sa o cumpere decit daca e foarte bun om interlop si crede ca face cel putin vreo 20000 de euroi.eu zic sa cauti mai degraba printre baietii de cartier care iti cunosteau valoarea masinii.bafta mare si nu te da batut dute pe fir pina dai de masina.
|
|
3 Attachment(s)
Volkswagenul meu arata EXACT ca acesta din fotografii:
|
Superb exemplar.
multa bafta in continuare si sper sa iti gasesti masinuta mult dorita ! |
Mersi!
Am fost si pe la REMAT uri, dar , degeaba! Asta e! Asa a fost sa fie! ... Poate intr-o zi, voi afla ceva concret despre ce s-a intamplat cu ea. |
Acum trebuie sa iti fie frica as iti lasi masina in parcare ca ti'o fura si in mijlocul zilei :|! urata tara..
|
Tara nu e urata, ci noi ca neam, avem snagele murdar. Suntem stricati din ADN.
:( |
http://vintagevwsweden.blogspot.com/...-for-sale.html
daca o fi fost asta masina cred ca a ajuns departe. Ma gandesc ca o recunosti.. |
Nu cred ca e aa mea, desi nici a mea nu avewa oglinda pe dreapta, iar asta are una after market. A mea nu avea proiectoare iar asta are.
Totusi nu cred ca a ajuns asa departe. Sau ... cine stie?! Mi-am luat gandul demult! :( |
nu iti lua niciodata gandu de la ea:)
|
In primul rand vreau sa va salut sunt nou in comunitate
Am urmarit discutia masina este frumoasa si sper sa o gasesti |
masina e dusa si vanduta de mult...cat despre politia romana...stai calm...mi-au spart masina...cu amprente..cu indentificare...cu tot....s-a lasat sa se inteleaga ca eventual sa il iau eu....sa il prind...sa il duc la ei....si poate asa...impreuna cu dovezi clare cum ca ce zic eu ca s-a furat din masina erau clar acolo...si poate fac si ei ceva.... regret amice...dar suntem in romania....
|
Da, stiu.
Stiu ca nu voi mai gasi vreodata masina. Macar am facut un demers. O alta problema a mea o costituie o masina vanduta fara a perfecta actele in urma cu 13 ani, de care nu mai dau de urma. Este vorba despre un Opel Monza, care acum e rosu si am inteles ca are un motor 2.2 benzina. Vreau sa il radiez, dar nu stiu de unde sa incep, pt ca am dat masina cu tot cu talon si CIV si mi-am schimbat si domiciliul de atunci. Nu mai stiu decat numarul de inmatriculare: B-71-ADN ! |
in cazu asta ai probleme grave...eu mereu de la orice masina...ca am facut sau nu actele...ca erau sau nu actele pe numele meu...de la dacia...de la oltcit...de la opel...de la ford...de la bmw....de la orice masina scuter sau orice are acte...am pastrat copii.....dupa orice ....si le pastrez...ca cine stie...poate vreodata o sa patzesc ca un tovarash care a fost chemat la politie pt ca a vandut o masina in urma cu 4 ani....si intre timp ala a dat-o mai departe ...la unu care a fost la furat cu ea....si uite asa a ajuns la el...norocul lui ca a avut dovada ca a dat-o... altfel....vai de el.... ce sa zic...este foarte nasol....
Cat despre legile in romania...no comment... pot sa iti zic ca mi-au fost sparte 3 masini... doar o singura data am zis a fiu si eu cetatzean model si sa las legea sa isi faca treaba pt care ai platesc din buzunarul meu...insa...nimic... mai mult timp pierdut si caterinca...tot la adresa mea... Nasol...ce sa zic...dute la politie...daca esti din bucuresti dute la udristei...pipera...nu mai sta ca cine stie ce si cum se intampla cu masina aia....te-ai trezit MULT cam tarziu....sper ca ai bani sa platesti toate taxele alea... in rest.... ce sa zic...multa bafta si rabdare....si nervi de otzel... |
Quote:
stimabile domn Ursu de ce nu mergeti la primarie sa vedeti cat aveti de platit, (inainte treceti pe la farmacie si luati ceva medicamente de inima ) pe urma dati o declaratie ca masina este inexistenta fizic si se poate radia sau ar mai fi o varianta sa cautati toti fostii proprietari. p.s. sa ne spui si noua cat ai de platit sunt foarte curios :) dar cred ca suma in invarteste undeva la 5000 lei |
Pacat de masina.A trecut mult timp de atunci.Masina nu este in tara 100% dupa parerea mea.Daca era,se gasea.Fie ea ascunsa bine.
|
@donz: da, sunt convins ca voi avea un soc la impozite si taxe. E numai vina mea!
Parca 2.784 cmc era motorul Monzei! ... Daca se poate radia la cerere, as fi foarte placut impresionat de iubita si eterna Romania! ... Voi incerca! |
ai gasit masina ?? ce ai mai aflat despre ea ?
|
Din pacate nu am mai facut nimic.
Cred ca va ramane la "nerezolvate" sau "prescrise"! Nu mai stiu dupa cat timp se prescriu dosrele. Daca se prescriu dupa 5 ani, voi merge sa il resuscitez ca, poate cine stie ce vor gasi. |
Ai rezolvat ceva?:DAm urmarit topicul si in timp ce dateam cate o pagina speram sa scrie undeva ca ti-ai gasit masina:( .. off ...
|
E cauza pierduta, cred.
:( A trecut prea mult timp pentru a se intampla ceva bun. |
Ce urat...printre cele mai nasoale lucruri sa-ti fie furata masina....si mai e si o masina "iesita din comun" nu o vezi la fiecare 10 masini....si lu tatal meu in 93 ia fost furata o masina destul de rara in ro, nici acum n-am mai auzit nimic de masina aia (BMW M5 e34 ), a fost furata de pe calea mosilor....cand a stat vro 2 ore la un prieten...la politie ce sa mai, taicamiu si fiind strain(Iranian) cu accentul specific mai mult l-au luat la misto aia, dupa sa duc maicamea, tot se duceau din saptamana in saptamana pe la politie nimic....oricum speranta moare ultima dar cate o data speranta te omoara ea pe tine....
|
Da, asa e, speranta te omoara ea pe tine, cateodata!
Masina a disparut pur si simplu. Nu mai e nimic de facut. Eu am tot incercat, dar rezultatul a fost ZERO! |
stiu ca mai vazusem un topic cu un aro furat....
saptamana trecuta am vazut o masina in craiova care mi-a atras atentia. un aro, gri inchis sau negru, cu kit de inaltare, anvelope simex, jante crom, tabla inox la exterior..... mai stie cineva ceva de masina respectiva? |
Ce puteai face atunci pe moment era sa treci pe la toate bancile din zona (au camere), camerele pt monitorizare trafic si asa poate vedeai ceva.
In Cluj a fost un accident mai urat unde omul a fugit de la locul accidentului si l-au gasit prin camerele de la o benzinarie. Macar nr de inmatriculare de la taxi sa il fi vazut... |
Quote:
|
Nimic nou?
|
Chiar cauza pierduta nu e... o sa o gasesti probabil cand te astepti mai putin ... nu e masina nici de remat nici de dezmembrat deci cel mai sigur va ajunge prin ro la vreun pasionat sau vei afla cu stupoare de la stiri ca la vama un tir plin cu portocale a fost oprit si printre portocale se afla un VW alb care figureaza ca fiind furat:) Bafta omule!
|
pfoa, in '07 a fost furata :( daca nu ai aflat nimic atunci, nu cred ca poti sa o mai gasesti dar evident dupa cum spun cam toti, speranta moare ultima bafta la cautari omule !
|
imi pare rau de tine frate. nu ai mai gasit nimic despre masina?>
|
salut..si imi pare nespus de rau pt raul patit..eu zic sa angajezi un avocat sa te sfatuiasca in a da in judecata politia romana..sa iti arate dovezi precum ca s-ar fi interesat de cazul asta..sa iti arete si tie ce au facut ei in astia 5 ani de cand a fost furata..ca de aia platim taxe si impozite..sper sa o gasesti pana la urma!
|
Imi pare rau pentru masina ta:sad:Inca nu a fost gasita,nu? Dar poate poate
|
Din pacate, masina nu a mai fost gasita vreodata.
Am tot urmarit anunturi, etc, dar ... nimic. Daca a mai vazut cineva vreun exemplar K70, va rog sa imi dati de veste. Va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning