![]() |
Re: De Vanzare Vw Bora
nutii fa griji pt asta in plus geamurile oglinzilor sunt heliomate si mai am un set normale gratiss
|
Ma gandesc si te anunt. Dai prin bucuresti ?
|
nu inteleg cum o masina cu destule optiuni..piele clima... nu are geamuri elecrice nici macar pe fata
|
cam rar prin buc dar daca esti hotarat vreodata ne putem vedea pe la jumatatea drumului.
|
dap treaba cu geamurile nu o inteleg nici eu.are climatronic,comp bord si cd player si cass,senzori ploaie lumini pachet sport scune sport etc etc si nu are geamuri dar eu nu o consuder o problema avand clima.eu nu deschid geamul decat cand trebuie sa platesc ceva o fisa ceva.oricum cine doreste se poate pune f usor dar nu mi se pare o necesitate f mare
|
masina de garajjjjjjjjjjjjjjjjj
|
uppppppppppppppppppppp
|
3 Attachment(s)
chiar nu inteleg de ce nu se vand masini aici.a fost 9500 am zis ai ca o fi prea scump am lasato la 9000 si asa e scump?na pt cei care vin de departe mai oi lasa 100 2 de drum
|
id mess naka666_viorel si nr de tel 0720276605
|
uppppppppp
|
upppppppppppppppppppp
|
4 Attachment(s)
vai dar ce se ingramadeste lumea.ia innebunit dieselul pt 60 de mi in plus la 100 km.dar costurile de intretinere la diesel?si zgomotul beah
|
nu are rost sa te enervezi,cand li se va duce injectoru la diesel si bucata i 350 d euro at o sasi dea seama :twisted: :twisted:
|
masina sa vandutttttttttttttttttttttttttttttttt
|
in sfarsit :)
felicitari ;)) |
da e in bucuresti acum.mai precis in pantelimon
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning