![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Arata super jantele, sigur au distantiere....dar nu sunt probleme la aripi? :rolleyes2
Oricum, sper ca pe astea nu le schimbi prea curand... Un pret imi spui si mie? (fara cauciucuri) |
Ar arata mai bine jantele vopsite intr-o culoare inchisa:-)
|
Negru ar merge bine pe jantele alea.Vopseste-le
|
Quote:
|
Quote:
|
apropo, vrea cineva xenon matiz/tico sau cielo la numai 349 ron? sunt noi!
|
Quote:
|
Sa ma anunti si pe mine te rog cand le vinzi si cu cat le vinzi. Multumesc!
|
Quote:
|
Pret la jante???
|
Quote:
|
Domnu da ce te-a apucat sa vinzi masina si tot tuningul???????????????????????????????????????:sa d: :sad: :sad:
|
Man, vreau gumele dar n-am bani acum. Poti sa ma astepti 1-2 saptamani? Iti pot oferi un avans duminica seara ca sa mi le pastrezi (sau poate esti interesat de un schimb cu un Mp3 auto Panasonic sau Sony, un iPod video 30gb - toate in garantie - sau un Nokia N70 Internet Edition impecabil).
Din partea mea, as vrea si jantele dar pana la sarbatorile de iarna nu am cum sa iti dau toti banii deodata... |
Quote:
|
Quote:
|
Inteleg............la ce masina te-ai gandit???Asa totusi..
Sa-ti zic un mic secret :D si eu o sa-mi vand masina cand termin ,cred ca numai anul viitor...........sau mai repede daca primesc ceva oferte bune:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar ii pacat de masinutza...ii foarte frumos...da stiu cum ii...toti isi doresc masini mari, la care vit. max. sa fie macar pe la 220!!
|
La ce pret sunt arcurile???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai perfecta dreptate: sa cobori dintr-un Tico/Matiz tunat, imbracat la 4 ace e cam acelasi lucru ca si cand ai cobori dintr-un A6 negru in slapi si cu salopeta plina de ulei de motor :rolleyes2 (no offence pentru nimeni, este vorba doar de imaginea in sine, nu de categorisirea oamenilor dupa meserie) O sa fac si eu pasul asta intr-o zi, dar nu in legatura cu Tico :lol: o sa-mi schimb cealalta masina cu una neagra, fie ea si 1.4 (dar sa fie pe benzina si cu geamuri fumurii :lol: ). PS: te-am tot claxonat prin oras, dar nu te-ai uitat nici macar cu mirare :lol: sunt mereu cu un Hyundai Getz albastru. |
Domnu ce mai ai de vanzare????sa vedem ce cumpar de la tine:-P
|
Quote:
Apropo, Cote, weekend-ul asta, cel tarziu luni, vin sa le iau daca se poate, daca nu vedem noi, vorbim. Nu m-am razgandit, sa stii, si nici nu te mai tin mult cu ele, doar ca depind si eu de altcineva intr-o oarecare masura. |
Quote:
Aaaaa, si inca ceva daca erai in tico erai mai usor de recunoscut!!!!:D de regula sunt atent in trafic la restul lumii insa cand prind zile aglomerate parca ma lasa vederea:rolleyes2 , defect de serv.:))) |
Quote:
bafta multa! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o POZA cu arcurile sport marca : Eibach - pro kit ... provenienta Olanda.
499 ron |
Bine si daca schimb arcurile trebuie schimbate si amortizoarele????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Spune-mi te rog cu cat scade garda la sol....si daca ar mai putea fi scurtate (taiate), dupa parerea ta.
Eu mi-am montat un set FK tot pentru Matiz, -30mm, iar arcurile de pe spate aveau 4 spire identice din care am taiat 2 si as mai putea taia 2, dar pe fata nu prea pot sa le scurtez.... Cele din stanga pozei sunt pentru spate: |
Quote:
|
Sper sa mai ramana ceva din masina pana saptamana viitoare cand vin si eu in Cta ca tare as vrea s-o vad si poate iti mai "fur" si eu cate ceva :)
E mare pacat ca nu poti s`o pastrezi, nici eu nu as da-o pe-a mea pt nimic in lume |
@Arry: din cate am inteles, nu mai vinde masina :D :joy:
@cote: sambata la ora 19.00 poate vii si tu la intalnire Daewoo, la Cafe D'Art in fata....vom fi destul de multi :D si vedem si noi masina mai bine... |
se anunta gashka mare sambata asta? :D
|
Pai daca vii si tu, vine si Arry, vine si Cote, vom fi cel putin 4 cu mine cu tot! :lol:
Glumeam, dar oricum am putea sa ne adunam mai multi, e si intalnire DWC unde intotdeauna se prezinta 6-7-10-15 membri....cu ocazia asta mai racolam si noi membri Tico Squad si poate devine mai serioasa treaba. |
Quote:
|
/....ce sa zic ....m-am uitat la cateva pagini de la icneput am citit eu cate ceva ....mi-a luat ochii matizu ....si alin moment dat ziceai ceva de lambo dors.....in caz ca mai vrei iti pot da un mic mic ajutor ...ieftineala
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning