![]() |
Re: Inca Un Cosworth V6(ag-15-mab)
Mein freund,nu cred ca eu am zis "mie nu-mi place" !! Eu cred ca mi-am argumentat parerea destul de bine.
Nu sunt un profesionist,inteleg daca nu se poate asa (eu chiar nu ma pricep la mecanica),dar pur si simplu nu arata bine cu chestia aia amplasata acolo. Mie nu imi place. Mi-ar placea sa am masina asta,e minunata,respect proprietarul pentru modificarile pe care le-a adus masinii,si pentru performantele la care a reusit sa o duca,da'...nu imi place ala si gata ! :| |
Quote:
Daca nu iti place tie asta nu rezulta ca e frumoasa sau nu, doi la mana: masina din cate observi e facuta pentru performanta nu neaparat pe frumusete. Masina si proprietarul merita tot respectul .. bafta si ne vedem la unguri !!! |
tocmai asta e problema,nu am zis ca e urata,sau ca nu e facuta bine,sau ca nu e performanta. se vede clar ce s-a urmarit la masina asta. inteleg functionalitatea "chestiei" de pe capota,dar pur si simplu mie nu imi place cum arata chestia aia !
ca si atunci cand te uiti la o motocicleta de drag si nu iti plac scaritele din spate,dar de-abia dupa aia iti dai seama ce rol important au. intelegeti ce vreau sa zic ? am inteles ca e foarte importanta "chestia",dar nu imi place. masina in rest e minunata,si proprietarul deja beneficiaza de tot respectul pe care i-l pot acorda,pentru acest proiect ! |
3 Attachment(s)
coming soon.
|
nu-mi dau seama din poze, dar nu montezi si un intercooler(pt blowere)? am vazut ca americanii au si intercoolere pe apa pt blower, nu stiu insa la ce costuri se ridica acestea.
|
din pacate nu pot ptr ca nu am de unde sa iau unul ptr motorul meu, in usa nu am gasit decat ptr v8, si chiar daca as gasi ar insemna sa ma inalt si mai sus cu compresorul.
am deja o injectie cu methanol si o sa folosesc asta ptr racire desi nu ar trebui sa incalzeasca prea tare aerul ptr ca turatzia maxima a compresorului va fi 9000 rpm, turatie la care ar trebui sa bage 1.8bar si aprox 950 cfg |
Mare monstru ti-ai tras Sorine...! E de doua ori mai mare decit cel vechi! Cand o sa fie gata??? Spor la treaba si nu lua in seama ce se discuta pe tema "ce ai fi putut sa faci sau ce ar trebui sa faci..." traim intr-o lume de cunoscatorii " dupa cum a zis tata Einstein ------- Universul si prostia omeneasca sunt infinite dar in privinta universului nu sunt asa de sigur!--------- Succes!
|
Quote:
|
Re: Ford Sierra Cosworth 2.9 V6 compresor (ag-15-mab)
3 Attachment(s)
Inca ceva.... in curand pe strazi!!!!:rolleyes2:lol::twisted::twisted:
|
Ce conteza aspectu ...masina ta nu e facuta pentru aspect ci pt performante,asteptam poze filme cu ea de pe strazi...:D
|
din pacate mai dureaza un pic. am terminat cu mecanica, dar am reusit sa ard calculatorul. asa ca amanam 2 saptamani pana vine altul
|
1 Attachment(s)
Aproape gata....! In curind pe strazi...! :lol: :twisted: :arrow:
|
Doar atat :( .....hai ca azi te-am vazut pe bd Timisoarei...mergeai incet... in loc sa-i dai.
Asteptam si noi un 0-100....un sprint.....un burn ceva |
face burn si cu a treia...... are doar 0.8 bari deocamdata....! probleme sunt cu aderenta...! aaaaaaaaa are un soft doar la misto ca sa nu se topeasca motorul.... pina pe 1 mai se va lucra la soft!...si la ce mai intervine.... masina e aproape gata!
|
asteptam s-o vedem pe strazi in blana :D
|
Dementiala Sierra... Felicitari si sa speram ca o vedem alergand cat mai repede.
|
noutati nimic ???
|
|
Felicitari!! ... cati cai? :d
|
Aici ai pe motor ceva care aduce (sau chiar e) Eaton M90. Dar cu ceva pagini inainte ai pus un film cu ea echipata cu un blower. Te-ai intors la vechiul sistem sau au fost alte motive?
|
blowerul a explodat; am montat un m112
|
Felicitari pentru masina, am vazut-o la serviceul din SP :D.
Asteptam sa iesi cu bolidu pe strada . |
Nu stiu daca ai citit intrebarea, asa ca mai postez o data:
"Felicitari!! ... cati cai? :d" Multumesc anticipat pentru raspuns! |
Quote:
|
M-am linistit! :d
Totusi, poti sa dezvolti raspunsul... ma gandesc ca daca ne-ai tinut in suspans atata timp si am citit cu placere threadul, poti sa ne spui si rezultatul. |
Quote:
aerul in admisie se incalzeste f tare (200 grade celsius) ceea ce nu-mi permite sa dau mai mult de 8 grade de avans in loc de 25 cat ar trebui. trebuie sa regandesc un pic proiectul sa vad ce pot face; eventual sa mut compresorul in lateral ca sa pot pune un intercooler.............. o sa vad; nu am luat o decizie inca si sincer nici nu prea imi mai bat capul; mai sunt 1-2 luni de mers cu ea si o sa o las asa; cand vine iarna intra iar in garaj si vad ce am de facut |
Injectie cu metanol sau apa .... ? e o solutie provizorie care ar da ceva rezultate, nu stiu exact si cat va fi de eficient deoarece trebuie calculat sau facut experimental insa ar fi o solutie dpdv teoretic (vezi Impreza lui Elspa).
|
Tot inainte acum! ;)
Bafta! |
Quote:
|
chargecooler sau mai pe romaneste schimbator de caldura aer/apa ;)
|
Quote:
|
ti-am vazut masina.. pe la victoriei
arata ... wooow si eu am avut un sierra 1.8td mai demult si am fost foarte multumit de ea. Visul meu a fost un cossie :D Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme. |
vand evacuare completa (cu tot cu serpi) pentru cossworth 2.9 boa. gasiti o poza pe prima pagina a acestui thread; altele din pacate nu mai am.
cred ca merge si pe 2,8 sau 2,9 normal (12v) numai ca ar trebui facute alte flanse de prindere a serpilor pe chiuloase |
Felicitari pentru toate modificarile facute.
Motorul acesta il poti omologa pentru sierra?Ador sunetul v-6 lui.Am avut un v6 pe scorpio demential se auzea.Intreb si eu nu era mai simplu cu un motor de 2000 cossworth,de ce ai preferat 2,9? |
pt modificarile ulterioare ce pot fi aduse unui V6(vezi compresor), sunet/cuplu si pt pret cred eu..:D
|
masina se aude intr-un mare fel...cat despre aspect mie chiar imi place cum da asa e ceva mai unic...nu cred ca am mai vazut vreun ford cu asa ceva nici macar in poze..felicitari si respect pentru proiect
|
rog un moderator sa inchida topicul
|
dc? ce s-a intamplat cu masina...
|
Quote:
PS: imi poti da un raspuns folosind mesajul privat, si am sa iti indeplinesc dorinta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning