Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   "Masina mea" (https://forum.4tuning.ro/195-satu/41876-masina-mea.html)

roby200687 02-09-11 15:04

Re: "Masina mea"

lucrarea e faina.. ma refer la finisaje, dar ca si design, e horror , gratis nu miar trebui, mi-ar fi rusine ! sincer !!!

bujuKYL 02-09-11 17:47

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 4560848)
lucrarea e faina.. ma refer la finisaje, dar ca si design, e horror , gratis nu miar trebui, mi-ar fi rusine ! sincer !!!

aici depinde si de gusturi!!!

nistea mircea 02-09-11 21:40

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 4560848)

salut. daca mergi la o nunta si ceri parerea la toti nuntasi dupa nunta nu toti vor raspunde pozitiv. ba la unu nui place mireasa ba la altu muzica , la altu mirelei urat sau fain, sarmalele iar is o problema si mai multe asa cum am zis ca nu poti multumi pe toata lumea. dar totusi eu de cand is pe acest sait nu am criticat pe nimeni inainte de a arata ce am facut eu da de fapt nu am criticat pe nimeni chiar de nu mia placut ceva ,fiecare cu cei place si din pacate eu am postat ca o vand nu daca va place sau nu da asta nu mai conteaza asa ca cine e interesat sa o ia e bine cine nu cu comentariile sa plece la gara

bujuKYL 02-09-11 21:56

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 4561495)
salut. daca mergi la o nunta si ceri parerea la toti nuntasi dupa nunta nu toti vor raspunde pozitiv. ba la unu nui place mireasa ba la altu muzica , la altu mirelei urat sau fain, sarmalele iar is o problema si mai multe asa cum am zis ca nu poti multumi pe toata lumea. dar totusi eu de cand is pe acest sait nu am criticat pe nimeni inainte de a arata ce am facut eu da de fapt nu am criticat pe nimeni chiar de nu mia placut ceva ,fiecare cu cei place si din pacate eu am postat ca o vand nu daca va place sau nu da asta nu mai conteaza asa ca cine e interesat sa o ia e bine cine nu cu comentariile sa plece la gara

asa cum zici ai un LIKE;)....

roby200687 02-09-11 22:44

cei care cunosc, nici nu se obosesc sa comenteze, dar azi fiind o zi plictisitoare la job :))

sincer are aer de subaru... si nici nu are rost sa detaliez, jantele prea mici, nu dau cu masin, se vede acolo sub aripi aiurea....

atrage lumea ca e ceva nemaivazut ...

daca ai fi adus orice altaceva ceeace nu o mai vauzt romanii, au fi zis wow!! hai sa facem poze!! desi acel ceva putea fi un mare *** (nemaiintalnit) :))

mno prea mutl efort si bani depusi, sunt convins ... dar....

nu cred ca o sa iei bani pe ea, sincer,

bafta si spor :)

szambi77 05-09-11 08:50

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 4561584)
cei care cunosc, nici nu se obosesc sa comenteze, dar azi fiind o zi plictisitoare la job :))

sincer are aer de subaru... si nici nu are rost sa detaliez, jantele prea mici, nu dau cu masin, se vede acolo sub aripi aiurea....

atrage lumea ca e ceva nemaivazut ...

daca ai fi adus orice altaceva ceeace nu o mai vauzt romanii, au fi zis wow!! hai sa facem poze!! desi acel ceva putea fi un mare *** (nemaiintalnit) :))

mno prea mutl efort si bani depusi, sunt convins ... dar....

nu cred ca o sa iei bani pe ea, sincer,

bafta si spor :)

De curiozitate, tu ce masina ai ? sau ce masina ai tuningat ?

roby200687 05-09-11 12:35

daca te uiti la avatar, si pe al topicurile mele, vei vedea :)

roby200687 05-09-11 12:47

1 Attachment(s)
sa te ajut un pic :)

https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...c/page-16.html

https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...c/page-18.html

ar mai fi una, dar mie lene sa o caut :))

raul_rebelul2005 07-09-11 19:45

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 4566145)

frumoasa skoda.....

szambi77 08-09-11 11:20

Da, frumoasa Skoda dar intre Skoda si Audiul lui Mircea este diferenta de stil. Skoda e de street iar audiul e show-car, deci 2 lucruri diferite.

roby200687 : nu ai inteles ideea. Tu te-ai bagat peste topicul omului aruncand cu negativisme ( "prea mutl efort si bani depusi" si aroganta ( "cei care cunosc, nici nu se obosesc sa comenteze, dar azi fiind o zi plictisitoare la job" ). Din astfel de cuvinte reiese ca tu, regele tuningului, te-ai milostivit sa arunci o privire peste oamenii de rand nestiutori si necunoscatori in acest domeniu sa ii tragi de urechi putin ca altfel fac prostii si sa nu creada ca ochiul tau atotvazator/divin nu vede aceste prostii etc....
In fond si la urma urmei, pe toti ne leaga acest hobby ca ne-am intalnit aici pe 4tuning. Din forumuri poate nu ne putem da seama cine ce e, ce stie, ce rezultate are iar Mircea totusi a adunat niste cupe cu aceasta masina, care REPET, e masina de show nu de strada.
In concluzie, daca pot ajuta un coleg pasionat o fac, chiar si cu sfaturi pozitive sau negative dar nu ma bag ca musca-n lapte sa-mi demontrez superioritatea dar daca pe tine asta te face fericit, fie cum spui tu...

roby200687 08-09-11 13:16

Mai omule cine a zis ca eu is rege a tuningului? Ai visat azi noapte? :)))) Eu mi-am dat parerea! Si asta e adevarul. a intrat pe sectiunea chat pe cluj, si aoclo toti lau huiduit! e o maisna fara rost! Cupele lea luat pt nu stiu ce, probabil finisaje!

szambi77 15-10-11 10:03

6 Attachment(s)
Imi prezint masina, un model care mi-a cucerit inima de foarte multi ani. De putin timp am reusit sa gasesc in sfarsit o astfel de masina la pret accesibil si in stare buna :)

Toyota Celica ST185, 2.0 turbo, 204 cp. stock - 3sgte, an fabricatie 1990.

szambi77 15-10-11 10:06

3 Attachment(s)
Si bine-nteles nu am lasat broscuţa in starea ei iniţială :

szambi77 15-10-11 10:13

Ceea ce nu se vede in poze : electronica originala (calculator + maţele de găină) au fost aruncate afară şi broscuţa a primit electronică VEMS cu senzorii aferenţi, rampă de alimentare SARD, injectoare 730cc BOSCH, front mount intercooler, pompă benzină BOSCH 400l/h - aprox. 12bari, conducte frānă schimbate/īmbunătăţite. Deocamdată are interne stock şi turbină stock. Nu ştiu dacă voi schimba turbina sau nu deoarece vreau să mă folosesc de broscuţă atāt la drag cāt şi la rally-sprint iar o turbină mai mare īnseamnă lag mai mare ceea ce la concursurile de rally-sprint e un dezavantaj... Oricum pe viitor va trebui să mă decid cu privire la destinaţia broscuţei şi īn funcţie de asta voi proced la următoarele modificări.

szambi77 08-11-11 20:14

Da' vad ca e plin de tuningati pe aici :lol:

tuddor.tsn10 16-11-11 20:17

Felicitari Szambi.Arata foarte bine masina.Ne vedem la ultima etapa de RallySprint din acest an?Succes in continuare cu modificarile.

szambi77 17-11-11 13:34

Mersi Tudor ! Ne vedem la ultima etapa dar nu mai spun ca ma prezint la start ca anul asta de cate ori m-am grabit sa fie gata masina si mi-am facut planuri nu mi-au iesit asa ca astept prima data sa fie gata masina dupa care ma uit pe calendar pentru urmatoarele etape.

tuddor.tsn10 17-11-11 15:11

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 4720653)
Mersi Tudor ! Ne vedem la ultima etapa dar nu mai spun ca ma prezint la start ca anul asta de cate ori m-am grabit sa fie gata masina si mi-am facut planuri nu mi-au iesit asa ca astept prima data sa fie gata masina dupa care ma uit pe calendar pentru urmatoarele etape.

OK.Din cate stiu, in 26 e etapa finala, si oricum, mai vb atunci.Numai bine.

dj dodo 25-11-11 06:41

poate sa-mi zica cineva la ce ora incepe maine etapa finala?:rolleyes2

tuddor.tsn10 25-11-11 16:24

Quote:

Originally Posted by dj dodo (Post 4738872)
poate sa-mi zica cineva la ce ora incepe maine etapa finala?:rolleyes2

Dada.Maine de la ora 12 antrenamentele, si apoi mansele cronometrate cam de pe la ora 13.

dj dodo 25-11-11 16:33

tot acolo la cantina TCI se tine?:?:

mrjoe 25-11-11 19:17

Quote:

Originally Posted by dj dodo (Post 4739795)
tot acolo la cantina TCI se tine?:?:

Da tot acolo la cantina TCI.

zvvbmw 26-11-11 06:52

Szambi foarte frumoasa masina ! Spor la modificari mai departe.

La inceput cand am vazut frana de mana m-am gandit wtf ?! Driftcar ?!:lol:

Mi-a sarit in ochi Celica ta inca in vara la Drag Racing.

Bafta sa ai la ea !

szambi77 28-11-11 10:33

Quote:

Originally Posted by zvvbmw (Post 4740830)
Szambi foarte frumoasa masina ! Spor la modificari mai departe.

La inceput cand am vazut frana de mana m-am gandit wtf ?! Driftcar ?!:lol:

Mi-a sarit in ochi Celica ta inca in vara la Drag Racing.

Bafta sa ai la ea !

Mersi ! Frana de buna de mana nu doar la drift e buna ci oriunde ai nevoie sa blochezi spatele ;) in orice caz, chiar am vrut sa fac driftcar din ea si frana de mana a fost montata in ideea ca va fi buna indiferent de tipul de concurs insa mecanicii care mi-au facut masina mi-au zis ca unii s-ar bucura sa aiba un 4x4 ca al meu in starea asta si ar fi prostie sa suspend tractiunea fata iar la drift o mai plesnesti etc. si ar fi pacat de ea, deci am renuntat la idee...

ratcatalin16 22-12-11 11:51

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 4700755)
Da' vad ca e plin de tuningati pe aici :lol:

sincer,mie jena sa vin cu o masina normala dupa atatea proiecte prezentate aici!totusi ma bag si eu cu balena cu riscul de a fi luat la...asa!
e vorba de un e39 din 1998 cu niste dotari cat de cat pentru un seria 5...
geamuri,oglinzi,clima bizonica :lol:,alea,alea...
motorizare de criza;1991cmc benzina,150 cai dintre care au mai sarit gardu cativa..,o toba si-un con ca sa am spectatori cand ies la o tura,in rest,pozele au mai multe cuvinte de spus :D
...tre sa le caut pe undeva :rolleyes2

ratcatalin16 22-12-11 12:01

5 Attachment(s)
...am revenit cu ceva gasite in graba :oops:

szambi77 23-12-11 08:47

E bun BMW-ul. Masina mare, rezistenta, comoda si frumoasa. Imi place ca nu e facuta de prost gust cum fac altii cu stickere, autocolante, linii vopsite aiurea etc. Sa o stapanesti sanatos ! Motorul tau de 150 cai nici nu e chiar asa slabut cum spui tu. Poate pe viitor te gandesti sa-i faci si ceva modificari chiar daca doar optice dar ai grija ca intre tuning optic si kitch exista o limita foarte usor de trecut. Eventual ia lagatura cu Raul si vezi cum si-a facut el BMW-ul. Are stil.

ratcatalin16 23-12-11 09:05

mersi de aprecieri,esti un domn pentru ca puteai sa te iei de anumite chestii pe care le-am pus intr-un moment de avant!la primavara o sa le dau jos,e vorba de acea coada de rechin,c... de pe aripi,chestia abstracta de pe luneta..,mi se pare cam incarcata.ash vrea s-o cobor putin ca arata ca jeepu cu rotile de vara..:lol:in fine,ideea e sa vina caldura ca altfel urasc vremurile cand lucram iarna si mi se lipea cheia de mana de ger ce era!
ok,numa bine si sarbatori fericite la toti!!!

szambi77 23-12-11 10:50

exemplu : http://www.google.ro/imgres?q=tuned+...sAaAkyw&zoom=1

Aripile evazate, scoase putin in afara sa culce pe roti, niste spoylere ce urmaresc o linie din fata pana in spate si .... niste jante ca lumea + vopsit.
Te duce undeva pe la 2.800 - 3.300 euro daca le faci ca lumea sau 1.800 - 2.300 euro daca le faci la carpaci.

szambi77 23-12-11 16:15

https://www.youtube.com/watch?v=ZJIA6...layer_embedded

floryn bmw 23-12-11 21:00

super filmu szamby LIKE LIKE:) vorba lu` facebook:))

szambi77 23-12-11 22:39

Mersi boss ! Ia pune tu niste poze aici cu ursu' sa vada lumea ca Satu Mare nu a murit ci din contra, incepe sa prinda viata :pistoles:

ratcatalin16 24-12-11 12:15

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 4791914)

un singur cuvant pentru tot,superb!!!de la filmare pana la asfalt,app,unde-ai facut filmu sau mai bine zis unde-ai gasit asa drum calumea?:lol:de masina ce sa mai zic,no coment!

franz34sm 24-12-11 13:33

cata a mea n-are tuning deci n-are rost s-o pun aici. :(

floryn bmw 24-12-11 13:50

5 Attachment(s)
cateva poze cu masina mea

floryn bmw 24-12-11 14:25

4 Attachment(s)
poze poze

ratcatalin16 24-12-11 15:03

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4793102)
cata a mea n-are tuning deci n-are rost s-o pun aici. :(

in titlu nu scrie nimic despre tuning...deeeeci?e vorba de "masina mea"
floryn bmw:e profi,ce mai poti sa zici la asa ceva?:cool:

franz34sm 24-12-11 15:19

12 Attachment(s)
ok fie :D :D :D deci bmw 318 ti compact , benzina , din 96 , 140 de cai , automata , geamuri, trapa, oglinzi - toate electrice. clima , scaune piele , frina pe disc spate - fata , magazie de 10 cd-uri - sony. si cam atit. :D

ratcatalin16 24-12-11 15:31

asha!!!nu am emoticon cu aplauze dar ;) l-am bagat pasta!
ti-am mai zis ca-mi place,e clean,vopseaua super pe ea,se vede ca-i ingrijita...bafta sa ai..!

raul_rebelul2005 24-12-11 16:08

Frumoasa masina,se vede ca ii ingrijita sa ai bafta la ea fara incidente....imi place acu de la benzina cum sta:)

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning