![]() |
Re:
Quote:
|
hahahahah si voi vedeti sa va tineti bine in cazul asta;)
|
ashteptam cu nerabdare
|
Quote:
:lol: :lol: |
lewl ... eu nu stiu cum s-a terminat:((
....cat despre mister ....faceti sau nu juriu ??? |
daca e vorba de juriu ma bag si eu :roll:
|
Vreau si eu sa fac parte din juriu.Se poate?
|
Toate fetele sa fie in juriu mah.. ca la cat de multe sunt ar fi culmea sa le mai si refuzam :D.. Dati drumul la pollul ala.. :twisted:
|
Ideea e ca in juriu sa fie forumiste cu ceva vechime pe foum.
Deci pana acu jurate ar fi (in ordine alfabetica ): Adriana BlueEyes Carmen Ema MiniRally --------- de WMP nu stiu ce sa zic.... ca nu stiu cine este :roll: ... user facut de o zi... aici are primul post pe forum... sa-si dea cu parerea celelalte jurate... |
mi se pare corect din ce punct de vedere ai pus prbl
|
parca era vba ca... cele din juriu sa nu aiba vreo leg. cu participantii ..
BEEP BEEP - se aprinde becul roshu si ne anunta... MiniRally & Adriana ... ;) au probl :) |
oka`... din cat am studiat eu sectiune asta cu mister..... am niste rezultate pana acum participantii in regula ar fi , in ordinea in care s-au inscris in concurs:
1 Mr.Nice 2 lolek 3 Shadow 4 Singurelu 5 Gabi 6 BIZ 7 MC Mate 8 EvLSant0S 9 B|sh0p-VR6 10 SpeedeR 11 RoSonic 12 Michael 13 Taher 14 GolfTuning Eu cred k sunt destui :) celelalte fete sa confirme sau sa infirme .am sa mai adaug in postul urmator niste comentarii ptr cei cu \"defectiuni\". |
pe ultimii 3 din lista i-am pus la sf ptr k le lipseau 2 poze... daca se poate sa mai puna sa putem sa ne dam seama de trasaturi .., Singurelu -daca poti sa pui si o poza mai de aproape, SpeedeR- sunt cam intunecate pozele ..... sper sa nu spuneti acum k fac figuri sau ceva de genu....eu doar am spus constatarile mele .va pup
|
Fiindca e cea care a luat initiativa.... cred ca ar trebui ca BlueEyes sa fie presedinta juriului...
|
Sorry...mi`am pierdut hdd acuma 1 sapt..alte poze nu am ..si astea sunt luate de pe alte site`uri....atat dispun..momentan!........Daca nu mi se ardea hdd`ul...aveam sute de poze..si`n COSTUM DE BAIE..... :(..sorry!Si a fost vorba de 10 OAMENI... nu 1000......nuh????????????????????????????????????? ????????
|
:oops: Singurelu e oka` ....doar ca ar fi trebuit k pozele sa fie mai relevante ....imi pare rau de hdd-u` tau:(
|
:oops: at RoSonic
|
Lasa-i mah... 3 in plus nu strik :).. e concurenta mai acerba :D :lol:
|
ufffffffffff..de unde.... :(..... :(.....ca am si`o fatza acu de spate..nu`s in cea mai buna forma...de poze..sa fac altele... :(....atat am ..atat pun..sorry.......cine ma cunoste...mai bine stie cum sunt..dar nah....this is it....If I win....If I Lose..I Try!
Am fost mister in cls IX :d!!!! |
Astea sunt bune....CATERINK!!!
http://site.neogen.ro/draqusoru/images/img_116672.jpg http://site.neogen.ro/draqusoru/images/img_116972.jpg sunt la 3 ani.......gasite pe fostul meu site! :D |
Singurelu esti dulce :oops:
|
daca va arat o poza faceti pe voi de ras (de cand eram mica si eram vedeta playboy:P)da` nush daca o am in calc
|
BlueEyes baga :lol:
|
shacaliloorrrr
|
Re:
Quote:
Si inca SUNT DULCEEE!!! CINE MA STIE...MA STIEEE!!!!!!!!!!!!!!! LUV U ANK!!!!!!!!!!!!!!!!! Doar ea stie ce dulce sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yuuhuuuuuuuuuhuuuuuu!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Who's the man, ã ? :peace:
|
:arrow: Vreau sa vad POLL`ul... 10 OAMENI......POLL....Fetele ce facetzi???
:arrow: Va rog ceva,haidetzi maine,mai dupa masa..15-16...16.30 sa ne intalnim pe Yahoo Mess... Acelasi_CRyS si sa facem o conferintza sa vorbim despre chestia asta! Ca aici..MURIN! :arrow: Deci?????????Astept.......... :evil: |
Quote:
nu se hotarase sa ramana cu juriu si nu cu poll? Quote:
|
Scz...am uitat.....ametzit...
FETELE CE FACETZI!? |
Cata pasiune au pus unii in concursul asta :P :D
|
da .. bine zis ... ashtept cu nerabdare sa vedem carei`i cel mai mucho :)
|
nu va suparati ? trebuie sa se ajunga la pagina 100 pana sa se faca un *** de \"PUL\"aaaaaaaaaa..... lasati`o dreaq... 8 pagini degeaba..
sa copieze unu pozele le postezefaca pul si aia e... ce juriu ce ***... poll si gata.. ca doar castigatoru nu ...... castiga vreo100.000 de euro ...... |
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEDER! Ce tot astepti? Hai baga surpriza si fa tu un poll. Nu mai au concurentii rabdare! Au fluturasi in stomac :twisted:
|
in cur....
fluturasi.... nu dar... totusi .. de 3-4 zile tot.... cat de greu e sa faci un poll ? sa-mi bag picioru de nu-l fac eu .. :evil: |
:peace: Santos....Santos...Santos :peace:....Hai Cu POLU....Hai Cu Polu :peace:!!!!!!
|
Aici zici ca e bar de negrii.....femeie fa ordine pe ashilea prin zona
|
Nu fac eu pul`u ca face pizder (speeder) urat.... hai cohoneeeeeeeeeeees ca asteapta lumeaa...
|
Santos vezi k iti creste tensiunea :D Zici k astea 8 pagini sunt pe banii tai sau ti-au luat din spatiul tau de lucru.Sa se faca 100 de pagini, e mai interesant sa mai zica si fetele ceva
|
Sunt chiar curios cum faceti voi ca in poll sa voteze doar fete... (si nu grupul de 20-30 de useri, facuti de stim noi cine :twisted: :twisted: pentru a participa la polluri :lol: :lol: \"autobuz electoral\")
|
faceti oameni buni juriu.. e cel mai corect ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning