![]() |
Re: Bertone Super!!!
Quote:
din cate stiu eu sunt numai pe 5 gauri , dar iti poti pune franele de al vectra turbo! :) eu le-am pus pe kadett! |
dany ale tale sunt cumva 5x100?adica vreau sa stiu daca merg pe g4,bora,seat,skoda?
|
Quote:
|
Quote:
|
diferenta de pret intre o bara originala de bertone si una de astra g este destul de mare(2800 ron cea de bertone, max 800 de astra g) iara la faruri 1000 ron fata de 400 ...
poate a fost agatzata ... |
bara fata este de bertone....farurile nush...dar ;oate ofi facut schimb cu cineva...nu ai de unde sa stii
|
tocmai am adus masina de la tester...este atza nu are absolut nimik defect:D...airbagurile nu au fost desfacute niciodata,si nici lovita nu a fost
|
inseamna ca ai bani sa bagi in ea sa-i tragi o vopsea ;)
|
1 Attachment(s)
o poza mai noua:)
|
Quote:
|
asta este viatza:|...pacat de ea!!!
|
Vin si eu cu niste precizari:
1. farurile sunt de astra g (crom) ... alea de bertone au fost doar cu fundal negru. 2. bara nu e nici de bertone nici de astra G ... este o copie (originala sau nu ) dupa bara de pe astra g opc. 3. o bara de astra g costa cam 22 de milioane (cel putin atat costa la di-bas acum o luna). Masina e foarte frumoasa. Sa o stapanesti cu placere. Daca spui ca nu a a vut nici un accident ... atunci poate era in cur de styling :) |
am vazut si eu astazi masina live si nu pot sa zic decat atat: mmm......nice :lol:
|
1 Attachment(s)
o poza cu un bmw mmmmmm....nice!!!Nu am reusit sa pun decat o poza
|
bertonele e facut misto, dar bmw-ul nu prea... inele prea PREA groase, bara cam aiurea, neoane sub ea
|
este misto bmw-ul...si o sa arate mult mai bine cu noile jante...dar nimik nu se compara cu bertonele meu:p
|
Quote:
|
Bertonele sunt si vor ramane masini deosebite.
Sa ai parte de ea si fara incidente. Poate o vedem si noi la intalnirea de la Petrom sambata ca de obicei pe la 9 Spor la modificari, ca de bani nu mai zic! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti ar fii dragutza o prelungire ca asta??
|
ar arata super ;) si cu niste jante ca alea .....ar fii bestial
|
da, dar si praguri ca alea :D
|
alea sunt praguri stock
|
Quote:
|
Daca faci prelungire in fatza trebuie sa faci si in spate si la prafuri ceva ca daca nu, nu o sa ai o "linie".
|
Am vazut azi un megane coupe cabrio si avea un eleron imens,arata mortal.Ma gandeam ca ar da bine si pe a ta unul!!
|
Quote:
Quote:
http://www.mobile.de/SIDYBd43124ghuoXWQMCc4XLQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1180631152A 1Iindex_cgiD1100CCarZ-t-vctpLtt~BmPA1A1B20D1359%81%5B-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_yprrdsO~BSRA6B13A5E19000BGNC PKWA0HinPublicA2A0A0A0H80000000D2001A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=10&id=11111111259 702114& |
Quote:
|
mie imi place cu prelungire da pune si pe spate daca pui pe fata
|
Quote:
|
asa este...numai ca pe spate o face prea joasa dupaia:|
de asta sunt in dubii...totusi vreau sa merg cu ea si prin munti:D |
si la ce vrei sa o modifici daca are deja "blonde tuning" pe ea? eu am vazut-o si....mi-a placut.
|
eeeee...nu ajung doar doua blonde:P...trebuie cat mai multe:D
oricum m-am gandit serios la niste neoane...ce culoare sa pun?? |
pai...albastru are toata lumea...la gri metalizat ar strica un neon white?
|
mai bine albastru, decat white :)
eventual sa-ti pui si nite covorase de aluminiu, si 2 neoane sub bord :) (la pedale si partea pasagerului :-P) cred ca ar arata fain ;) |
in interior nu vreau acum...exterioru trebuie:P...white ar fii dragutze ca nu sar mult in evidenta
|
si uite asa te-am scapat si de niste pc de penalizare
|
Quote:
|
cand intoarce cineva capu dupa tine nu iti place???mie imi place sa ma uit dupa masini care sar in evindenta...si bine inteles ma simt mandru sa am si eu parte de asa ceva...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning