![]() |
Re: Volkswagen GTI W12 concept
Mama e pisesa mia pus capac.
|
650 CP...fooooooarte multi..suta o face in 3,7 sec,ceea ce reprezinta o performantza foarte buna daca stai sa te gandesti k un Ferrari Enzo ajunge la 100 km/h in 3,5 secunte
|
aaaaah....deci wooow :O:O:O super-mega concept car.vis masina,cam nimic de reprosat cel putin interior si capacitate motor.
<<f^n G0Lf>>:!: :!: :!: :!: :!: |
VW Golf GTI W12 650 Cai putere......
3 Attachment(s)
VW Golf GTI W12 650HP
-2 locuri -2 x turbo -motor 6.0 W12 -650 cai putere -cuplu 750nm -vit. max 325 km/h -0...100km in 3,7 secunde Va costa in jur de 90.000 €.....am vazut ca lau prezentat dar inca nu se fabrica....cica va fi editie limitata, la inceput cand am vazut W12...am zis e vreo gluma......unde sa incapa un W12 pe un golf ....pe urma am vazut unde e amplasat motoru:).... cat despre pret e mult dar zic ca face toti banii.... Exteriorul zic eu e foarte bine conturat...foarte agresiv ...foarte buna aerodinamica.....nota 10. niste filmuletze...creq cele mai inportante... https://www.youtube.com/watch?v=q-eJ_8a1aFw https://www.youtube.com/watch?v=rCvifZybyLg https://www.youtube.com/watch?v=chreIG-6NXo |
Re: VW Golf GTI W12 650 Cai putere......
vezi ca mai exista vreo 2-3 topicuri cu masina asta..
ma intereseaza si pe mine de unde ai aflat tu ca se va vinde masina asta.. |
Pe postul DW din germania.....au zis ca va fi editie limitata si va costa in jur de 90.000 euro....cum am scris inca nu se fabrica.....
btw...am dat search inainte de a posta si nu am gasit nik,,,, |
dak scoteau 650 de cai din motoru 2.0 erau tari da asha e najpa
|
Quote:
cred ca nu ti`ai dat seama ce ai spus... |
Quote:
|
Quote:
Eu zig ga ar trebuii sa sgrii froumos ji korect ji sa nu t superi p mine knd itzi zig da' ajea ar fo normal. |
masina arata mortal..insa la pretul asta nu stiu cati vor fi dispusi sa il achizitioneze
|
sincer mi se pare mic pretul pt ce poate masina asta...e tot ce poti sa-ti doresti de la o masina sport...motor central, tractiune spate + mirifica cutie DSG
ps : asta e un post cat se poate de obiectiv |
intr-adevar..masina e o bomba pe roti..nu minimalizezi performantele..dar nu toti ar plati suma asta pt o adevarata distractie..ca sa conduci asa o masina...tre sa fie tare distractiv
|
http://www.blogautomoto.info/2007/10...i-w12-650.html proba celor de la Top Gear. Faza proasta e ca masina nu prea reuseste sa ia virajele.
|
se pare ca e mult prea puternic motorul pt un sasiu de golf usor...e de cacat pana la urma dar pare imposibil sa faci un hibrid d-asta si sa mai fie si super stabil...au de lucrat mult la masina sa iasa bine iar daca o fac in serie fie ea si limitata trebuie sa studieze la un ESP bun :D
|
are probleme mari masina asta, din pacate nu ia curbe, din ce cauza? e pentru ca ampatamentul intre punti e prea mic si tractiunea pe spate intervine o preblema mare la viraje! test vazut la TOP GEAR :D
|
Quote:
si de ce era nevoie de un motor asa urias? 650 de cai putere scoti si din motor de 4 cilindrii... un 2.4L sau 2.5L cu turbo mare, ar fi mers de o suta de ori mai bine... in fine, pentru ei probabil era mai important sa arate ca se poate... daca in viitor folosesc aceasta baza ca sa scoata un monstru cu motor mai mic, dar care sa scoata cam 450-500 de cai, eu zic ca aia o sa fie o masina buna de tot |
ar fi tare daca ar reusii sa adapteze tractiunea spate si pe alte modele de serie ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
uuuuuu mama prea sukara masina
|
sukara sukara da a distrus-o clarkson la top gear.pur si simplu nu face fata puterii,nu e completa,au facut-o practic in 8 saptamani si a iasit un golf super rapid dar in viraje treaba e cam dubioasa.. la puterea aia ai fi zis ca va distruge supercar-uri insa e departe de asa ceva.oricum e de admirat indrazneala alora care au "nascut-o".ar fi ceva sa vedem exercitii de astea mai des,reusite sau nu.aveti aici review-ul top gear
https://www.youtube.com/watch?v=vJt0z2Ngy9U |
Varzaaaa....complet varza in viraje.Nu stiu ce-a fost in capul constructorilor.Si daca nici un fost pilot de teste de la Formula1 (la Jaguar parca a fist Clarkson) nu poate negocia cu ea o curba....oricum, sasiul total nepotivit, trenul de rulare din bucati (de fapt toata e din bucati, nu are o linie proprie inchegata), ampatamentul mult prea mic pentru acea putere....zau, ca un tuning facut in colt de ferentari.Sincer nu ma asteptam sa vad asa ceva in film.
|
haha, uite cum dupa 6 pagini in care toti se inchinau la masina acu toti scuipa pe ea dupa ce au vazut testele top gear...
cum adica baieti, nu mai este "tot ce iti doresti de la o masina sport" ? :rolleyes2 sau cumva pentru voi conteaza exteriorul in primul rand si apoi acceleratia pana la 100 ? ce conteaza ca nu poate lua curba, e masina ideala pentru fanul NFS + 2F2F nu ? |
Stati mai oameni buni, ca masina este un CONCEPT ! Nu cred ca cei de la vw au afirmat ca masina asta va fi perfecta pt strada, ba din contra au zis ca nu o vor produce in serie. Daca ar fi produsa in serie evident producatorii ar trebui sa faca un tren de rulare, sasiu etc. pentru ea ca sa poata sa aseze puterea pe sosea.
|
E un concept care trebuie complet redefinit ca sa se aseze pe sosea, nu prea va mai avea mai nimic in comun cu cel de acum.Apoi vor trebui sa faca compromisuri, la putere, la cuplu, degeaba, luand ca si colturi articulatiile de la roti (sau raport ampatament/latime), paralelogramul ala e aproape un patrat.Pe asa ceva, ca si pe un Peugeot206 de exemplu, nu poti pune oricat (unul din motivele pentru care 206-le incepuse sa nu mai faca fata nici in WRC, masinile acelea evoluand continuu de la un an la altul).Probabil pe la un 400-430cp si un 550Nm vor obtine cat de cat un compromis bun.Pe urma la 90k de euro....sorry, dar nu de 1000 de ori mai bine un Audi RS6?
|
ce superb arata, pacat ca e concept. Macar sa bage acolo cateva bucati...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning