![]() |
Re: Despre noi..
Quote:
|
Quote:
Am vazut ca aici is mai multi de la persu... |
4 Attachment(s)
Salutare tuturor.:D
Nume: Zsolt Porecla: Joe Varsta: 20 Permis: A, B Studii: " Gheoghe Sincai"-Mecanic auto ; GR. SC. Sangiurgiu De Padure -tehnician in comerti. Masina: Dacia 1310 Hobyuri: masini , muzica , femei ;) |
un timpp imi era si mie un hoby femeile:))da de 6 luni numai una mii hobbyul:))
|
Faina masina zsoltika, asa e si a mea numai ca e gri. :)
|
3 Attachment(s)
yo acuma vad ca nu m-am prezentat=))
Salutare Nume: Vlad Porecla: nu cred ca am Varsta: 19 Permis: B BE C CE Studii: Colegiul Economic deocamdata:)) si sper sa fac un petrik cva constructie de masini. Ocupatia: consumator mare de benzina si din c se poate scoate vre-un ban Masina: Daewoo Espero 1.5 16v (tancu') Hobby: Masini, Muzica, camioane:D |
4 Attachment(s)
sunt si eu nou:D
nume:Florin porecla:FLR ocupatie:fireman ani:22 masina:logan1,5turbat studii:fac de politie comunitara sb hobby:sportul masinile femeile |
Bine ati venit baieti ;)
|
Quote:
|
bun venit in Liga Campionilor:>
|
Salut tuturor,la fel si eu,sunt nou pe aici asa ca trebuie sa ma prezint,deocamdata nu mai am poze cu mine dar cand voi avea le voi pune pe acest thread:D
Nume: Dragos Porecla: Sonique Varsta: 19 Permis:A B Studii: Grupul Scolar Industrial Ludus Ocupatia:MC, DJ, Moderator emisiune radio(Radio Son Ludus) Masina:deocamdata nici una,dar nu mai dureaza mult Hobby:Muzica,Masini,Motoare, sofatul, etc... |
2 Attachment(s)
un nou membru printre pasionati de masini:D
Nume: Florin Porecla: Cobra Varsta: 18 Permis: A1 Studii: Electromures Ocupatia: consumator de resurse Motor: Kawasaki kmx125 Hobby: electronica, masini (tot ce are motor), muzica |
Cobra ai iesit pe zapada si frigul asta cu motorul :?::?::?:
:nosebleed: :nosebleed: |
da, acum 2 zile :D
|
nume: csabi
porecla: leepu :D varsta: 29 permis: A,B ocupatia: fac zgomot prin oras(service esapamente) masina: skoda s100 1.8 gti hobby: ars benzina, modificari masina,flexu', sudura,femei. |
Sa traiest LOZ-ule si hai la mai mare:D
Bine ai venit pe forum(cumva) |
cumva cumva PIJ-ule =)) nu prea sunt "forumist" mai bine modific ceva la masina :D dar pe frigu' asta la calc e cel mai bine
|
Bine ai venit Csabi, as fi bucuros sa ne prezinti masina... sunt inebunit dupa ea... si cand ai venit saptamana trecuta la intalnire tot pe langa ea am stat.
|
despre masina mea sar putea spune foarte multe, a suferit prea multe modificari ;) nu stiu daca incape intr-o pagina =)) dar in mare sunt modificari la trenul de rulare, latit 8cm, suspensii sport cu telescoape sport reglabile, fata100mm, spate 80mm, jenti OZ racing FIA GT, bi xenon, geamuri electrice,usi fara clante, deschidere la telecomanda, scaune recaro, centura in 4 puncte.
|
4 Attachment(s)
Si noi am yesti cu un prieten cu motoru in zapada asta:D
|
Quote:
|
Foarte reusita ultima poza... ce marca e motocicleta?
|
Quote:
|
Quote:
|
mai baieti si fete :D e cam liniste pe forumu' asta. haudeti mai sa miscam ceva....
|
bine ai venit Csabi :)
Miscam miscam dar e frig....:D Mna . . .pana la urma ce ai sub capota :?:Audi sau...... |
da da.....dar poate n-am voie sa zic......oricum face victime in cat. lui:D
|
ghici cine s-a intors!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):P:P:P:P
|
important e ca merge masina, nu trebuie sa se stie de ce =)) la categoria lui bate tot :P
|
E secret profesional de ce merege cum merge:lol:, oricum ai dreptate important e ca merge, sa ai noroc de ea!;)
|
Multe zvonuri mai sant despre LOZu asta :D
|
zvonuri sunt oameni buni, dar omu' trebuie sa creada numai ce vede cu ochii lui :D
|
are motoru original de 34 de KW;))(de 1.0 8):))
|
daca ma tineam dupa zvonuri, trebuia sa am 2!!!! motoare de honda de 900cc :d am auzit si varianta asta. cealalta problema cu zvonurile este ca se plimba din gura-n gura ca folcloru' si uni mai infloresc, deci eu am auzit de la unu din toplita ca "este o skoda in mures, ala LOZ, are 240 de cai" =))
da da ;) 988cc- 41cp |
Atzi vazut ma ce ma stiu eu;))
|
Quote:
|
a fost banat al nostru:lol:
|
Quote:
Oricum stiu ca rupe masina.Sa ai noroc de ea si la multi multi km fara incidente neplacute ,bineinteles ! |
mersi kopatz :D rupr rupe dar la 300 nu o sa ajung in curand cu ea, din nefericire. dar nu se stie viitorul ce ne rezerva ;)
|
domnul Korne. iti mai papa masina ca un canal secat? ca de aratat bine arata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning