Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

Adrian_Nascase 14-11-08 14:38

Re: Club NUBIRA

Quote:

Originally Posted by renatremo (Post 1860505)
... daca ne spui si ce fel de informatii ai nevoie, vom incerca cu toata buna vointa sa te ajutam...

Am si eu nevoie de niste conducte de alimentare tur-retur.....am cautat in mai multe locuri si au zis ca nu au cum sa-mi faca rost si as mai fii interesat de un filtru de aer sport k&n da as avea nevoie de niste sfaturi......

Geo_ZGA 14-11-08 16:44

Incearca pe Iuliu Maniu, intre Apaca si intrarea in Politehnica e un magazin cu piese auto Daewoo, langa alte 2-3 cu diverse piese, alarme etc. Acolo gasesti destule si, daca nu au atunci, vorbesti sa iti comande.
Pt filtrul sport, K&N este o alegere foarte buna... din ce stiu eu, parca nu exista filtru panel, inlocuitor in carcasa pt Nubira, dar poti sa mai intrebi, poate gresesc eu. Daca nu exista, un conic merge dar trebuie sa vezi cum il pui... e putin mai complicat.

Adrian_Nascase 14-11-08 20:31

Multumesc o sa ma duc sa ma interesez si o sa vad......raman dator;)

renatremo 14-11-08 22:21

Sincer nu iti recomand un filtru sport. Traim intr-o tara plina de praf si mizerie, iar in motorul tau numai praf nu trebuie sa fie. Eu am avut pe masina un astfel de filtru... Nu iti recomand. Conducte sper sa gasesti dar rabdare... Fabrica nu mai e... Si incepe circul dupa piese... ai sa vezi... Am ceva km cu nubira si am incercat exact ca tine sa scot performanta din nubira. Sincer nu se merita... Nu o sa faci decat sa scoti banii mult prea multi din buzunar si rezultate nu prea o sa ai... Nubira ramane o masina de familie si doar atat... simplu...

Adrian_Nascase 15-11-08 09:32

Momentan nu-mi pot permite o alta masina asa ca e destul de buna si asta......adica am primit-o de la ai mei.....pana o sa ma eu bani de masina mea o mai dureze ceva...vroiam sa investesc ceva bani in ea ca sa am si eu cu ce merge.....nu vreau performate mari de la ea.....vreau doar sa nu ma lase in drum.

Geo_ZGA 15-11-08 09:38

Un filtru sport nu o sa-ti dea mari rezultate, nu te astepta sa se schimbe performantele radical. In cel mai bun caz, daca e pus bine si nu trage aer cald de la motor, va urca ceva mai rapid in ture.
Probleme nu ai de ce sa patesti din cauza filtrului. Cielo nu are debitmetru, Nubira nu stiu... Si probleme cu debitmetrul apar cand filtrul e dat cu prea mult ulei sau prea putin si nu mai filtreaza calumea. Daca se face curatarea si ungerea corect, nu vad de ce sa ai probleme.

Adrian_Nascase 15-11-08 09:42

Din cate am inteles eu ar trebuie sa aiba debitmetreu......

renatremo 15-11-08 10:55

vreau sa va reamintesc ca nu sunteti in 2Fast and 2furious.... decat sa investiti bani inutiliin sunetul unui filtru de aer sport, mai bine din acei bani iti pui un ulei mai bun in motor, un aditiv poate mai bun si multe altele... si eu visam la varsta voastra la performantedin motorul ala de 16valve... pana cand l-am rupt in doua... dupa care te linistesti... investeste in consumabile de calitate si nu o sa te lase in drum...

ps: degeaba ii pui filtru sport cand bujiile tale sunt stock, cand fisele tale sunt made in coreea... cand supapele tale nu se mai aseaza demult etans pe scaunele lor, cand ai pierdere de compresie... si multe altele...

dragiimei prieteni forumisti... faceti cum credeti... eu va spun din practica... nu se merita

Geo_ZGA 16-11-08 09:24

Un filtru bun e un consumabil de calitate, nu numai pt tuning. Il cureti, il ungi si e garantat mai mult decat rezista masina.
Intr-adevar, daca masina nu e in stare tehnica buna, degeaba modifici X si Y. Totusi, presupunem ca motorul e "in mintile lui".

Adrian_Nascase 16-11-08 20:56

Si acuma ce sa fac??? S-o vand si sa iau altceva si s-o iau de la capat????

NSL_Steffy 17-11-08 07:58

si yo am facut ce a zis renatremo....nu se merita

Am incercat sa scot diverse chestii de a scoate performante din acel motor de nubira, concluzia e unanima de la toti cei care au incercat "nu merita"

In primul rand acel filtru sport oricat de "bine" uns ar fi nu va fi perfect adica praful tot va trece, in cazul in care mai scapa si ceva ulei treaba se complica cu admisia ta; yo am patit-o de incepuse motorul sa se tureze singur, sa se opreasca din cauza debitmetrului, noroc ca s-a curatit

Acel filtru sport marele lui avantaj e ca face motorul putin mai zgomotos si motorul urca ceva mai bine in ture.

Parerea mea este ca filtrul stock e cel mai bun.

Adrian_Nascase 17-11-08 09:31

Nu am zis ca vreau sa-i fac tuning la masina doar am intrebat de un fultru sport si asteptam niste pareri de la voi....nu vreau o masina ca in Fast and Furios vreau sa am o masina cu care vreau sa merg nu vreau performante......

renatremo 17-11-08 14:53

uita-te la masina mea de mai sus... pe nubira poti face un tunning finut, jante praguri, faruri (daca gasesti ceva in genul angel eyes) , stopuri , folie (desi nu recomand ca nu e safety), o toba finala din inox gen borla si cam atat...

Adrian_Nascase 17-11-08 15:19

Daca imi spui si mie unde sa gasesc faruri angel eyes maine maine ma duc sa-mi iau.....

renatremo 17-11-08 15:21

important este sa cauti... daca voi gasii voi anunta pe forum... multumit? momentan lucrez la niste ochelari pt faruri... nu prea am timp suficient dar sper sa iasa ceva frumos... daca nu asta e... am incercat...

Adrian_Nascase 17-11-08 21:41

Nu e vorba sa fiu eu multumit da am zis asa pentru ca am cautat de mi-au sarit ochii din cap si nu am gasit nimica(eu unu) nu zic ca nu exista pe piata....

renatremo 17-11-08 21:45

exista... e unu pe ebay cu 5 lire... vorba vine... mai bine lasi farurile stock si ii faci niste ochelari... eu asta incerc dar nu stiu daca o sa imi iasa... mai vorbim... multa bafta...

Adrian_Nascase 17-11-08 21:47

Daca poti sa urci niste poze ar fii ideal.Multa bafta si tie!!!

Dumitru Cristian 17-11-08 21:49

2 Attachment(s)
Jante in primu' rand! Sa fie usoare si talon mic daca vrei sa stai lipit de asfalt!
Mii de multumiri lui renatremo pentru sfaturi!!!!!

Pt faruri vezi ca exista faruri cu lupa din fabrica prin Anglia...

renatremo 17-11-08 21:53

imi plac gumele!!! si jantele... sa nu uiti de poze maine pe lumina si din profil... si nu imi mai face reclama... :)

Adrian_Nascase 17-11-08 22:20

Daca stiti spuneti-mi si mie ce distanta e intre prezoane ca sa stiu si eu ce jante sa-mi cumpar sa nu am probleme....sau ce jenti imi recomandati si mie?

renatremo 17-11-08 22:25

acum cateva pagini s-a scris ce tip de janta si distante dintre prezoane... dar suntem amabili si o sa iti spunem.... 4x100, de preferat un j=6.5 , jante pe 14, 15, 16, 17... depinde de buzunar... eu am pe 16... Dumitru are pe 15... cum vrei...

Adrian_Nascase 17-11-08 22:29

Apreciez faptu' ca sunteti amabili.....o sa ma uit sa vad cam ce preturi sunt.

Dumitru Cristian 17-11-08 22:36

195/55R15 sunt "legale" la Nubira. Adica in talon sau cartea masinii sunt scrise deci nu ai probleme la rar si cu viteza , kilometrii efectuati pe bord. Am luat cu talon 50 ca asa am gasit si se tin mai bien pe curbe, autostrada...
Cu ET-ul ai grija! Sa nu fie mai mic de 35! (eu am 35 si mai mult ca sigur nu ating!) Revin cu poze pe lumina cand pot.

Dumitru Cristian 20-11-08 21:36

Revin cu informatii despre jante... cu ET 35 e superb pe fata.... pe spate atinge, deci pe spate la jante 195 R15 ET de cel putin 40!

Can't get poweeeee out of that shit?! Thing again!
https://www.youtube.com/watch?v=LUp0iZ5k7cg
Citeste titlul si vezi si celelalte filme ale lui...

renatremo 25-11-08 22:26

Imi pare rau de masina ta ca a ajuns in starea asta... Dar postul tau nu se potriveste cu ceea ce m scris noi mai sus... Exista topic separat de vanzari si cumparari de automobile... rog moderatorii sa isi faca datoria...

ps: "Va rog sa nu deranajati inutil" - si pe tine cine te scuza!!! cu respect...

Geo_ZGA 26-11-08 06:44

Done.
Mutat la anunturi auto daewoo: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/98918-cumpar-nubira-2-pt-caroserie.html

GL91ANB 31-12-08 13:10

Imi poate spune cineva distanta dintre prezoane la o Nubira ? E tot 4*100 ?
M-ar interesa sa stiu daca pot pune jante de tabla pe 14 de Nubira pe un Cielo Executive care are tot 14 din fabrica.Ambele au 5.5 j dar nu stiu ce et au jantele de Nubira.La Cielo ET e 49 parca.
Multumesc anticipat!

renatremo 31-12-08 13:28

tot 4x100 si jantele sunt la fel... cel mai bine fa o proba... simplu

GL91ANB 31-12-08 13:31

Merci de raspuns.
Voi face proba.Probabil se va potrivi din moment ce distanta dintre prezoane e aceeasi.

lucianoss 02-01-09 21:52

Sunt si eu nou ( de 5 min. ) spre sa vorb. si cu mine cate ceva de Nubira ,ca am si eu una din 2000

renatremo 02-01-09 21:58

Bine ai venit in Clubul Nuby!!! prezinta-ne un pic masinuta ta, poate chiar si niste poze...

lucianoss 06-01-09 12:13

Sal.Sunt lucianoss si sunt nou pe aici.Am o intrebare si eu: Are cineva Nubira 1 wagon cu gaz si daca da, unde l-a montat si cum ii merge(putere consum ........)
Am sa incerc sa pun si eu o poza mai tirziu.Ciau
Scuze vad :oops:ca nu merge tastatura bine

Am mai citit pe aici ca maninca cam 15% in oras .Asa e si a mea iar la drum intre 7-8 de la 110l a 140km/h.Dar se duce fain frate.De aceea vreau sa-i pun gaz pentru consumul din oras.

Iar nu merge tastatura bine mai exact pauza,ma scuzati voi .Ciau

Adrian_Nascase 06-01-09 19:47

Parerea mea ar fii sa nu-ti pui instalatie de gaz pe ea ca nu se meita o sa strici masina ai sa vezi mai incolo......

renatremo 06-01-09 22:09

te contrazic! am gaz, merg pe gaz si voi merge... daca e montat cum trebuie... no pb.... daca nu... iti dai foc singur... contacteaza-ma pe pm si iti explic tot... ca aici nu pot... se face reclama... si nu e bine... plus ca e offtopic...

Dumitru Cristian 07-01-09 23:29

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 1950876)
Merci de raspuns.
Voi face proba.Probabil se va potrivi din moment ce distanta dintre prezoane e aceeasi.

Jantele originale de Nubira au 5,5j latime, 14j inaltime, 4x100 la prezoane si ET49! Greutate cu cauciuc, gata de drum ~17 kg.
Bafta!!

dani3lll 16-01-09 08:54

Nubira mea sincer va spun ca imi mananca in jur de 10-11 in oras mai ales daca sti sa schimbi atunci cand trebuie ...am mers in oras cu 30L 250Km si mi se aprinsese becul la benzina
Eu unul cred ca are un consum acceptabil la motorul ei

lucianoss 16-01-09 09:12

Buna Dani3lll.Sunt Lucianoss -Ce inseamna sa schimbi viteza atunci cind trebuie? Ca nici eu nu trec des de 2500rot si o schimb,sau poate faci altfel?Poate mai are vreun reglaj pe undeva?

dani3lll 16-01-09 09:18

Quote:

Originally Posted by lucianoss (Post 1985483)
Buna Dani3lll.Sunt Lucianoss -Ce inseamna sa schimbi viteza atunci cind trebuie? Ca nici eu nu trec des de 2500rot si o schimb,sau poate faci altfel?Poate mai are vreun reglaj pe undeva?

nu are nici un reglaj anume ...eu schimb undeva la 2000-2500 si asta e consumul ...mai mult de atat nu am ce sa zic ...

Dumitru Cristian 16-01-09 15:06

De cand se schimba vitezele la o turatie anume?:shock: Schimbi unde iti trebuie/place/simti masina... Nubira trage foarte bine in ture... nu la 2.000 rpm:???:

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning