![]() |
Re: Audi RS5 - un cosmar pt noul M3
a ok scuze :D nu vazusem nici o stire cu ceva la genu si de aici am crezut ca nu au...si mai taci cu domnule audi ca stii f bine ca-mi place si bmwul f mult...
|
nu se vede DELOC !!!!
|
recall-ul e facut la smg3
dar pana una alta nu am auzit de nici un recall pentru cutiile de rs4? how come? si nu sunt 2 incidente izolate alea de la noi....s-a mai auzit si pe afara... oricum vorba lui florin83....masinile se simt bine pe circuit..nu stiu de ce transformati discutiile generale in discutii de liniute....mai e vorba si de feeling la volan pe care sincer sa fiu nu mi l-a dat nici un audi cum mi l-a dat bmw-ul...mai e vorba si de comfort unde iata, spre surprinderea mea, audi se pisa pe bmw....mai e vorba de o groaza de alte chestii pe care vad ca nimeni nu le ia in calcul....momentan va certati total aiurea pe cateva sute de cai la adresa carora deocamdata se vehiculeaza o groaza de supozitii vis-a-vis de performante si absolut nimic 100% concret...eu zic sa mai deschidem ochii putin...doua masini nu se compara in sutele de cai sau in performantele 0-100 |
Bomba Pe 4 Roti = Audi Rs5
|
Quote:
unul care n-a mers cu un bmw (mai mult, nu 1-2km) o sa zica ca sunt harfe de bmwist, asa ziceam si eu pana sa am bmw, dar dupa... nu prea mai concep sa am alta masina in afara de bmw.. am condus destule masini (printre care si s6 ca tot e vb de audi :) ), vechi, noi, mai puternice, mai slabe...niciuna nu se apropia de feeling-ul pe care il ai intr-un bmw.. |
Quote:
|
Quote:
De ce ar revenii Audi la un motor pe care l-au scos din productie? Ma refer la motorul de pe vechiul RS6, tot V8, tot biturbo, tot 450 cp. Parerea mea e ca RS5 va avea motorul V8, 4.2 L , 420 CP de pe RS4. |
Quote:
|
De C400 V6-biturbo 400cp nu zice nimeni nimic ? :D
|
Quote:
|
ati luat-o pe aratura
|
Recent a aparut in orasul meu un S5 negru; cand l-am vazut, am ramas masca; recunosc spre rusinea mea, nefiind un fanatic al masinilor, ca nu stiam de existenta Seriei 5 la Audi; totusi, cand l-am vazut m-am indragostit pe loc; din punctul meu de vedere, cel putin dpdv al aspectului, S5 e mult mai frumos decat Seria 6 de la BMW (aceeasi baieti au si un Seria 6 de la BMW, tot negru); pur si simplu m-am indragostit de masina asta :D cat despre comparatia cu noul M3, eu unul nu ma pronunt, pt ca-mi place ffff mult cum arata si M3-ul;capitolul performante pe mine ma intereseaza mai putin (deja daca o masina are peste 300 cai pe mine nu ma mai intereseaza ca este alta cu 50-100 de cai in plus, pt ca nu particip la Le Mans :P); si nici nu le-am condus pe amandoua ca sa am un punct de vedere obiectiv;
|
deci L O L ....
frate voi vedeti ce scrieti ? :)) |
vedem vedem ... deci un RS5 2.0 TDI ar fi foarte tare nu ? :) :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
offtopic : numele de da silva ar trebui folosit mai rar...deja dam in sacrilegiu daca il folosim prea mult :))
ontopic: superba masina...aproape la fel de frumoasa ca alfa 159 (nu-mi sariti in cap, stiu ca sunt clase diferite...concepte diferite..bla bla, este doar o parere personala) |
1 Attachment(s)
Azi pe la casa poporului.Scuze pentru calitatea filmului si limbajul trivial :)) (de caterinca).
As fi vrut si un mic versus insa era trafic.Doar ne-am tatonat putin. Oricum,frumos audiul. O zi buna. |
Quote:
|
mi s-a parut mie sau erai intr-un S? :oops:
|
Quote:
|
Eu cred ca asta e o comparatie fortata.
RS5 dupa parerea mea nu e corespondentul lui M3.S5 este corespondentul lui M3. Pentru RS5 BMW pregateste M3CSL care intradevar asa cum a facut si la generatia lui e46 o sa-i bata pe circuit. vechiul CSL a batut RS4 corespondent chiar si pe ud. |
Nu comentez felul in care arata RS5 desi nu-i pe gustul meu dar nici rea nu este.
Comentez motorul de 4,2 care ... Nu stiu cati din voi stiu ca tuneri germani aveau in teste Audi RS4 cu kompresor targhetul lor fiind un 510-550cp de strada. In teste masinile cu compresor au cedat iar asta nu e vina nimanui si audi a calculat corect motoarele pentru ce erau detnate, tot respectul pt 8000rpm la un v8. Realizand ca motorul nu tine atat de bine cu turatie mare si supraalimentat au incepud din fabrica sa testeze un v8 4,2 usor modificat si cu doua turbo un twin turbo, care are limita de turatie mult mai jos, castigand cuplu repriza si ceva cai. Performantele au crescut insa s-a urmarit scaderea turatiei cresterea cuplului pt a monta ulterior si o cutie cu comportament automat. in teste pe 4,2 aspirat cutia automata nu dadea ransamentul scontat. RS5 are demarajul 0...100 la 4,5secunde mecanic si 5,2 automatic. |
am avut norocul sa vad una... e impresionanta ! imi place foarte mult masina asta :wink:
|
Quote:
Eu stiu doar de compresorul de la mtm ... din urmatorul videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=FBkX8GS5FoY Nu stiu sa fi avut probleme cu el, poate au avut, dar nu am vazut nicaieri sa scrie asa ceva. Ai un link cu aceasta informatie? pt ca eu nu am vazut pe nici un forum extern pe care se discuta despre acest compresor vreo veste proasta ... Ma rog ... ma refer la veste proasta pt audi ... nu pt concurenta :lol: |
Quote:
...Oricum are un sunet infiorator!!!,te apuca si frica dc. il auzi noaptea prin padurile aleaa!!!:shock: :lol: :lol: |
Quote:
|
s-a spart
verifica mtm a retras kitul de la vanzare |
doamne cum poate sa sune dumnezeule!!! :O
|
|
Quote:
............;) |
|
https://www.youtube.com/watch?v=UiPejCLNziE
pe la 0:50 liniutza intre m5 si rs6. |
Quote:
|
Quote:
iar filmul ala cu rs6 si m5 n-are sens drag-ul ala...ala cu m5 e pocnit rau i-a dat in nas la plecare...oricum rs6 e indubitabil mult mai rapid ca m5 e39 |
BMW pe circuit sau pe sosele normale nu serpentine se simte mai bine
|
am uitat ca sunteti toti super soferi experimentati si ca ati condus deopotriva la limita si m3 si m5 si rs4 si rs6 si o sumedenie de alte masini sport....si banuiesc ca si la limita nu?....pe circuit?....discutati discutii sincer
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a taiat M3-u
|
Quote:
Sa fim rezervati in asteptare celor doua adica M3CSL si RS5. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning