![]() |
Re: E36 - 316i Coupe
Deschide un topic cu problema ta la sectiunea BMW-> Zona Tehnica !
|
Ce parere aveti, merita sa vopsesc niste jante cu vopsea cauciucata? O sa reziste in timp la intemperii, jet de la spalatorie, pietricele de pe carosabil etc? Am posibilitatea sa iau un set de AEZ Bimo pe 17, dar trebuie revopsite.
|
Quote:
Vopsire jante cu plasti dip Uitate la sfarsit sa vezi cum decojeste omul cu unghia vopseaua de pe emblema ! |
Nu mai dezinforma lumea.
https://www.youtube.com/watch?v=q37dZ2YdXl4 Un video cu spalarea unei masini cu plastidip. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa iti faci o idee iti pun niste poze mai jos si imagineazati-le cu rime stripes rosu sau o culoare care sa iti placa dar eu cred ca rosu ar fi indicat fiind culoarea masinii... http://www.polerka.ekonto.net/PUB/AL...ciu_Alfa_3.JPG http://www.civicforums.com/forums/at...9&d=1117275551 http://www.replacementdecals.com/images/rim_install.gif |
1 Attachment(s)
E o idee si asa, dar eu pana acuma la culoarea asta ma gandeam :) :
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am luat azi jantele. Am pus una de proba sa vad cum da, si eu zic ca arata bine :) Pana in 25 aprilie ar trebui sa le termin de reconditionat si sa ma hotarasc la culoare: ori miez auriu subaru si buza polish, ori ca si in pozele postate mai sus.
Pun si o poza cu una din jante pusa pe masina. In poza masina nu era lasata complet de pe cric, deci suspensia mai trebuie sa coboare :) |
Quote:
|
Nu prea sunt adeptul jantelor in culoarea masinii :) M-am mai gandit la o combinatie clasica, miez argintiu si buza polish. Trebuie sa vorbesc cu un prieten sa faca un virtual ca sa pot sa ma decid.
|
4 Attachment(s)
Am montat ieri jantele, pana la urma am renuntat la ideea de buza polish, si le-am facut complet argintii + suruburi ornamentale negre. Mai am nevoie doar de capacele centrale. Sunt multumit de cum au iesit jantele, dar acum se cere mai low, e prea tractor asa.
I-am facut cateva poze, dar sper sa apuc in weekend sa o spal si sa ii fac niste poze mai bune |
pfoai de capul meu ce e cu SUV-ul asta ? Glumesc jantele arata super dar cu adevarat trebuie sa o lasi putin mai jos !
|
Aceeasi reactie am avut-o si eu dupa ce am pus jantele si am vazut ce īnaltă e :lol: Sper ca dupa ce reusesc sa ii fac tinichigeria + vopsit sa pot strange bani de o reglabila si o punte spate cu discuri. Cam atat as mai vrea anu asta sa ii mai fac.
|
pe cat is jantele?arata bine....
|
Mersi :) Sunt pe 17, 8j, ET35 si gume 215/45
|
1 Attachment(s)
In ultima vreme nu a mai foat nimic nou, deci era cazul sa vina o schimbare care o asteptam de mult. De ieri a inceput treaba serioasa, se face tinichigeria si apoi vopsit integral. Culoarea o sa fie surpriza, am renuntat la ideea de Imola Rot. Cam in 3 saptamani ar trebui sa fie gata :)
|
foarte fain,spor la treaba......o sa iasa bine
la care atelier o vopsesti? |
Mersi! :) La Gabi Boroș o vopsesc
|
3 Attachment(s)
La mașină inca se lucreaza. Deocamdata e in stadiul din poze.
+ plus un cadou primit de la iubita mea: o bara de torsiune :) |
Quote:
|
Mersi! Crede-ma ca si eu abia astept sa o vad gata, nu mai am rabdare :lol: Azi am vorbit cu vopsitorul si zicea ca marti sau miercuri sa iau vopseaua, deci nu mai am de asteptat asa mult :D
|
ce culoare pana la urma ???
|
1 Attachment(s)
Ce sa fie oare? :D
|
Quote:
|
Īn mare parte exteriorul e asamblat deja, mai putin bandourile si eleronul. Si putin mai trebuie trasae la linie grila si bara :) Pe miercuri ar trebui sa fie pe strazi deja.
|
Pozele au fost pe bani ? :)) :lol: Asteptam mai multe fotografii cu noua " blana" Foarte frumoasa culoarea !;)
|
Haide ma.... pune poze sa vedem :D :D :D
|
3 Attachment(s)
Nu am putut sa ma abtin, si am luat o toba Remus si scaune 2 Recaro negre :)
Vroiam sa va tin in suspans pana o scot pe strazi, dar am zis ca hai totusi sa las suspansul de-o parte :lol: Ne apropiem de final, mai trebuie prinse calumea bandourile, sa nu raman fara ele peste noapte si bandoul de deasupra numărului din spate a trebuit revopsit. Maine se monteaza si inchiderea centralizata cu cheie tip diamant si ma gandesc sa ii fac si schimburile de consumabile, ca deja am facut vreo 8500km de la ultimul schimb. Niște poze de azi, sa se vada calumea si culoarea: |
o iesit foarte bine,ce culoare este?stopurile cum le-ai facut,cu sprai?
jantele care vor fi,cele care le-ai avut si inainte? |
Mersi :) Culoarea este Vermilion Red (A82). Stopurile sunt aftermarket, Dectane, si asa sunt de la mama lor, nu le-am facut eu nimic :lol: Si jantele, cred ca o sa vina altele. Marți trebuie sa vina cineva din Baia Mare sa le vada si sper sa le ia. Si am 2 variante pentru alte jante, un set de Style 80 oem bmw sau un set de AC Schnitzer Type 3 care cred ca sunt replici.
|
2 Attachment(s)
Ieri am adus masina acasa, insfarsit :) Am reusit azi sa ii fac o baie si cateva poze.
|
felicitari inca odata,o iesit bine,se vede ca s-a lucrat la ea,acuma niste jante si deja o sa-i schimbe aspectul....bafta.
|
felicitari ! A iesit peste asteptari ! hai cu "ruatele" !
|
Multumesc! :) Saptamana asta o sa pun inapoi jantele AEZ. Deocamdata raman cu ele. Imi poate recomanda cineva o solutie buna de curatat de pe jante depunerile acelea de la placutele de frana?
|
Solutie de motor ( gasesti pe la spalatorii ) si o bucata de perdea
|
1 Attachment(s)
Ieri am incaltat-o tot cu AEZ-urile, cu care m-am hotarat sa raman pana īn iarnă.
@alin-007 mulțumesc de sfat, o sa incerc zilele astea cand o sa spal mașina. Sper sa se curete frumos, ca tare urat se vad acele depuneri. |
Arata super masina ! Ma gandesc ca ar da mai ok cu niste semnalizari albe costa cam 30 si ceva de lei noi din magazin, am luat eu pentru a mea DEPO !
In rest spor la cat mai multe inbunatatiri ! |
Mersi :) Si eu m-am gandit la semnalizări albe, dar parca deja imi place cum arata cu cele portocalii, mai ales ca am si modulul de pozitii US si da bine asa. Ma gāndeam sa imi iau si stopuri cu semnalizare portocalie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning