![]() |
Re: Intalniri
coapta mea ma :D
|
lol pai cum sa nu ceva galagie tre facuta
:D |
un bodri primiti??
|
Deci cum sa va explic ca Vineri noaptea 95% sa ne vedem pt ultima oara cel putin anu asta:D. Sambata plec iar pt cei cu care nu ma voi mai intalni si sigur o sa planga dupa mine le las la Korne o batista:lol: . Toate cele bune poate ne mai auzim pe net:D Pe vineri sper sa ne vedem.
|
Hai ma oameniilor cand ne mai adunam la o intalnire klumea ???
|
toata seara am fost prin oras...NIMENI, nimic...
|
Poi am fost la bucuresti.
PS: Dute ma tradatorule .... repede ti-ai scris Bucuresti la oras..... rupe smekeria in tine |
i-auzi acolo...tradatorule... pe cine naiba am tradat??
|
DA da lasa Korne te sim noi ;) smekheria !!!!!
|
i-auzi la el... smekeria... oricum, la cum se prezinta lumea la noi in oras cu intalnirile, ma cam fac de rusine cu tg mures la semnatura... nu am fost si noi in stare sa ne tinem putin... cred ca si iernut-ul ne face de mici:lol:
|
Ce mai ziceti bre???Cum e cu intalnirile???Eu pot sa va zic ca e cam naspa ce simt cei care incearca sa se odihneasca cand niste derbedei isi tureaza masinile chia in fata blocului unde din pacate sunt cazat:D Adica unde stau este un parc frumos unde se aduna cei ca noi doar ca sunt mai multi la nr. dar ei nu asculta muzica de genu rock,disco etc ci doar muzica podusa de turati de peste6-7k deci va dati seama ce bine pot dormi:D salutare
|
O dat norocu peste tine sincer si eu mas caza acolo :D
|
Calule sa moara bibi mi dor de gura aia a ta :D ca doar noi eram aia la care ni se auzea vocea de la o posta :D......nici nu iti merge rau ....da sincer si eu as prefera sa audi turatile de la motor decat besinile alea de melodii din boxe :))
|
ma fratilor ieri (duminica) ne-am adunat putin..... vreo 10 masini.....mai cu tupeu...putina galagie prin orash nu strica.... Sa speram ca pe sfarsitul saptamanii iasa ceva
|
si apropo...joi vrem sa mergem la liniutze in Cluj....cine se baga?
|
Da sa stiti ca o fost fain duminica seara si era si mai fain daca nu mii se oprea motoru si nu era duma cu pana :)) da in rest o foo super mijto si de CLUJ sa vedem care se prezinta !
|
Quote:
Credema ca ma apuca doru de casa.... |
intalnire pt cei pasionati
ce ziceti de cite o intalnire in week-end noi de pe forum si nu numai??????
|
Re: intalnire pt cei pasionati
ar fi o idee.....chiar ar fi recomandat :D
|
Era si TIMPu !!!!!!!!!! :D
|
Intalnirea propusa de nahor a cam ramas de doar pe forum. Pana la urma se realizeaza ? Asa ca tot ne minte caldura ca se apropie primavara am putea si noi sa ii aratam ca vrem si sa ne intalnim. Putem propune intalnirea in 1-2 sapt sa stie toti si sa aibe timp toti.
|
Pai din cate am auzit la sfarsit de saptamana vine friguu bbrrrr -15 si tine un pic,sa zicem 1-2 sapt si sa vedem cum e si cu vremea ..... o facem ?:-P
|
o facem.....dar sa vb din timp si sa fie vremea bunicica
|
Maine La Ora 21 Ca Sa Aranjam Si Plecarea La Bucale(la Mitici)
|
pina la urma va fi maine seara la ora 23 la Auchan....
poze...cai putere si miros de cuciucuri:D |
C1 powerrrr :lol::lol::lol::lol: :P numa sa nu doarma lumea !
|
Nooo a iesit destul de bine...
Eu zic ca nu trebe sa ne oprim aici, daca mai iesim eu zic ca o sa fim si mai multi, si acum ne-am adunadt destul de multi 18:rolleyes2 destul de bine pt inceput. |
am auzit ca o fost ceva spectacol
C1 powa |
Nu de spectacol e vorba.
In fiecare oras se fac intalniri numai noi suntem jos inca. Dar sper ca vara asta in asa fel facem sa fie mai bine |
Diseara la 9 la Mbo city.
|
asa sa fie :D la 9 la city
|
Imi place tare cand dati posturi din astea:D ne vedem acolo:twisted:
|
baieti !deseara ne vedem la mbo city.pe la 8-9:twisted::twisted::twisted:
|
Ce ziceti Vieneri sau Sambata seara nu ne adunam la o iesire? Hai baietii trezirea zici ca nu este viata in MURES!!!! :D:D:D:D
|
mai bine in seara asta.....ce ziceti?
|
OK deci in seeara asta la 9 la MBO CITY!!!! pana cuma santem 2-3 :D
|
Fratilor de ce nu ati venit mai multi aseara? o fost fain , so facut liniutze...politia chestii :D sa speram ca data viitoare veniti mai multi :D
|
da pacat ca nam fost mai multi.si pacat ca mi so bulit masina
|
cine vine la cluj????
deja santem vreo 2-3 si ar fi fain sa fim mai multi |
Si eu vin cu masinutza :D sa speram
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning