![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Avea un muffler tip din ala cat casa zici ca era burlan am dat jos so am bagat ceva mai serios :evil:
|
pe fatza dak bag presa pe arc nu merge sa il tai direct pe masina sa nu mai demontez nik?
|
marfa toba..dar bara parca a fost taiata parca cu drujba :| fa-i ceva sa fie gaura mai finisata
|
O sa ii fac margine de tabla cum sunt la alea de curse sa nu se topeask bara cu toate ca la dacie nu e cazu da tre sa ii fac ceva :D
|
nu te pune bai nene sa tai din arc cu el sus ca ala e comprimat serios acolo, mai vedem naibii la stirile de la 5 ca o trecut un arc printrun mecanic amator
|
acuma ramane sa vezi daca esti viteaz sa tai cu presa sus
|
Deci sa intzeleg ca nu merge ? si poate sti u mai bine cat sa tai 1 spira sau 2 ?
|
1 Attachment(s)
eu am 2 spire taiate, cea in stanga de arad, mai la dreapta amandoua 2,5 spire
dar daca nu vrei sa tai poti sa o cobori cu arcuri de la alte masini |
Dapz aia de langa a ta e mijto imi place atata crek o sa tai si io din arcuri 2,5, oare e mai stabila in curbe ?
|
Si cu niste amortizoare intarite tu cam ce crezi? ;)
|
si cu niste bari de torsiune mai groase ;)
|
Deci sa intzeleg ca dak tai dina rcuri nu o sa am stabilitate mai are in curbe etc. deoarece tre sa ii fac si alte modificari . Si intaritu asta al amortizoarelor ce presupune dak poate cineva sa imi explice cum se procedeaza
|
tai din arcuri ,pui bara de tosiune papuc fata 24 mm si spate 2( una peste alta) ,varianta cea mai ieftina.o sa se tina mai bine... sau poti sa pui arcuri de nova....+ amortizoare intarite
|
Si pe spate 2 de papuc sau 2 de dacie normala ? Si tot nu m-am lamurit cu intaritu amortizoarelor cum se face chestia asta
|
pe spate mai pui inca una tot de dacie peste ea...(au mai multe dimensiuni,grosime) si amortizoare intarite ia legatura cu SGM nu mai tin minte pretu exact,sper ca se mai ocupa cu asta!la amortizoare intarite se schimba uleiu din ele...sa fie mai tari pe compresiune si destindere
|
SGM avea post cu reconditionarea amortizoarelor da nu mai e valabil :( acu sa vad poate o sa se tzina destul de bine si cu astea o sa incerk :D sa vad ce iese MS pt sfaturi :D
|
mai este cineva pe daciaclub...care se ocupa cu asa ceva :)
|
1 Attachment(s)
Dak reusesc sa o faca ceva in genu nu mai vreau nici o masina si km atata vreau sa o las :D
|
si niste praguri si folie ;)
|
Folie am in prezent pragurile sunt pe vine cu jentzile e mai greu :((
|
Si fara priza de aer pe capota :P Am o intrebare... masina e la fel ca in poza asta ultima modificata? ca in pozele alea facute cu telu zonele negre de pe spoilere e alba si eram curios cum arata defapt masina
|
5 Attachment(s)
Asa arata masina acuma
|
Deci e cu alb ... mie nu-mi place... mai bine o lasai cu negru
|
Io am incerkt makr sa vad dak iese ceva acu o sa tre sa astept sa o vopsesc :D ata ete
|
unde stai in constanta??
|
Tomis Nord cap de linie 42-43 ciresik
|
Quote:
|
Damn :D talent bordu masina arata belea rau ploapele alea sunt cam :D dar in rest totul e ok ! succes :-)
|
Ms de laude omu :D
|
3 Attachment(s)
Boxe made in BAZAR + Leduri
|
Masina e k dar cred ca daka o lasai mai simpla era mai bine acum tu stii.
De ceasuri ce sa mai zic arata super nu prea am timp da parka le-as trece si eu printr-o operatie. Oricum multa bafta la idei bune. |
Nush dc te chinui cu boxe din bazar cand niste boxe klumea sunt pe undevape la 1-2 milioane... iar ledurile mai bine nu...si vopseste-o cat poti de repede si da jos prostia aia de pe capota
|
Chiar te sfatuiesc sa le faci arata pimpin io nu am mai anut chef sa le fac pe albastru ca masina da sunt multzumit si aja de ele :)
|
8 Attachment(s)
New Shits :)))
|
Frate tot ce ai mai pus pe masina: Paravanturile alea la geamuri, Pleoapele alea din scoci, Priza aia falsa de aer de pe capota, Boxele, toate sunt KITCHURI!
Acuma e vorba aia... Nu te poti c**a pe gusturile omului... |
Quote:
|
De ce zici asta sonny :) ca masina arata foarte bine si sincer dak trece pe strada atrage atentie .. asta conteaza nu neaparat totul sa fie din firma sau altceva ... NtzDra :P dak e sa faci si poze la motor ... salz
|
alta masina cu tunnnning...
bravo tine-o tot asa.. |
2 Attachment(s)
Asta e motoru stock .... Sony u de masina ai ?? :D si stiu ca nu arata prea bine da am gasit alea prin garaj si am spus wtf hai sa le pun si pe astea ... AA si acu depinde si de gusturi vb ta ce potzi sa te k**i in gustu omului :)))))
|
Deocamdata am 16 ani ... rabdare inca 2 ani si o sa-ti arat ce pot face eu in materie de tuning... nu detin destui bani inca ca ti-as fi demonstrat ce as fi putut face cu o 1310...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning