Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Naitzu 23-07-08 00:48

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1658612)
foi de mtb.. nu cred:-?.. eu pe astea le am pe giant-ul meu... sunt de 40 respectiv 52.. si ale tale sunt tot de atat:P

limbaj de lemn din partea mea....s-a inteles gresit.. doar pinioanele sunt de mtb.. foile sunt jmechere... sunt strada 170...:rolleyes2

(!8Y_M 24-07-08 22:48

Astia de prin Buc.. help me:| pls.. de unde dracu imi iau si eu un intinzator de lant single speed tipA... magazine.. ceva.. la coltea si langa hymalaya nu au... si cam la ce pret gasesc:-? am gasit pe net un mag online.. dar mi se par cam piperate preturile:-s

Co5m1n eXtreme 25-07-08 03:06

2 Attachment(s)
:arrow:

geo_ruxy 27-07-08 21:40

1 Attachment(s)
Visul meu...nu e a mea...dar cine stie..poate intr'o zi...:

Marime cadru: 16"; 20"

Tip cadru: Alu Lite 7005 RFR-Geometry

Furca: Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc

Angrenaj: Shimano M442, 75mm, Octalink

Foi Angrenaj: 42/32/22

Butuc pedalier: Shimano

Pedale: Fasten Alu

Lant: Shimano HG53

Pinioane: Shimano HG50 11-32Z, 9 viteze

Schimbator fata: Shimano Deore LX

Schimbator spate: Shimano Deore XT Shadow

Maneta schimbator: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Ghidon: Ritchey OE

Pipa: Ritchey OE

Grips: Cube

Frane: Shimano M485, hydr. Scheibenbremse (180/160)

Maneta frane: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Butuc fata: Shimano Deore Disc M535

Butuc spate: Shimano Deore Disc M535

Spite: DT Swiss

Anvelope: Schwalbe Smart Sam 2.1

Jenti: Rigida Sphinx Disc

Sa: Scape Active 4

CULOARE: Negru

Greutate: 12.6kg

PS: am o rugaminte, daca se poate, cei care mai prezentati bicicletele personale, spuneti-le si greutatea! multumesc anticipat!

(!8Y_M 01-08-08 12:11

Quote:

Originally Posted by geo_ruxy (Post 1665399)
Visul meu...nu e a mea...dar cine stie..poate intr'o zi...:

Marime cadru: 16"; 20"

Tip cadru: Alu Lite 7005 RFR-Geometry

Furca: Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc

Angrenaj: Shimano M442, 75mm, Octalink

Foi Angrenaj: 42/32/22

Butuc pedalier: Shimano

Pedale: Fasten Alu

Lant: Shimano HG53

Pinioane: Shimano HG50 11-32Z, 9 viteze

Schimbator fata: Shimano Deore LX

Schimbator spate: Shimano Deore XT Shadow

Maneta schimbator: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Ghidon: Ritchey OE

Pipa: Ritchey OE

Grips: Cube

Frane: Shimano M485, hydr. Scheibenbremse (180/160)

Maneta frane: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Butuc fata: Shimano Deore Disc M535

Butuc spate: Shimano Deore Disc M535

Spite: DT Swiss

Anvelope: Schwalbe Smart Sam 2.1

Jenti: Rigida Sphinx Disc

Sa: Scape Active 4

CULOARE: Negru

Greutate: 12.6kg

PS: am o rugaminte, daca se poate, cei care mai prezentati bicicletele personale, spuneti-le si greutatea! multumesc anticipat!

frate.. din cate stiu eu.. cand zici marimea cadrului si te referi in " te referi la roti... si.. ns cum poti u sa mergi pe una de 16.. .ok20.. mai merge.. dar 16.... si mai ales... bicla de 16-20 cu foi de 22-32-42.... ciudat... iar bicla din poza aia.. nu e nici de 16" nici de 20".. e de 26"

Galbejeala mea are 10.8kg....
cadru 26"
foaie 18.. pinion 15
piese pe ea... nu sunt originale.. cadrul este home made.. si am vrut sa vad daca rezista.. daca ma mai tine o luna.. incep sa-i pun si piese calumea pe ea..

geo_ruxy 04-08-08 16:31

datele le-am luat de pe un site.... cum am zis, bicla nu e a mea... inca! probabil cadrul e de 26"...cand mi-o cumpar va zic exact :lol:

si..practica cineva ciclism? sau trial?

DaNy>DmN 05-08-08 00:17

LOl dimensiunea cadrului nu are legatura cu dimensiunea rotii ( exemplu Author EXE are cadrul de 11" si roata de 26" ).

pyttbull 05-08-08 01:10

5 Attachment(s)
bikeul meu :) ..app este si de vanzare

sper sa va placa

mareo 05-08-08 12:05

De curiozitate, cat ceri pe ea?:)

(!8Y_M 05-08-08 19:36

Quote:

Originally Posted by DaNy>DmN (Post 1679387)
LOl dimensiunea cadrului nu are legatura cu dimensiunea rotii ( exemplu Author EXE are cadrul de 11" si roata de 26" ).

chiar nu stiam asta:P pusca mea.. eu la asta ma refeream.. si multi alti cunoscuti de ai mei...

geo_ruxy... ma chinui eu pe trial... cat pot... incerc:|

DaNy>DmN 07-08-08 00:29

Nenea pyttbull furca e un mz 66 ata ???? :o rezista hardyu la furca aia ?

geo_ruxy 08-08-08 09:43

aham....

chiar, cat ceri pe ea? si ce greutate are?

D@N_NSL 15-08-08 13:51

5 Attachment(s)
o am de vreo 4 ani (1 an pauza) :D

cateva poze

aleyx_oltcit 15-08-08 14:16

1 Attachment(s)
un mic upgrade ...janta dubla spate ca aia originala am stricato ;) am schimbat doar spite si janta

mareo 17-08-08 12:49

1 Attachment(s)
Revin cu alta bicicleta! A unui prieten , recent am vopsito ( negru mat ) ...urmeaza sa pun poze cu ea finalizata.....Enjoy!

DaNy>DmN 21-08-08 23:27

2 Attachment(s)
Noua mea achizitie..... in curand urmeaza imbunatatiri:evil::evil::evil:

Billy c25xe 27-08-08 00:46

8 Attachment(s)
In sfarsit mi-am facut si eu dacia (dhs) cum vreau, cu ajutorul unei fete :D , din neatentie am intrat intr-o banca si a trebuit sa schimb mai multe la ea. :oops: Nu e cine stie ce dar mie imi place la nebunie :D Bafta si asfalt uscat sau fara pietris va doresc:lol:

aleyx_oltcit 27-08-08 01:17

am o problema grava tare.....nustiu din ce cauza dupa un timp imi merg pinioanele din ce in ce mai greu si ajung sa nu se mai invarta ...se blocheaza :(((((( si trebuie sa o slabesc din piulita aia mare ...se strange singura ....o solutie pls.....

U_TUNING 27-08-08 15:11

1 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si eu o bicicleta Kona Hoss 2008

Nu am inca poze cu ea.....dar este identica cu cea din poza

Specificatii:

Frame tubing Kona Clump 7005 Aluminum
Fork Marzocchi Dirt Jumper 2 100mm
Headset TH
Crankarms FSA Alpha Drive ISIS
Chainrings 44/32/22
B/B RPM DH ISIS
Pedals Shimano M505 Clipless
Chain KMC-HG53
Freewheel Shimano Deore (11-32, 9spd)
F/D Shimano Deore
R/D Shimano XT Shadow
Shifters Shimano Deore
Handlebar FSA XC280B OS Riser
Stem FSA OS 190LX
Grips Kona Mooseknuckle
Brakes Hayes Stroker Trail Hydraulic V6
Brake Levers Hayes Stroker Trail Hydraulic
Front hub KK Disc
Rear hub Shimano M525 Disc
Spokes DT Stainless 14g
Tires Maxxis Ignitor 26 x 2.35
Rims Sun Black Eye
Saddle WTB Speed V Sport SE
Seatpost Kona Double Clamp
Seat clamp Kona QR
Color Dark Blue

mareo 27-08-08 20:16

Frumoasa bicicleta:D ai putea sa imi spui de unde ai luato si cat a costat?:D sau un pm te rog! bafta si sa o stapanesti sanatos!;)

U_TUNING 27-08-08 21:15

Salut.
A costat 3700 ron si e luata de la un bun prieten de al meu din Bucuresti care are un magazin de biciclete.

Ea este o bicicleta de dirt cu frane pe disc hidraulice si multe multe multe chestii foarte misto. Teoretic este o bicicleta semi profesionala.....dar pentru mine e super ok

DaNy>DmN 28-08-08 00:12

Nu te supara da bicicleta aia numai de dirt nu e ...... are o echipare de xc si o de dirt ..... daca crezi ca vorbesc prosti uitete putin numai la pedale , geometria cadrului , angrenajul pedalier si celelalte ........

negoitacata 28-08-08 00:53

Eu am o bicleta adusa acu 6-7 din Germania ......cadru din dur aluminiu jantele la fel .............merge inca perfect si am mers dor pe unde a fost rau cu ea ...borduri sarite si nebuni dastea .........dar arata cam jalnic.............(Dar dupa ce am vazut pe aici o sa o vopsesc si so fac frumoasa)........Acuma circul cu un scuter si daia am lasat in paragina:D:D:

aleyx_oltcit 28-08-08 08:35

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1718750)
Salut.
A costat 3700 ron si e luata de la un bun prieten de al meu din Bucuresti care are un magazin de biciclete www.bikezone.ro .

Ea este o bicicleta de dirt cu frane pe disc hidraulice si multe multe multe chestii foarte misto. Teoretic este o bicicleta semi profesionala.....dar pentru mine e super ok

nustiu ce parere aveti voi da mie mi se pare cam mult sa dai atatia bani pe o bicicleta :???:

U_TUNING 28-08-08 08:59

Ok cum spui tu......eu am vrut o bicicleta buna nu neaprat scumpa!

Dar se vede ca pe forum-ul asta se carcoteste pana si la o bicicleta:))

mareo 28-08-08 13:56

Nu e scumpa deloc avand in vedere ce piese de calitate are pe ea, uitativa fratilor cat tine o bicicleta dhs , rich bike sau alte chestii din astea... dupa un an incepi sa schimbi la ea , pe rand , cam de toate!

U_tuning , ai o bicicleta foarte performanta si frumoasa:D Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Bafta

geo_ruxy 28-08-08 17:15

fff faina bicla! sa o stapanesti sanatos! dar cum de ai dat atatia bani pe ea? nu multi se incumeta sa faca asta :D practici ciclism, participi la competitii? pt trial? sau doar pt a te plimba cu ea :)?

aleyx_oltcit 28-08-08 17:36

o poza reala cu bicla nu ai? sa vedem si noi cum e

U_TUNING 28-08-08 20:05

deci eu unu am preferat sa imi iau o bicicleta care sa ma tina cativa ani de acum incolo.....nu sa imi iau un jaf pe care sa dau o carca de bani si sa se strice dupa prima luna.

e identica cu cea din poza......exact la fel fara nici un fel de alta modificare.

aleyx_oltcit 28-08-08 21:16

eu pe a mea am dat 200 euro si o am de un an si am schimbat o sufa si saboti....si janta spate care am stricato eu ...daca te orientezi bine gasesti biciclete f bune la preturi mai mici (si o bicla de vreo 10-15 mil nu poti sa zici ca e jaf)

DaNy>DmN 28-08-08 23:51

Daca tot veni vorba de biciclete scumpe , stiu o persoana cu o bicicleta de peste 150 milioane :o
App U_tuning te sfatuiesc sa schimbi pedalele si angrenajul daca vrei sa te dai mai tare cu bicla ( dirt/street) . nici un chainguide nu ar strica :)

U_TUNING 29-08-08 09:21

Problema este ca bicicleta a avut pedale si angrenaj de dirt.....dar....le-am schimbat pentru ca 60% din timp eu merg cu ea pe strada asa ca nu prea aveam ce face cu cele de dirt.

aleyx_oltcit 29-08-08 10:39

alea is profi...in italia am vazut cursiera 9000 euro :shock: cat o honda cbr :D

DaNy>DmN 29-08-08 23:37

Pai le-ai schimbat si in poza ? ca in poza vad ca tot alea sunt , deci presupun ca asa a venit echipata bicicleta.....

quick_silver 01-09-08 20:18

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1721387)
alea is profi...in italia am vazut cursiera 9000 euro :shock: cat o honda cbr :D

hmm, poate era toata din fibra de carbon, altcumva numi inchipui pretu ala

StreetStyle22 07-09-08 22:32

1 Attachment(s)
bicicleta mea e second(first) bike e grea,foarte grea. parerea mea dar rezista la drojdieru de mine si la gropiile din tm ! jentzi duble,suspensie fata,spate,v-brake'uri,frana pe spate normala pe saboti,pe fata pe disc ! si cam atat

(!8Y_M 07-09-08 22:36

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1738116)
bicicleta mea e second(first) bike e grea,foarte grea. parerea mea dar rezista la drojdieru de mine si la gropiile din tm ! jentzi duble,suspensie fata,spate,v-brake'uri,frana pe spate normala pe saboti,pe fata pe disc ! si cam atat

EXPERT-ul meu cica e cea mai grea de la first.. asa ca nu te mai vaita=)) te-am facut:P oricum am mers si cu una ca a ta... e grea.. dar sta super bine pe drum... mai bine ca a mea chiar.. pt ca ai furca normala:)

StreetStyle22 07-09-08 22:40

asta e mai facut :( eu is multumit..acum trebe sa ii trag o frana spate calumea.. ! ca era sa intru in politie care era parcata pe banda de biciclisti :)) si eu aveam vreo 30km/h

mareo 07-09-08 22:45

StreetStyle22 si pe unde te plimbi prin timisoara?:D

StreetStyle22 07-09-08 22:47

pai la stadion era sa dau in militie si m'am legat de ei ca erau parcatzi acolo si bagau la rapoarte si amenzii in masina ! asta e se mai intampla :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning