![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Astia de prin Buc.. help me:| pls.. de unde dracu imi iau si eu un intinzator de lant single speed tipA... magazine.. ceva.. la coltea si langa hymalaya nu au... si cam la ce pret gasesc:-? am gasit pe net un mag online.. dar mi se par cam piperate preturile:-s
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Visul meu...nu e a mea...dar cine stie..poate intr'o zi...:
Marime cadru: 16"; 20" Tip cadru: Alu Lite 7005 RFR-Geometry Furca: Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc Angrenaj: Shimano M442, 75mm, Octalink Foi Angrenaj: 42/32/22 Butuc pedalier: Shimano Pedale: Fasten Alu Lant: Shimano HG53 Pinioane: Shimano HG50 11-32Z, 9 viteze Schimbator fata: Shimano Deore LX Schimbator spate: Shimano Deore XT Shadow Maneta schimbator: Shimano Deore Rapidfire-Plus Ghidon: Ritchey OE Pipa: Ritchey OE Grips: Cube Frane: Shimano M485, hydr. Scheibenbremse (180/160) Maneta frane: Shimano Deore Rapidfire-Plus Butuc fata: Shimano Deore Disc M535 Butuc spate: Shimano Deore Disc M535 Spite: DT Swiss Anvelope: Schwalbe Smart Sam 2.1 Jenti: Rigida Sphinx Disc Sa: Scape Active 4 CULOARE: Negru Greutate: 12.6kg PS: am o rugaminte, daca se poate, cei care mai prezentati bicicletele personale, spuneti-le si greutatea! multumesc anticipat! |
Quote:
frate.. din cate stiu eu.. cand zici marimea cadrului si te referi in " te referi la roti... si.. ns cum poti u sa mergi pe una de 16.. .ok20.. mai merge.. dar 16.... si mai ales... bicla de 16-20 cu foi de 22-32-42.... ciudat... iar bicla din poza aia.. nu e nici de 16" nici de 20".. e de 26" Galbejeala mea are 10.8kg.... cadru 26" foaie 18.. pinion 15 piese pe ea... nu sunt originale.. cadrul este home made.. si am vrut sa vad daca rezista.. daca ma mai tine o luna.. incep sa-i pun si piese calumea pe ea.. |
datele le-am luat de pe un site.... cum am zis, bicla nu e a mea... inca! probabil cadrul e de 26"...cand mi-o cumpar va zic exact :lol:
si..practica cineva ciclism? sau trial? |
LOl dimensiunea cadrului nu are legatura cu dimensiunea rotii ( exemplu Author EXE are cadrul de 11" si roata de 26" ).
|
5 Attachment(s)
bikeul meu :) ..app este si de vanzare
sper sa va placa |
De curiozitate, cat ceri pe ea?:)
|
Quote:
geo_ruxy... ma chinui eu pe trial... cat pot... incerc:| |
Nenea pyttbull furca e un mz 66 ata ???? :o rezista hardyu la furca aia ?
|
aham....
chiar, cat ceri pe ea? si ce greutate are? |
5 Attachment(s)
o am de vreo 4 ani (1 an pauza) :D
cateva poze |
1 Attachment(s)
un mic upgrade ...janta dubla spate ca aia originala am stricato ;) am schimbat doar spite si janta
|
1 Attachment(s)
Revin cu alta bicicleta! A unui prieten , recent am vopsito ( negru mat ) ...urmeaza sa pun poze cu ea finalizata.....Enjoy!
|
2 Attachment(s)
Noua mea achizitie..... in curand urmeaza imbunatatiri:evil::evil::evil:
|
8 Attachment(s)
In sfarsit mi-am facut si eu dacia (dhs) cum vreau, cu ajutorul unei fete :D , din neatentie am intrat intr-o banca si a trebuit sa schimb mai multe la ea. :oops: Nu e cine stie ce dar mie imi place la nebunie :D Bafta si asfalt uscat sau fara pietris va doresc:lol:
|
am o problema grava tare.....nustiu din ce cauza dupa un timp imi merg pinioanele din ce in ce mai greu si ajung sa nu se mai invarta ...se blocheaza :(((((( si trebuie sa o slabesc din piulita aia mare ...se strange singura ....o solutie pls.....
|
1 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si eu o bicicleta Kona Hoss 2008
Nu am inca poze cu ea.....dar este identica cu cea din poza Specificatii: Frame tubing Kona Clump 7005 Aluminum Fork Marzocchi Dirt Jumper 2 100mm Headset TH Crankarms FSA Alpha Drive ISIS Chainrings 44/32/22 B/B RPM DH ISIS Pedals Shimano M505 Clipless Chain KMC-HG53 Freewheel Shimano Deore (11-32, 9spd) F/D Shimano Deore R/D Shimano XT Shadow Shifters Shimano Deore Handlebar FSA XC280B OS Riser Stem FSA OS 190LX Grips Kona Mooseknuckle Brakes Hayes Stroker Trail Hydraulic V6 Brake Levers Hayes Stroker Trail Hydraulic Front hub KK Disc Rear hub Shimano M525 Disc Spokes DT Stainless 14g Tires Maxxis Ignitor 26 x 2.35 Rims Sun Black Eye Saddle WTB Speed V Sport SE Seatpost Kona Double Clamp Seat clamp Kona QR Color Dark Blue |
Frumoasa bicicleta:D ai putea sa imi spui de unde ai luato si cat a costat?:D sau un pm te rog! bafta si sa o stapanesti sanatos!;)
|
Salut.
A costat 3700 ron si e luata de la un bun prieten de al meu din Bucuresti care are un magazin de biciclete. Ea este o bicicleta de dirt cu frane pe disc hidraulice si multe multe multe chestii foarte misto. Teoretic este o bicicleta semi profesionala.....dar pentru mine e super ok |
Nu te supara da bicicleta aia numai de dirt nu e ...... are o echipare de xc si o de dirt ..... daca crezi ca vorbesc prosti uitete putin numai la pedale , geometria cadrului , angrenajul pedalier si celelalte ........
|
Eu am o bicleta adusa acu 6-7 din Germania ......cadru din dur aluminiu jantele la fel .............merge inca perfect si am mers dor pe unde a fost rau cu ea ...borduri sarite si nebuni dastea .........dar arata cam jalnic.............(Dar dupa ce am vazut pe aici o sa o vopsesc si so fac frumoasa)........Acuma circul cu un scuter si daia am lasat in paragina:D:D:
|
Quote:
|
Ok cum spui tu......eu am vrut o bicicleta buna nu neaprat scumpa!
Dar se vede ca pe forum-ul asta se carcoteste pana si la o bicicleta:)) |
Nu e scumpa deloc avand in vedere ce piese de calitate are pe ea, uitativa fratilor cat tine o bicicleta dhs , rich bike sau alte chestii din astea... dupa un an incepi sa schimbi la ea , pe rand , cam de toate!
U_tuning , ai o bicicleta foarte performanta si frumoasa:D Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Bafta |
fff faina bicla! sa o stapanesti sanatos! dar cum de ai dat atatia bani pe ea? nu multi se incumeta sa faca asta :D practici ciclism, participi la competitii? pt trial? sau doar pt a te plimba cu ea :)?
|
o poza reala cu bicla nu ai? sa vedem si noi cum e
|
deci eu unu am preferat sa imi iau o bicicleta care sa ma tina cativa ani de acum incolo.....nu sa imi iau un jaf pe care sa dau o carca de bani si sa se strice dupa prima luna.
e identica cu cea din poza......exact la fel fara nici un fel de alta modificare. |
eu pe a mea am dat 200 euro si o am de un an si am schimbat o sufa si saboti....si janta spate care am stricato eu ...daca te orientezi bine gasesti biciclete f bune la preturi mai mici (si o bicla de vreo 10-15 mil nu poti sa zici ca e jaf)
|
Daca tot veni vorba de biciclete scumpe , stiu o persoana cu o bicicleta de peste 150 milioane :o
App U_tuning te sfatuiesc sa schimbi pedalele si angrenajul daca vrei sa te dai mai tare cu bicla ( dirt/street) . nici un chainguide nu ar strica :) |
Problema este ca bicicleta a avut pedale si angrenaj de dirt.....dar....le-am schimbat pentru ca 60% din timp eu merg cu ea pe strada asa ca nu prea aveam ce face cu cele de dirt.
|
alea is profi...in italia am vazut cursiera 9000 euro :shock: cat o honda cbr :D
|
Pai le-ai schimbat si in poza ? ca in poza vad ca tot alea sunt , deci presupun ca asa a venit echipata bicicleta.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bicicleta mea e second(first) bike e grea,foarte grea. parerea mea dar rezista la drojdieru de mine si la gropiile din tm ! jentzi duble,suspensie fata,spate,v-brake'uri,frana pe spate normala pe saboti,pe fata pe disc ! si cam atat
|
Quote:
|
asta e mai facut :( eu is multumit..acum trebe sa ii trag o frana spate calumea.. ! ca era sa intru in politie care era parcata pe banda de biciclisti :)) si eu aveam vreo 30km/h
|
StreetStyle22 si pe unde te plimbi prin timisoara?:D
|
pai la stadion era sa dau in militie si m'am legat de ei ca erau parcatzi acolo si bagau la rapoarte si amenzii in masina ! asta e se mai intampla :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning