![]() |
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
La iesirea din Cora Pantelimon spre soseaua "Catselu" ;)
Din cate am inteles, un punct de intalnire ar fi Petromu de dupa Cora, ora 21.45... |
pfoai frate...si, de ce tocmai acolo?!
|
EU MA BAG DAR SPER SA NU FAC DRUMUL DEGEABA :lol: :twisted: :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
pey dak ramane asa... asa ramane
data trecuta noi am anuntat din timp ca nu putem veni :rolleyes2 |
eu, Dany GGD si Blowwind cred ca ramanem in picioare cu participarea ... sa vedem de cine mai facem rost :twisted: :lol:
|
Si cei din Anonymous au zis ca vin... acum ramane sa strangem fiecare de o echipa ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar se pare ca la mine a intervezit ceva si incerc sa ajung daca termin urgenta care a aparut pana in 22:00 . :oops: Cred ca la 19:00 o sa stiu sigur cum stau :rolleyes2 . |
Quote:
|
Vai frate.. ce multi ati venit.. :)) nu mai aveam loc pe teren :))
A fost misto.. cel putin Anonymous si Dream Squad au umplut zona.. :)) |
Terminati va rog cu comentariile malitioase. Chiar nu vad d c sa fie loc de raca :(
De data asta nu a venit nimeni din 4SS. Va spun sincer ca nu era kiar asa de departe, dar nah... A fost f ok, si am jucat din plin. Eu unul m-am simtit bine... si hai sa o lasam asa ;) Daca cineva va mai face pe viitor rezervari, sau va avea o initiativa... il rog eu sa anunte si aici si speram ca priza sa fie ceva mai mare ;) |
Quote:
A fost aiurea ca aveam chef sa joc un footbal mic , dar se pare ca nu s-a putut. Poate data viitoare nu mai intervine nimic si o sa fie OK ... :oops: RESPECT all ... :rolleyes2 Xel'Naga |
Si... nimeni nu mai face nimic? Acum ca e vara si lumea mai e in vacante etc... noaptea e racoare ;)
|
Quote:
Cred ca din SEPTEMBRIE o sa putem sa ne strangem de un fotbal !!:twisted: |
Facem si noi echipa daca e sa ne "razboim"...:twisted:
|
@Xel'Naga: pey nu mai e mult pana in sept asa ca asteptam ;)
@George: organizeaza ceva in "tabara" ta si da-ne un semn ;) |
Quote:
|
suna bine ;)
|
Ok, vorbesc si revin cu informatii ;)
|
Am vorbit cu Florica si mi-a zis sa stabilim cum vrem sa facem si cand si nu-i problem, ne vedem si jucam :D
Vinerea seara, duminica seara, cum vreti si voi ;) |
hai k vin eu cu o propunere concreta: joi seara, 2-3 ore, parcul din crangasi...
avem chiar 2 variante: sunt 3 terenuri pe care se poate juca 5 vs 5 la 70 RON/ora, sau 2 terenuri pt 6 vs 6 la 80 RON/ora. prognoza meteo e si ea favorabila, deci hai sa ne strangem cat mai repede 10-15 oameni, sa ma pot duce sa rezerv un teren. anuntati aici sau pe mess (paul4ss) numai daca veniti sigur! |
Noi in cursul saptamanii nu prea putem, munca alea alea...:sad:
Mai la sfarsitul saptamanii cum am si precizat, ar fi perfect. Haideti sa stabilim o data accesibila pentru toata lumea. :-) |
am ales joi si nu vineri pt k vineri seara, fiind deja weekend, sunt mai mari sansele sa-si faca lumea alte planuri si sa uite de fotbal, si eu nu vreau sa-mi iau teapa si sa nu vina oamenii, pt k platesc un avans si raman cu ochii in soare... nu cred k ar fi asa de greu sa mergem joi sa jucam intre un 20-22, apoi acasa si vineri dimineata la munca ;-) plus k pt vineri seara e mult mai greu sa gasesc liber, posibil chiar de acum sa fie deja rezervat...
|
Quote:
Azi vb cu BLOWWIND si va zic ce si cum aici ... poate VINERI o facem lata ;) |
-Pai hotarati va daca e pt vineri noi venim. Ar fi o treaba ,dar zic sa incepem dupa ora 22....locatia cred ca nu este o problema....oriunde venim.
|
Quote:
Ramane sa confirm eu in cursul zilei de astazi ce si cum ;) :idea: |
-Astept sa postez si eu pt baietii nostri.
|
in curand va zicem si noi ce si cum da' eu cred ca da :rolleyes2
|
am vb cu BLOWWIND si suna el sa faca rezervare in seara asta ... pana la 22:00 o sa stim exact ... de principiu VINERI de la 22:00-24:00 . :-P ;)
Confirmarea 100% asta seara pana in 22:00. :rolleyes2 :shock: 4 Speed Squad o sa fie prezenta cu o echipa de 5-6 oameni !! :lol: :idea: :arrow: |
ok si dream squad 5 oameni
|
-Cu siguranta si noi prezenti cu cel putin ** oameni macar la fotbal sa batem "dream"ul" si de ce nu 4SS.....dar mingia e rotunda!!
|
terenu e liber de la 23...zicetzi rpd ce fac..rezerv sau nu ?
|
va miscatzi cam greu...
AM REZERVAT TERENU VINERI DE LA ORA 23.00 LA 01.00 ... CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE DACA NU VIN ALTII :d ... |
-F bine . suntem prezenti cu seminte , galerie , masini , femei, animale de companie , copii, mingie ,vin si bere, tricouri si bate in caz de luam bataie pe teren!!!!!!
|
Quote:
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: haha.. ... de cand asteptam :D blowwind sper ca joci da ?:D
|
Deci ramane VINERI, de la 23.00 ?!?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning